- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.581
hiç anlamıon beni ya ... ben onuBiz uslu duruyoruz asıl sen uslu dur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç anlamıon beni ya ... ben onuBiz uslu duruyoruz asıl sen uslu dur![]()
Benim kafa gidik bugun kusura bakma
Ara öğünlü diyet bana kilo verdirmiyor kiEbru sen naptin yahu, takima ilk basladiginda bile sen 63 degildin; inanamiyorum. Yavrum senin yasin kucuk birak semizotu falan duzgun ara ogunlu vs bir diyete basla; yavas yavas ama kalici ver. En son cok az yiyordun, biraz kacirinca boyle olmustur normal.
Hic akillanmiyonn be datlum.. neyseee yarimle yemege gideyim ben de bari
Uuuu vurdu gol olduHic akillanmiyonn be datlum.. neyseee yarimle yemege gideyim ben de bariseninle dönünce ilgilenicimmmm
![]()
Vayy supersin rakibem...Ya sizin kilo bildirimlerinizle ugrasayım derken ben bildirim yapmayı unuttugumu fark ettim
60,1 cıktım sabah
ebrusonmez rakibecim hadi bekliyorum seni artık bu hafta gec beni :)
Ya kilo 60,1 diyor da göbek cıkmaya basladı rakibem ya.. Hep sporsuzluktan tembelliktenVayy supersin rakibem...
Belki de başka bir seydendir.Ya kilo 60,1 diyor da göbek cıkmaya basladı rakibem ya.. Hep sporsuzluktan tembellikten![]()
Gerci olsa bile bu kadar çabuk sişmez heralde :))Belki de başka bir seydendir.
Ya rakibem cok güldümGerci olsa bile bu kadar çabuk sişmez heralde :))
Hayırlısı olsun
Sende parkta anca spor yap dedi resmenUuuu vurdu gol oldu
Bir yarim var ve yemege gidiyorum diyor adeta![]()
2 hafta sonra kontrıol var dr inat etti eğer 1 kg bile vermezse yatıracam diye bende kontrolü yaptırıp bi daha o hastaneye gitmeyecem işin kötüsü çocukta hipotroidi, hipoglisemi ve insülin direnci vardı bütün tatlilleri güzel çıktıGeçmiş olsun kaptanım son durum ne peki ne olucak
saol tatlımÇok geçmiş olsun kaptanim.
Yürüyüşe devam etmiyor musunYa rakibem cok güldüm
Yok yok ondan degil biliyorum. Bildigin yağ tabakası yani :)
Doktor niye böyle inat etmişki2 hafta sonra kontrıol var dr inat etti eğer 1 kg bile vermezse yatıracam diye bende kontrolü yaptırıp bi daha o hastaneye gitmeyecem işin kötüsü çocukta hipotroidi, hipoglisemi ve insülin direnci vardı bütün tatlilleri güzel çıktı
saol tatlım
aynen tatlım yaa kobay olarak kullanacaklar zannımca çok sinirlerim bozuldu ama iyiyim artık kafamda bitirdim 5-6+ ayda bir kan testlerini yaptıracağım bi daha o hastaneye götürmeyeceğim hadi özel hastane olsa anlayacağım para kazanma derdi diye ama devlet hatta çocuk hastanesi bu olayı yaşadığım bizi yatırmak isteyen de oranın anabilimdalı başkanı bir profDoktor niye böyle inat etmişki
Çocuğun psikolojisi için de hastanede yatması iyi olmaz. Kendini problemli hisseder.
Bir gun yuruyus yaptik bir gun bisiklet bindik sonraki gun gene arazi benim adamYürüyüşe devam etmiyor musun
dr değiştir kaptanım2 hafta sonra kontrıol var dr inat etti eğer 1 kg bile vermezse yatıracam diye bende kontrolü yaptırıp bi daha o hastaneye gitmeyecem işin kötüsü çocukta hipotroidi, hipoglisemi ve insülin direnci vardı bütün tatlilleri güzel çıktı
saol tatlım
Kizlar henuz resmi sonuclar aciklanmadi ama galiba ikinci olacağız bu hafta.
Böylece notamizi da sildirmis olacagiz![]()