Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bu arada fyzanur fyzanur ve btlbetul btlbetul u goren var mi.. yoklar kac gundur.. o kadar gel pisi pisi dedim cevap vermediler bana..
Kizzz yoksa bunlari kacirdilar da bizden fidye mi isticeklerrrr :skandal:
Betul kendini kacirttirip topitop ve jelibon talep edebilir kizlar biz cakmayalim diye de feyzayo da katmistir yanina :eek::KK48: saka bi tarafa nereye kayboldu bunlar merak ettim yahu??

Sagolun kizlar.. yok ebrusum usutme değil.. reglime daha 9gun vardi erkenden oldu.bi de ben size söylemeyi unuttum yola ciktigim gun salgina yakalandim bende ishal kusma ölecektim nerdeyse onca yolu nasil geldim bilemedim.. belim de sorunlu artik malum.bi de hasta oldum simdi.. valla son 10gunu hesaba koyunca burnum seyden kurtulamadi resmen kizlar :KK43: hersey o kenafir gözlü halamin gelip bi suru laf demesiyle basladi ama.. ana kiz gözleriyle uçak düşürür cinsten bunlar yemin ediyorum :olamaz:
Geçmiş olsun canım.Nazar değmiştir nas felak okusaydın bol bol

Kızlar bugün ki menum.
sabah
2 yk lor baharatlar im yedim. Aslında hiding füme ve lor vardı liste de ama ben de hindi füme yoktu.onun yerine lor 2 kaşık yedim.

Öğle
tavuk

ara
1 bardak ayran

akşam
tavuk ve mantar sote .

şu 3lt bitti

spor yok

inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

20160818_173538.webp

Kızlar da bunla da benim sağlıklı atıştırmalıklarim.. bu calismamin adini kaysili lezzet topu koydum:)

Bugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
Çok üzüldüm hem de anlatamayacgim kadar...
2 ya da 3 şehit deyince çok şükür azmis diye teselli bulmaya başladık artık. Ama bilmiyoruz ki biz ateş düştüğü yeri yakardi.. Allahim ailelerine sabır versin...
Her gün kapıdan giderken doya doya babasını open kızım, baba gitme diye arkasından ağlayan oğlum... asansöre binen kadar arkasından bakan ben ya geri gelmezse ya bir daha göremezsem diye doya doya baktığım...
tek tesellim Nerede olursak olalım Ecelin bir olduğu degismedigi.. vakti saati geldiğinde karşı koyamayacagimiz bir şey. En büyük tesellim ise ŞEHİTLIK mertebesi...

Rabbim askerinin polisimizi masum sivil halkımızı korusun.

Kusura bakmayın çok doluyum rahatlarim diye yazmak istedim
canım benim allahım tüm asker ve polislerimizin yardımcısı olsun şehit ailelerinede bol sabır versin seni biraz olsun anliyorum icjndeki o korkuyu tahmin edebiliyorum evlendim 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 15 ay çok zor geçti bize ama siz e daha zor canım rabbim yardımcınız olsun her daim

yan simitler için ne yaptın tatlım ya? bende hala duruyorlar tavsiyen var mı?
vallahi özel bişey yapmadım yaptığım leslie den fayda gordum orticim

Doluyum tabiki ama özellikle böyle saldırılar Ardarda geldimi daha bir kötü oluyorum. Eşimle bile rahat konuşmuyorum. Üzülmesin diye. Cok hassas zaten bu ara yogun calisiyor bizi gezdiremiyor diye onun uzuntusunu yasiyor. bir de bu tarz sşeyler konuşup canını sıkmak istemiyorum. Arada konuşuyoruz bazı seyleri tabiki acı da olsa...
ben doldukca yazarim artik buraya benden bikmazsaniz tabi
olur mu hiç bıkmak kuzum senin derdini paylaşmak tabiki isteriz çok skma canını çocuklarına yansır tatlim

İnşallah vardırda katılamazsın :) Ayyy bizim topiğin bebişi olur o zaman bizde teyzeleri hehehe :-)
ay hadi inşallah morordek morordek cim

Eki Görüntüle 1872325
Kızlar da bunla da benim sağlıklı atıştırmalıklarim.. bu calismamin adini kaysili lezzet topu koydum:)
güzel gözüküyor tarifini ver canım da bize de seçenek olsun

