- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.541
Ben hücre açmaya gidiyorum ben gelene kadar oyalayin bu aramiza giren sinsirella haini kacmasin tamam mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sana isyana teşvikten ceza yazarım bak ona göre![]()
hepimiz kardeşizSen ellerinle ecelini kaziyonn bacimmm.. kimi kime kiskirtiyon sen allahin sinsirellasi senitabi kendi tek gelmeye korktu adam topluyo boyle tutusursun iste
![]()
Çıkışta toplanıp seni dovcez haberin yok...dip not : kendi takım kaptanımı tenzih ediyom ,sonra sakata gelmeyim![]()
hepimiz diyom kardeşizz diyommmÇıkışta toplanıp seni dovcez haberin yok...![]()
Listede olmamanın rahatlığıyla ben bildirimimi yapayım.
63 kiloyum +1 oluyor yani...
Ama kizacaklara şimdiden diyeyim. Bugün hep semizotu yiyeceğim.
Yarına güzel eksiler bekliyorum
Ama ama ben listede değilim.ben bile 400 grm aldım ,,,ozaman sen benim 2 katımı yesen abboooooo uçmuşun sen![]()
Yaa niye reklam yapıyorsunben liste dışı yarışıyommmm deluuu kaduuunnnn, git de hadeeee hadee hadee gitseneeeeebruş 1 kilo almış bu arada
![]()
Listede degilim diye öyle salmak oluyor mu yaAma ama ben listede değilim.
Biraz geç kaldın provokasyonahepimiz diyom kardeşizz diyommm![]()
onu farkettim ,herkes karşı cephe aldı ,hiç sevenim yokmuşBiraz geç kaldın provokasyona![]()
Bilmiyorum yaAnaaammm noluyooor kiz sana oyle
cipsleri kolalrı götürüuon bide kaslarım şişmiş olabilir mi diyonBilmiyorum ya
Kaslarım şişti diyecem olmayacak. 1 kilo sişmez sonuçta
Bu hafta bomba gibi geliyorum.
Sabah öğle akşam yoğurtlu semizotu yiyeceğim. Bak gör 2 kilo verecem
vicdansızlar ,misafire hürmete bakkk heleeeeeBen hücre açmaya gidiyorum ben gelene kadar oyalayin bu aramiza giren sinsirella haini kacmasin tamam mi![]()
Olmaz tabi rakibemListede degilim diye öyle salmak oluyor mu ya![]()
Sen kaptanlara karişirsan tabi tek kalırsın..onu farkettim ,herkes karşı cephe aldı ,hiç sevenim yokmuş![]()
Bi kerem ben geçen senenin 8. ayından beli cips yemiyorum. Sadece cips de değil dondurma hariç hiçbir paket gıda yemiyorum.cipsleri kolalrı götürüuon bide kaslarım şişmiş olabilir mi diyon![]()
Bi kerem ben geçen senenin 8. ayından beli cips yemiyorum. Sadece cips de değil dondurma hariç hiçbir paket gıda yemiyorum.
Kola zaten sevmezdim. Hala sevmiyorum.
Yemek çok yediğim doğru. Antep fıstığı fındık badem de çok yerim ama yani iftira atmayalimm..
Bi kerem ben geçen senenin 8. ayından beli cips yemiyorum. Sadece cips de değil dondurma hariç hiçbir paket gıda yemiyorum.
Kola zaten sevmezdim. Hala sevmiyorum.
Yemek çok yediğim doğru. Antep fıstığı fındık badem de çok yerim ama yani iftira atmayalimm..
zaten çaktırmadım ama cipsleri gömen sendin diye aklımda kalmış nanelibal yerine