Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4 hurma
2kuru incir
2kuru gün kurusu kayısı birkaç damla suda çok kısık ateşte pişirdim biraz ezici bir aletim bar onunla ezdim zaten çok yumuşamışlardı içine azcık tarçın 2çk chia tohumu attım karıştırıp kaşıkla yuvarlayıp yulaf ezmesine buladım üzerinede fındık batırdım buzdolabına koydum soğusun öğlen bir bardak süt ile öğle yemeği yapıcam :)

Çok güzel inanki ce yedigin zaman anlayacaksin rafine şekerli olan tatlilar a hiç gerek yok. Bu tarz şeyler kesiyor. Ben de sabah kavaltim niyetine yine chai puding yaptım ama muhteşem olmuştu. Tuttum ben chai pudingi.
Afiyet olsun canim sade Türk kahvesi ve 1 tane bu toplardan muhteşem ara olur

Çok güzel inanki ce yedigin zaman anlayacaksin rafine şekerli olan tatlilar a hiç gerek yok. Bu tarz şeyler kesiyor. Ben de sabah kavaltim niyetine yine chai puding yaptım ama muhteşem olmuştu. Tuttum ben chai pudingi.
Ay evet bir kahve yapayım kendime :)

Senin dediğin tarif dunku nişastalı tarifin dimi bende yapıcam ondan

Ben bile tatlilar dan vazgectiysem zamanla o da alisacak insaallah
Tek tatlı olsa keşke. Geçen sene okulda her arada burger king e gittik. Abartısız her gün ama arada da popeyes falan. Vücudum onları da çok istiyodu bağımlısı olmuştum, bi nebze de olsa bıraktım. Dışarda artık çiğ köfte ya da tavuk dürüm tercih ediyorum.
Tatlıdan ziyade hamburger, pizza tarzı şeylere de zaafım var. 10 yılın alışkanlığı işte. Bi de ben yiyip çok kilo almıyodum 60larda geziyodum. Badmcik ameliyatından sonra 15 kilo aldım toparlanamadım sonra da:uykucu:

Kaç kaç tabi ama beslenme ile birlikte ise yarıyor o sporlar canım. Bugün kaçamak yaptın mi bakim. Yoksa uslu mu durdun. Yarın kontrol tartsi var biliyorsun. Bol su ve bitki çayı iç ve hafif geçir gününü. Cumaya iyi bir rakamla gel. Kız Beni yakala ki rakip olalım seninle
Daha hiç bi şey yemedim desem:oha: bu da zararlı da yiyemedim işte henüz. Fırında kabak graten yapıyorum bakıyım nasıl olcak:kk77: 7lere 3 kilo kaldı onu bi versem gerisi gelcek.:dua:

Back
X