Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanimlarrr selamm..ben biricik evimdeyim yolda giremedim.biraz uyuyup dinlenicem akşama dönerim aranıza..
nilsub nilsub kiz orticim feyza garusuyla okey isi bitti ona gore ben yokken accuk eglenun diye ses etmemistim ama ortimi yedirmem kimseciklerreee:KK62::sopa:

@kollontai kaptanim yazmissin gecen gun artik musaitim sen yaz cezalari kontrol ederim ben
yok canım okey keyfimiz bitti biz artık flim bulup aynı anda izliyoruz :D artık o benim kölem oldu ben ne dersem onu yapacak, bura gir dediğimde girecek oraya gel dediğimde gelecek :D nilsub nilsub

İspiyonlayayım mı seni kaptanına :p
Bizi unutma ya, güzel sohbet ediyorduk hep birlikte :KK48:
oda biliyo kızıyo zaten :D yok kız buraya girdiğimde direk kendi takımımla buraya bakıyorum :) hep o nilgün açtırdı bana face i . ne güzel yoktu benim . kumarcı yaptı beni :D

hahah benimde yok ozaman bende mi ne biçim kadınım :KK70:hayırrr hiçte diiilim kabul etmiyoreeee :KK70:
Yaa ne bileyim kadınlar böyle seylere ilgili olurlar, bak sen de düsünüyorsun ki sordun yani :D
Aslında degisik renkler denemek istedim ama sonra ay dip boyası geldi ay aktı diyerek ugrasamam dedim boyatmadım :D Ne üsengec bi insanım :işsiz:
hiç görmedim düştüğünü,arada hött diyosun hatt diyosun ,,onu yemiyceksin , bunu içmiyceksin diyip kaçıyosun :KK70:
Ahahah o da iyiymis, neyse imajı bozmayayım ben en iyisi :KK59:

Yaa ne bileyim kadınlar böyle seylere ilgili olurlar, bak sen de düsünüyorsun ki sordun yani :KK70:
Aslında degisik renkler denemek istedim ama sonra ay dip boyası geldi ay aktı diyerek ugrasamam dedim boyatmadım :KK70: Ne üsengec bi insanım :işsiz:

Ahahah o da iyiymis, neyse imajı bozmayayım ben en iyisi :KK59:
bozma imajı :) ya saçımı kuaföre gitmeden boya alıp kızıla boyasam tutarmı diye merak ettim de . açtırmak istemiyorum çünkü. açtırcak olsam sarı yaptırırım . aklımda deli sorular

Back
X