- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.181
O zamanaaa orticim lütfen sen bakma mor baykuşa feyza ile sadece 2 defa oynadık okey yok kız zaten birisinde sıkıldım diyip çıktım bana gereksiz geliyor boş zaman kaybı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamanaaa orticim lütfen sen bakma mor baykuşa feyza ile sadece 2 defa oynadık okey yok kız zaten birisinde sıkıldım diyip çıktım bana gereksiz geliyor boş zaman kaybı :)
Evet o kesin biraz önce yine oynuyordu
ahhh ahhh olsada aldatsam piyasa çok durgun ördeğim
hahahah dedikoducu kadın seniEvet o kesin biraz önce yine oynuyordu![]()
doğru söylüyosun okey keyfimiz kısa sürdü ama flim keyfimiz ne olacak pekiaaa orticim lütfen sen bakma mor baykuşa feyza ile sadece 2 defa oynadık okey yok kız zaten birisinde sıkıldım diyip çıktım bana gereksiz geliyor boş zaman kaybı :)
yok canım okey keyfimiz bitti biz artık flim bulup aynı anda izliyoruzHanimlarrr selamm..ben biricik evimdeyim yolda giremedim.biraz uyuyup dinlenicem akşama dönerim aranıza..
nilsub kiz orticim feyza garusuyla okey isi bitti ona gore ben yokken accuk eglenun diye ses etmemistim ama ortimi yedirmem kimseciklerreee
@kollontai kaptanim yazmissin gecen gun artik musaitim sen yaz cezalari kontrol ederim ben
İspiyonlayayım mı seni kaptanınaahhh ahhh olsada aldatsam piyasa çok durgun ördeğimgerçekten face e çok takıldım kendi takımıma bile uğramıyorum
![]()
oda biliyo kızıyo zatenİspiyonlayayım mı seni kaptanına
Bizi unutma ya, güzel sohbet ediyorduk hep birlikte![]()
oda biliyo kızıyo zatenyok kız buraya girdiğimde direk kendi takımımla buraya bakıyorum :) hep o nilgün açtırdı bana face i . ne güzel yoktu benim . kumarcı yaptı beni
![]()
olur![]()
Sen ona ne uyuyosun ya, bize takıl :)
Bak zaten kimsecikler yok sadece sen ve ben varız
daha ne olsun , çenesi düşük ben konuşmayan sen ,iki farklı modelde burdaBak zaten kimsecikler yok sadece sen ve ben varız![]()
Yaa hic yok maalesefmorordek saç boyaması hakkında tecrüben varmı canım ?
hahah benimde yok ozaman bende mi ne biçim kadınımYaa hic yok maalesefNe bicim kadınım di mi?
Gecen sene boya tarzı olarak ombre yaptırdım, o gun bugundur ombreli sac kullanıyorum sadece :)
Konusmayan mıdaha ne olsun , çenesi düşük ben konuşmayan sen ,iki farklı modelde burda![]()
hiç görmedim düştüğünü,arada hött diyosun hatt diyosun ,,onu yemiyceksin , bunu içmiyceksin diyip kaçıyosunKonusmayan mı
Kız benim cenem de düser arada, öyle mi görünüyorum dısardan![]()
Yaa ne bileyim kadınlar böyle seylere ilgili olurlar, bak sen de düsünüyorsun ki sordun yanihahah benimde yok ozaman bende mi ne biçim kadınımhayırrr hiçte diiilim kabul etmiyoreeee
![]()
Ahahah o da iyiymis, neyse imajı bozmayayım ben en iyisihiç görmedim düştüğünü,arada hött diyosun hatt diyosun ,,onu yemiyceksin , bunu içmiyceksin diyip kaçıyosun![]()
aa sen ona ne uyuyorsun derken hanım hanım ben bu takımdanım o başka takımdan bana gel ona uyma dicene ona gel diyosun![]()
Sen ona ne uyuyosun ya, bize takıl :)
bozma imajı :) ya saçımı kuaföre gitmeden boya alıp kızıla boyasam tutarmı diye merak ettim de . açtırmak istemiyorum çünkü. açtırcak olsam sarı yaptırırım . aklımda deli sorularYaa ne bileyim kadınlar böyle seylere ilgili olurlar, bak sen de düsünüyorsun ki sordun yani
Aslında degisik renkler denemek istedim ama sonra ay dip boyası geldi ay aktı diyerek ugrasamam dedim boyatmadımNe üsengec bi insanım
Ahahah o da iyiymis, neyse imajı bozmayayım ben en iyisi![]()
beni ne kadar benimsediyse artıkaa sen ona ne uyuyorsun derken hanım hanım beni bu takımdanım o başka takımdan bana gel ona uyma dicene ona gel diyosun![]()