Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ebru sen naptin yahu, takima ilk basladiginda bile sen 63 degildin; inanamiyorum. Yavrum senin yasin kucuk birak semizotu falan duzgun ara ogunlu vs bir diyete basla; yavas yavas ama kalici ver. En son cok az yiyordun, biraz kacirinca boyle olmustur normal.
Ara öğünlü diyet bana kilo verdirmiyor ki
Dediğin gibi diyette az yediğim için bırakınca çok kilo alıyorum

Geçmiş olsun kaptanım son durum ne peki ne olucak
2 hafta sonra kontrıol var dr inat etti eğer 1 kg bile vermezse yatıracam diye bende kontrolü yaptırıp bi daha o hastaneye gitmeyecem işin kötüsü çocukta hipotroidi, hipoglisemi ve insülin direnci vardı bütün tatlilleri güzel çıktı
Çok geçmiş olsun kaptanim.
saol tatlım

2 hafta sonra kontrıol var dr inat etti eğer 1 kg bile vermezse yatıracam diye bende kontrolü yaptırıp bi daha o hastaneye gitmeyecem işin kötüsü çocukta hipotroidi, hipoglisemi ve insülin direnci vardı bütün tatlilleri güzel çıktı

saol tatlım
Doktor niye böyle inat etmişki
Çocuğun psikolojisi için de hastanede yatması iyi olmaz. Kendini problemli hisseder.

Doktor niye böyle inat etmişki
Çocuğun psikolojisi için de hastanede yatması iyi olmaz. Kendini problemli hisseder.
aynen tatlım yaa kobay olarak kullanacaklar zannımca çok sinirlerim bozuldu ama iyiyim artık kafamda bitirdim 5-6+ ayda bir kan testlerini yaptıracağım bi daha o hastaneye götürmeyeceğim hadi özel hastane olsa anlayacağım para kazanma derdi diye ama devlet hatta çocuk hastanesi bu olayı yaşadığım bizi yatırmak isteyen de oranın anabilimdalı başkanı bir prof

Back
X