Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım ya diyetime sadık kaldım ama hem büyük bir temizlik ve jillian olunca kilo vermedim hatta sistim. o yüzden bugün tartilmadim.hatta dün kaçamak yaptim
canım boyle yapmayı bırakman lazım artık, ne kadardır diyettesin hala kacamak yapıyosun :(

Bilmiyorumki yaa :KK43: hoşuma gitmişti benim aslında ama şişirecekse bırakmakmı lazımki.Ama şişirirsede kas yapar kas yapmak kötü bişey değil aynı zamanda yağ yakmakta lazım @blanche_ea sen ne dersin? Ne yapsakki biz
canım sana da T tatlitambak a da soyleyim bir kere daha, jillian zayıflatır o yuzden hangi kiloda oldugunuzun bir onemi yok ama haftada 4 gunden fazla yapmayın diger 3 gunde leslie yapın mesela, cunku kasların dinlenmesi gerekiyor, sadece kilo icinde degil saglık icinde haftada 7 gun kas calısamazsınız ne yaparsanız yapın ara vermeniz lazım mesela ben 3 gun yaptım simdi 3 gun ara verdim, bugun yine yapıcam, ama karar sizin bisey diyemem

canım boyle yapmayı bırakman lazım artık, ne kadardır diyettesin hala kacamak yapıyosun :KK43:

canım sana da T tatlitambak a da soyleyim bir kere daha, jillian zayıflatır o yuzden hangi kiloda oldugunuzun bir onemi yok ama haftada 4 gunden fazla yapmayın diger 3 gunde leslie yapın mesela, cunku kasların dinlenmesi gerekiyor, sadece kilo icinde degil saglık icinde haftada 7 gun kas calısamazsınız ne yaparsanız yapın ara vermeniz lazım mesela ben 3 gun yaptım simdi 3 gun ara verdim, bugun yine yapıcam, ama karar sizin bisey diyemem
O zaman 1 gün leslie 1 gün jillian gibi yapsak dahamı mantıklı olurki

Gunaydın kızlar :)
günaydın kızlar yazıyorum kilomu hafta sonu olduğu için kahvaltılar davetler kaçamaklar oldu ama güncel kilom
77.2
Cumaya göre -500 gayet iyi hadi aynen devam ;)
canım hamilelik için bende nilsup gibi takibi bırak derim stress ten olmuyor benim 2. cocuğumda aynı şey olmuştu 10 ay denedim yumurta günlerini vs yi hamile kalamadım artık olmuyor diye bıraktığım an hamile kaldım tavsiyemdir
Valla kaptanım ben de ilk aylarda takmayayım akısına bırakayım dedim ama bi faydasını göremedim o yüzden bi de böyle deneyeyim dedim :D Bakalım hayırlısı olsun :)
Bilmiyorum ki canım öğleden sonra randevum var gidicem dahiliyeye bakalım :)
Tamam canım insallah bir sey yoktur

Ay bugün sunnetide bitirdik şimdi geldim eve çok yoruldum pazar sessizliği var takımda bugün huhuhuhuuu komşular nirdesiniz...
btlbetul btlbetul kız konuşamadık kaç gündür sen ne yapıyon:)

iş iş iş başka bişi yaptıüım yok eve gidiyom ev işi işe geliyom iş..... ben dönyaya çalımaya gelmiş olabilirim..... kim sünnet oldu benim ex koca mı o geçen olmadımıydı gene mi oldu? kafamda deli sorular.... kesip kesip durmayın gı lazım olur :)

Sorma ya ben buralardayım, dertliyim azcık kafamı dagıtmaya calısıyorum :işsiz:

Gebelik forumlarına da yazdım zaten baya :KK70:
Yumurtam catlamıs, kacırdım galiba ona üzülüyorum :KK70:

demek ki daha çok çalışman lazım :)

canım boyle yapmayı bırakman lazım artık, ne kadardır diyettesin hala kacamak yapıyosun :KK43:

kaç kg oldun kız terminatör.... ben bu gün biraz yoğunum gene.... arada bakıyom buraya yaz .....

Gunaydın kızlar :)

Cumaya göre -500 gayet iyi hadi aynen devam :KK66:

Valla kaptanım ben de ilk aylarda takmayayım akısına bırakayım dedim ama bi faydasını göremedim o yüzden bi de böyle deneyeyim dedim :KK70: Bakalım hayırlısı olsun :)

Tamam canım insallah bir sey yoktur
-700 değilmi 77.9 değilmiydim

Cumartesi menüm
Kahvaltı
1 bardak sut
3 hurma
Oğle
2 haşlanmış yumurta
Ara: 2 hurma 1 incir
Yarım şeftali
Akşam
8-9 sıkım çiğköfte
Salata

Selam hanımlar henüz geçmişi okuyamadim.
Nasılsınız
İyiyiz kuzum sen nasılsınn?
Sabah öğle iyi ama aksamı batırıyorum.
morordek morordek kuzum bana cezami yazar mısın.?
Bol bol yaz ama sakın elini korkak alıştırma
O zaman 300 zıpla rakibem.
Ya o degil de benim de menülerim cok sacmalastı. Zıplamak da gelmiyor icimden. Sıcakta kılımı kıpırdatasım yok :işsiz: Sen de bana gaz ver Ebruşum.

İyiyiz kuzum sen nasılsınn?

O zaman 300 zıpla rakibem.
Ya o degil de benim de menülerim cok sacmalastı. Zıplamak da gelmiyor icimden. Sıcakta kılımı kıpırdatasım yok :işsiz: Sen de bana gaz ver Ebruşum.
Sağol kuzum yoğunum bu aralar kendime bile vakit ayıramıyorum.
Tatlım akşam üzeri yürüyüş falan yapsan vaktin varsa
Gerci sen -500 le gelmişsin ama :))

Back
X