Sabah
-1 muz, 200 ml süt
Ara
-1 muz, yeşil çay
Öğle
-1 muz, sütlü kahve, 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Akşam
-80 gram acılı ton balığı

Su: 2.5 litre
Spor: parkta 1 saat alet çalışılcak

Normalde 2 muz + 2 süt daha vardı, ama artık midem kabul etmedi onlar yerine fıstık ezmesi ve balık ekledim.
inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek kollontai kollontai

Sagolun kizlar.. yok ebrusum usutme değil.. reglime daha 9gun vardi erkenden oldu.bi de ben size söylemeyi unuttum yola ciktigim gun salgina yakalandim bende ishal kusma ölecektim nerdeyse onca yolu nasil geldim bilemedim.. belim de sorunlu artik malum.bi de hasta oldum simdi.. valla son 10gunu hesaba koyunca burnum seyden kurtulamadi resmen kizlar :KK43: hersey o kenafir gözlü halamin gelip bi suru laf demesiyle basladi ama.. ana kiz gözleriyle uçak düşürür cinsten bunlar yemin ediyorum :olamaz:
Ayy kuzum yaa kıyamam.
Sen zaten demiştin bana nazar edecekler diye
Görünme o halana en iyisi

canım benim allahım tüm asker ve polislerimizin yardımcısı olsun şehit ailelerinede bol sabır versin seni biraz olsun anliyorum icjndeki o korkuyu tahmin edebiliyorum evlendim 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 15 ay çok zor geçti bize ama siz e daha zor canım rabbim yardımcınız olsun her daim

vallahi özel bişey yapmadım yaptığım leslie den fayda gordum orticim

olur mu hiç bıkmak kuzum senin derdini paylaşmak tabiki isteriz çok skma canını çocuklarına yansır tatlim

ay hadi inşallah morordek morordek cim

güzel gözüküyor tarifini ver canım da bize de seçenek olsun

Çok sağol canim desteğin için canım.

15-20 arası kayısı yı suya ıslattim biraz yumsasin diye. Gün kurusu kaysı
1 avuç tuzsuz sarı leblebi
10 badem
biraz da fındık.
Kıvamına göre biraz da süt ekledim. Hepsini robota çektim.. sonra yuvarlayip Hindistan cevizi ve kakao ile şekillendirdim. Kuru yemişleri sen isteğine göre ayarlayabilirsin. Ceviz de olur. Benim bitmişti.

Vallahi nazar degmis sana yaa, gecmis olsun

Kizlar bu arada fyzanur fyzanur ve btlbetul btlbetul u goren var mi.. yoklar kac gundur.. o kadar gel pisi pisi dedim cevap vermediler bana..
Kizzz yoksa bunlari kacirdilar da bizden fidye mi isticeklerrrr :skandal:
Betul kendini kacirttirip topitop ve jelibon talep edebilir kizlar biz cakmayalim diye de feyzayo da katmistir yanina :eek::KK48: saka bi tarafa nereye kayboldu bunlar merak ettim yahu??
geldim bebişim , dizilere sardık bu ara nilgünle ondan ortalarda yokum .betül arada face e giriyo kayboluyo. kesin diyeti bozmuştur ondan gruba uğramıyodur ,al beni vur ona :D btlbetul btlbetul nilsub nilsub

Yok morordek morordek cim dün çok yapmışım perşembe ye kadar da evde yokum bitsin diye yedim ne yapayım hem baya tok tutuyor
Anladım canım ben kilo vermem durdugunda yapmıstım da acaba sen de mi yapıyorsun dedim :)
Bu arada pazartesi kontrol amaçlı olan tartı bildirimini yapamam bi problem olr mu morordek morordek canım evde olmayacağım perşembe günü ne kadar
Olmaz canım pazartesi günküler cok mühim degil, tamamen kontrol amaclı ;)

Listeyi şuracıga ekleyeyim.

***5. Takım 479. Etap***

nilsub (75/)
tatlitambak (79,4/)
denhizx (68,8/)
melampusefe (67,8/)
inatettimolacak (74,6/)
tugce1325 (59,2/)

5. Takım Ortalaması: %

Nanelibal (83,3/)
kollontai (64,7/)
ebrusonmez (62/)