Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar kaç gündür giremedim
oğlumda kg fazlası var diye dr hastaneye yatıracaktı fazla olan kg da 3-4 kg çok fazla değil anlayacağınız o yüzden bu hafta biraz sinir harbi yaşadık
bu arada çok güzel kg lar verilmiş ben dün gece çok geç yatmıştım sabah işe zor geldim tartılmadım o yüzden kaç kg olduğumu bilmiyorum
Geçmiş olsun kaptanım son durum ne peki ne olucak

selam kızlar kaç gündür giremedim
oğlumda kg fazlası var diye dr hastaneye yatıracaktı fazla olan kg da 3-4 kg çok fazla değil anlayacağınız o yüzden bu hafta biraz sinir harbi yaşadık
bu arada çok güzel kg lar verilmiş ben dün gece çok geç yatmıştım sabah işe zor geldim tartılmadım o yüzden kaç kg olduğumu bilmiyorum
Çok geçmiş olsun kaptanim.

:KK70:Haahhaa bide sana sataşıyor demek.
4. Takımın delisi :))
Benim çıtır ve azimli arkadaşıma karışma yoksa seni köyümüze almayiz aaa:sinirli::sinirli::sinirli:
neyyyy çıtırmııı şişkooo patatesss ooo :63:
Tamam işte ben sana bacım demesem bir hiçsin işte :KK70::KK70::KK70:

Hiçlik kraliçesi :KK48:
o ne olaki güzell bişey miii:süslü::süslü:

Olsun almayız falan demeyelim de severim kendisini azcık gelsinnn yazık :KK70::KK70::KK70:
höytttt kime acıyon sennnn:ukala:

Kız dur senin için özel sihirli degnegini çıkarsın:))
o benim için anca silahını çıkarıyo , çatlak karadenizli :sinirli:
Yok kız o banlanma kraliçesi onun adı habire banlanıyo onu bırakta benide peşinden sürüklüyor :KK70:
sen kendin gizli gizli beni takip ediyon , bi banlanayım dedin onuda beceremedin zaten :D

sen kendin gizli gizli beni takip ediyon , bi banlanayım dedin onuda beceremedin zaten :KK70:
:-):-):-)
Ayy harikasınız yaa
Cumleten siyirmişsınız

Ayy 77 yi gördüm Alır miyim artık şimdi daha dikkatli besleniyorum. Bu kıloların kalıcı olmasi için dikkatli beslenme lazım dimi ama.
beni 69 un heyecani şimdi den sardı bu kadar az kalmışken birakamam
Evet insallah devamı gelir bu performansın ;)
geçen hafta :79.8
bu hafta: 80.2

kafama sıkar giderim,kapıyı vurur giderim @tatlitambak nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Sürüden ayrılanı kurt kapar demisler. Sen butun hafta takılma buralara sonra da kilo aldım de :KK12:
kız okadar şeyi yazmaya nasıl cesaret ettin morordek morordek öldürcek seni :KK70::KK70:
Baya öldürdüm ben onu hafta ici :silah:
Kiz morbaykus morordek morordek uykulara mi kaldin bugun.. ben son haline kadar paylaştım bi tuğçe kaldi o da gelir birazdan sanirim.. sen de kontrol edip paylasim alanina yuklersin canim
Geldim geldim. Sınav gözetmenligim var da hazırlan okula gel falan anca :)
Bebeler sınav olurken ben de liste islerini hallederim dedim ama zaten halletmissin Özgecim eline saglık :KK60:

sen kendin gizli gizli beni takip ediyon , bi banlanayım dedin onuda beceremedin zaten :KK70:
Hiiiiiiiiii bana heeee.. bak simdi HANIMMM HANIMMM -sair burda bir miktar sesini yukseltti- sensin susko :63: tutun pisbogazlarinizi zayiflayin siz de.. ebrusum ne guzel demis sihirli degnegim yok benim..hem silahi unutmuyon hem bana laf carpiyonn..kiz kahvaltida yürek mi yedin sen pis bogazli pisi :sinirli: gidip gaza verem mi sizin takimi hem kilo vermiyo ortalamanizi dusuruyo bu hain gaci diye verim mi seni adasim kaptanina he he?!?

Neyssseee kalitemi bozmicimmmm :21::süslü:

Hiiiiiiiiii bana heeee.. bak simdi HANIMMM HANIMMM -sair burda bir miktar sesini yukseltti- sensin susko :63: tutun pisbogazlarinizi zayiflayin siz de.. ebrusum ne guzel demis sihirli degnegim yok benim..hem silahi unutmuyon hem bana laf carpiyonn..kiz kahvaltida yürek mi yedin sen pis bogazli pisi :sinirli: gidip gaza verem mi sizin takimi hem kilo vermiyo ortalamanizi dusuruyo bu hain gaci diye verim mi seni adasim kaptanina he he?!?

Neyssseee kalitemi bozmicimmmm :21::süslü:
ben liste dışı yarışıyommmm deluuu kaduuunnnn, git de hadeeee hadee hadee gitseneeee :KK11:ebruş 1 kilo almış bu arada :D

Ebru listede mi kiz?? Pacani kurtarmanin derdinden kafan gitmis senin :63: ayrica sen kime vuruyon o cantayla.. cikisa gel kizaammm :sopa: :KK70:
eyyyyyy hatttt kimler çıkışta benim yanımda dalacak bunaaa,hepinize verilen cezaları düşünün ,yiyemediğiniz pastaları börekleri düşününnnn ,gelin gelinnnn zayıfta olsanız gelinnn ,kaptanlara ölümmmmmmm:KK62::-)

eyyyyyy hatttt kimler çıkışta benim yanımda dalacak bunaaa,hepinize verilen cezaları düşünün ,yiyemediğiniz pastaları börekleri düşününnnn ,gelin gelinnnn zayıfta olsanız gelinnn ,kaptanlara ölümmmmmmm:KK62::-)
Kız sana isyana teşvikten ceza yazarım bak ona göre :sinirli:

Sen ellerinle ecelini kaziyonn bacimmm.. kimi kime kiskirtiyon sen allahin sinsirellasi seni :işsiz: tabi kendi tek gelmeye korktu adam topluyo boyle tutusursun iste :63::KK48::KK70:

Back
X