Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
Çok üzüldüm hem de anlatamayacgim kadar...
2 ya da 3 şehit deyince çok şükür azmis diye teselli bulmaya başladık artık. Ama bilmiyoruz ki biz ateş düştüğü yeri yakardi.. Allahim ailelerine sabır versin...
Her gün kapıdan giderken doya doya babasını open kızım, baba gitme diye arkasından ağlayan oğlum... asansöre binen kadar arkasından bakan ben ya geri gelmezse ya bir daha göremezsem diye doya doya baktığım...
tek tesellim Nerede olursak olalım Ecelin bir olduğu degismedigi.. vakti saati geldiğinde karşı koyamayacagimiz bir şey. En büyük tesellim ise ŞEHİTLIK mertebesi...

Rabbim askerinin polisimizi masum sivil halkımızı korusun.

Kusura bakmayın çok doluyum rahatlarim diye yazmak istedim
Bu sabahta Elazığ'da emniyet müdürlüğüne bombalı saldırı olmuş. 3 ölü 170 yarali varmış.. :(((

İlk açılışı benle yaptın heralde :KK43:
Akşam:
1 kase döğmeli ayranlı çorba ve Salata yedim
Spor:
200 twister
200 ip atlama
Leslie 2 miles
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
10 dklık yan yağları ve karın kasları ert. video
49 dakika yürüyüş.

Aşkolsun bıkar mıyız hic :)
Hepimiz dertleniyoruz, yazıyoruz buraya, destek oluyoruz birbirimize :KK19:

Yaa aslında süper olurdu ama ben bu ara pek hoplayıp zıplamak istemiyorum :)
Pazartesiden sonra olabilir belki. ebrusonmez ebrusonmez cok sever ama ip atlama yarısmasını, o katılır belki :)
Rakibesini nede iyi tanırmışş :KK68:

İlk açılışı benle yaptın heralde :KK43:
Akşam:
1 kase döğmeli ayranlı çorba ve Salata yedim
Spor:
200 twister
200 ip atlama
Leslie 2 miles
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
10 dklık yan yağları ve karın kasları ert. video
49 dakika yürüyüş.
Sporun cok iyi rakibecim
Artık bugun de 1000 atlamanı yaparsın :)
Rakibesini nede iyi tanırmışş :KK68:
Aaa tanımam mı ayıp ettin, seninle ip atlama yarısmasında tanıstık unuttun mu :KK68:
Tamam o zaman. Yarın başlayalım olur mu. Hatta her cuma kim 1. Olursa morordek morordek bize ödül versin oldu mu. Ama ödüller çok masum olmalı
Tamam hadi baslatın bakalım ödül benden :KK39:

Ölüyomm ben haber verem dedim :cry:
Kiz ortim nilsub nilsub nerdesin niye ilgilenmiyon benle.. minik dana hasta oldu geberiyo burdaaa :KK43: küçüküm ben hala bak anamdan da ayrılıp geldim anne sefkati gosterene bana :KK42:

Geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım. Ne oldu üşüttün mü?

Sagolun kizlar.. yok ebrusum usutme değil.. reglime daha 9gun vardi erkenden oldu.bi de ben size söylemeyi unuttum yola ciktigim gun salgina yakalandim bende ishal kusma ölecektim nerdeyse onca yolu nasil geldim bilemedim.. belim de sorunlu artik malum.bi de hasta oldum simdi.. valla son 10gunu hesaba koyunca burnum seyden kurtulamadi resmen kizlar :( hersey o kenafir gözlü halamin gelip bi suru laf demesiyle basladi ama.. ana kiz gözleriyle uçak düşürür cinsten bunlar yemin ediyorum :olamaz:

Back
X