- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.401
Üşütmüşüm canım nefes darlığı çektim ondan:)Geçmiş olsun canım ya hayırdır neden iğne yedin.Regl ağrısımı yoksa başka bişeymi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşütmüşüm canım nefes darlığı çektim ondan:)Geçmiş olsun canım ya hayırdır neden iğne yedin.Regl ağrısımı yoksa başka bişeymi
İnşallah vardırda katılamazsın :) Ayyy bizim topiğin bebişi olur o zaman bizde teyzeleri hehehe![]()
Bu sabahta Elazığ'da emniyet müdürlüğüne bombalı saldırı olmuş. 3 ölü 170 yarali varmış..Bugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
Çok üzüldüm hem de anlatamayacgim kadar...
2 ya da 3 şehit deyince çok şükür azmis diye teselli bulmaya başladık artık. Ama bilmiyoruz ki biz ateş düştüğü yeri yakardi.. Allahim ailelerine sabır versin...
Her gün kapıdan giderken doya doya babasını open kızım, baba gitme diye arkasından ağlayan oğlum... asansöre binen kadar arkasından bakan ben ya geri gelmezse ya bir daha göremezsem diye doya doya baktığım...
tek tesellim Nerede olursak olalım Ecelin bir olduğu degismedigi.. vakti saati geldiğinde karşı koyamayacagimiz bir şey. En büyük tesellim ise ŞEHİTLIK mertebesi...
Rabbim askerinin polisimizi masum sivil halkımızı korusun.
Kusura bakmayın çok doluyum rahatlarim diye yazmak istedim
Maşallah canım.Harika gitmiş.Ben iyiyim güzel gitti kilolar. Detokstakileri iyi gidiyor. Bugün son günüm canım... ay süpriz olsun dedim ama dayanamayacam söyleyeyim hadi 80.2 ile baslamistim. Bugün 78.5 çıktım. Yarına ne olur bilmiyorum. Ama 77.9 u görsem çoook mutlu olacam
Ben varım. Yapalım.Kızlar yarından itibaren benimle ip atlama yarısı yapmak isteyen var mı. Bana da biraz sevk olsun size de..
İlk açılışı benle yaptın heraldearkadasa 1000 ip yazalıminatettimolacak
Rakibesini nede iyi tanırmışşAşkolsun bıkar mıyız hic :)
Hepimiz dertleniyoruz, yazıyoruz buraya, destek oluyoruz birbirimize
Yaa aslında süper olurdu ama ben bu ara pek hoplayıp zıplamak istemiyorum :)
Pazartesiden sonra olabilir belki.ebrusonmez cok sever ama ip atlama yarısmasını, o katılır belki :)
Çok güzel canım.Daha kontrollü ilerlemiş olursun.canım takıma girene kadar bildirdiğim kilonun altına inerim diyetisyene 92,8 ile başladım 5 gün oldu şu an 91,4
üm..ayda 4 dedi haftada bir hedefimiz .
Geçmiş olsun organiğim.Üşütmüşüm canım nefes darlığı çektim ondan:)
inşaallah canım profesyonel yardım almak şart olmuştu veremiyordum biliyorsunuz hepiniz..Ohh ohh gitsin kilolar bebisinin yanında fit zarif bir anne ol
Ben varım. Yapalım.
tamm canım.Tamam o zaman. Yarın başlayalım olur mu. Hatta her cuma kim 1. Olursamorordek bize ödül versin oldu mu. Ama ödüller çok masum olmalı
Sporun cok iyi rakibecimİlk açılışı benle yaptın heralde
Akşam:
1 kase döğmeli ayranlı çorba ve Salata yedim
Spor:
200 twister
200 ip atlama
Leslie 2 miles
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
10 dklık yan yağları ve karın kasları ert. video
49 dakika yürüyüş.
Aaa tanımam mı ayıp ettin, seninle ip atlama yarısmasında tanıstık unuttun muRakibesini nede iyi tanırmışş![]()
Tamam hadi baslatın bakalım ödül bendenTamam o zaman. Yarın başlayalım olur mu. Hatta her cuma kim 1. Olursamorordek bize ödül versin oldu mu. Ama ödüller çok masum olmalı
Sağol şekerimGeçmiş olsun organiğim.
Evet öyleydi değil miSporun cok iyi rakibecim
Artık bugun de 1000 atlamanı yaparsın :)
Aaa tanımam mı ayıp ettin, seninle ip atlama yarısmasında tanıstık unuttun mu
Tamam hadi baslatın bakalım ödül benden![]()
Eveeet sonra ben bu takıma gecince iyice kaynastık :)Evet öyleydi değil mi
Off kıyamam yaÖlüyomm ben haber verem dedim
Kiz ortimnilsub nerdesin niye ilgilenmiyon benle.. minik dana hasta oldu geberiyo burdaaa
küçüküm ben hala bak anamdan da ayrılıp geldim anne sefkati gosterene bana
![]()
Ölüyomm ben haber verem dedim
Kiz ortimnilsub nerdesin niye ilgilenmiyon benle.. minik dana hasta oldu geberiyo burdaaa
![]()
Geçmiş olsun canım. Ne oldu üşüttün mü?Ölüyomm ben haber verem dedim
![]()
Geçmiş olsun canım...
Geçmiş olsun canım. Ne oldu üşüttün mü?