Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol kuzum yoğunum bu aralar kendime bile vakit ayıramıyorum.
Tatlım akşam üzeri yürüyüş falan yapsan vaktin varsa
Gerci sen -500 le gelmişsin ama :))
Yok kız ben gelmedim -500'le, bugun tartılmadım bile :) onu pelinefe'ye demistim.
Ben kesin artıdayım ya göbegim cıkmaya başladı yine :(

Aaa öyle mi
Bende ne güzel o kiloda iyi vermiş diye düşündüm
Geçmişi okuyamadim demiştim. O yüzden sağır duymaz uydur meselesi oldu.:KK48:
Estagfurullah olur öyle ben de yarım yamalak okuyorum bazen mesajları :)

Aksamları yürüyüs yapayım bari yoksa bu isin sonu hos degil :(

geçmiş olsun tatlımm

ayy kız özge sen unutlacak insanmısın

mısır püskülü, maydonoz sapı bunları kaynatıp içebilirsin

nerdesin yahuu özlettin iyice kendini

kendime gelince ptesi sabah 76 kg idim eğer dün akşam misafir gelip de yemeği geç yemeseydim 73 leri belki görebilirdim akşam yemeğini normalde 6-6,30 arası yerken dün akşam 8 gibi ancak yiyebildik hatta sofradan kalktığımızda 9 a geliyordu
geldin sonunda tatlım, aramızdayım tekrardan.hemde ilk başlardaki azmimle, hevesimle. sen nasılsın? kilocuklar ne alemde? tekrardan listeye girdin değil mi?

Kizlar toplaniyom bi taraftan da aklimdasiniz yazayim kilomu
Cuma 74,6
Guncel 73,8
Fark 0,8
Yolculuk odem kitlemezse cumaya daha iyi olacak ins

kollontai kollontai morordek morordek @nilsub orticim sen yazdin mi ben mi gormedim kilonu??
oooo sonunda eve dönüyorsun yani, sendeki bu azimle ödem ne olmaz fıstık. gayet güzel eksilerle gelirsin

Aaa öyle mi
Bende ne güzel o kiloda iyi vermiş diye düşündüm
Geçmişi okuyamadim demiştim. O yüzden sağır duymaz uydur meselesi oldu.:KK48:
kızlar valla ben akşamları yalvar yakar çıkıyorum yürüyüşe bebeğim var ve yürüyeceğimiz yere arabayla gitmemiz gerekiyor düşünün yani

Kaç gündür kocami göremiyorum. Çocuklar özellikle küçüğüm kapıdan baba mihme(gitme yani) diye bağırıyor. Benim içim sızlıyor.. ailem yok Burada gidip yanlarına nefes alabileceğim. Bir arkadas var onlarda izne gitti.lojmandan çıktım yeni apartmanda kimse ile de tanismadim. Içinde gelmiyor belki 10 ay sonra taşınacak olmamdandir.
Galiba eşimi çok özlüyorum. Çok yoğun çalışıyor. Amma dertliyim 2 3 gundur

Kaç gündür kocami göremiyorum. Çocuklar özellikle küçüğüm kapıdan baba mihme(gitme yani) diye bağırıyor. Benim içim sızlıyor.. ailem yok Burada gidip yanlarına nefes alabileceğim. Bir arkadas var onlarda izne gitti.lojmandan çıktım yeni apartmanda kimse ile de tanismadim. Içinde gelmiyor belki 10 ay sonra taşınacak olmamdandir.
Galiba eşimi çok özlüyorum. Çok yoğun çalışıyor. Amma dertliyim 2 3 gundur
Kıyamam canım :( geçicek yakında normale döner herşey.Çocuk işte tabi anlatsan anlamazda.Sana biraz daha fazla iş düşecek bu dönem ama geçicek bugünlerde

Back
X