Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin dediğin tarif dunku nişastalı tarifin dimi bende yapıcam ondan

Evet canım meyve siz sade sütle yaptım. Içine badem ve fındık kırdım iri iri. Sabah kadar bekleyince çerezlere muhteşem olmuş. Aşure yedim sanki:)
IMG_20160821_091656.webp

Daha hiç bi şey yemedim desem:oha: bu da zararlı da yiyemedim işte henüz. Fırında kabak graten yapıyorum bakıyım nasıl olcak:kk77: 7lere 3 kilo kaldı onu bi versem gerisi gelcek.:dua:

Canim benim en büyük hatam öğünler atlamak oldu. Az da yiyordum veremiyorum. Sonra nasıl olsa veremiyorum diye hop saldiriyordum . Silahtan bu döngü devam etti. Uyaninca en gec 1 saat içinde kahvaltımı yapıyorum. Saatlerini aksama maya çalışıyorum... gidecek bu kilolar

Ablam beni sinir ediyor onunla da kilo vermede yarışıyoruz. Ben 3 martta 89.8 le başladım. O da 77 ile ilk 12 kiloyu veren kazanacaktı. Ben 11 verdim. O da 12 verdi iddiayi o kazandı. Şimdi de o 60 a düşecek bende 74.5 a.. bakalım bunu kim kazanacaksın. Bana veremezsin deyip duruyor ama ben çok inanıyorum kendime:)

Daha hiç bi şey yemedim desem:oha: bu da zararlı da yiyemedim işte henüz. Fırında kabak graten yapıyorum bakıyım nasıl olcak:kk77: 7lere 3 kilo kaldı onu bi versem gerisi gelcek.:dua:
Akşam geç saate kadar yediysen sabah geç acıkırsın tatlım.Bana öyle oluyor.6 dan sonra bişeyler yemişsem sabah kahvaltı edesim gelmiyor.Aslında akşamı hafif ve erken saatte yersen sabah kahvaltısı çok güzel oluyor :)

Ayy ben dun menuyu yazmadim ama cok sacmaydi zaten.. gec uyandim hazirlanip ist bi ucuna gittik gec kaldim diye kahvalti edemedim..saat 4gibi 4-5catal kadar patates salatasi yedim bi daha o kadar yol teptik ev arkadasim urfali demistim cig kofte yapmis 4-5sıkım da ondan yedim.. ama yesilcayimi icemedim dun odem tuttum tartida gordum artiyi valla..
Neyse morordek morordek cim sagolsun ödül vermis. Ya sorma ben de uzuldum ordekcim bireyseli kil payı kacirdim yine :( bi de birinci olanlar genelde yeni katilanlarsan cikiyo tabi ilk listeye girerken deli kilo atiyoz ama kaptan bizi 2haftada degil 3haftada almisti o zamanki yuzde de boşa gitmişti.. yapicam ama olumm cilgin bi yuzdeyle birinci olicimm bi gu rekor kiricim kk da tarih yazicimmm En Büyük KK (DELIRDI) :D :D

Ablam beni sinir ediyor onunla da kilo vermede yarışıyoruz. Ben 3 martta 89.8 le başladım. O da 77 ile ilk 12 kiloyu veren kazanacaktı. Ben 11 verdim. O da 12 verdi iddiayi o kazandı. Şimdi de o 60 a düşecek bende 74.5 a.. bakalım bunu kim kazanacaksın. Bana veremezsin deyip duruyor ama ben çok inanıyorum kendime:)
Sen o tatlı krizlerine yenik düşmeseydin sen daha fazla verirdin :) ah ahh

Hadi bakalım 2. raundu sen al...;)

Canim benim en büyük hatam öğünler atlamak oldu. Az da yiyordum veremiyorum. Sonra nasıl olsa veremiyorum diye hop saldiriyordum . Silahtan bu döngü devam etti. Uyaninca en gec 1 saat içinde kahvaltımı yapıyorum. Saatlerini aksama maya çalışıyorum... gidecek bu kilolar
Okul açılınca erken uyanıcam ya bi kahvaltı düzeni yapcam kendime:işsiz:

Ayy ben dun menuyu yazmadim ama cok sacmaydi zaten.. gec uyandim hazirlanip ist bi ucuna gittik gec kaldim diye kahvalti edemedim..saat 4gibi 4-5catal kadar patates salatasi yedim bi daha o kadar yol teptik ev arkadasim urfali demistim cig kofte yapmis 4-5sıkım da ondan yedim.. ama yesilcayimi icemedim dun odem tuttum tartida gordum artiyi valla..
Neyse morordek morordek cim sagolsun ödül vermis. Ya sorma ben de uzuldum ordekcim bireyseli kil payı kacirdim yine :KK43: bi de birinci olanlar genelde yeni katilanlarsan cikiyo tabi ilk listeye girerken deli kilo atiyoz ama kaptan bizi 2haftada degil 3haftada almisti o zamanki yuzde de boşa gitmişti.. yapicam ama olumm cilgin bi yuzdeyle birinci olicimm bi gu rekor kiricim kk da tarih yazicimmm En Büyük KK (DELIRDI) :KK70: :KK70:
Daha ne yapcan :) yakında hiçbişey yemeyeceksin.Maşallah sıfır kaçama süper gidiyosun.Hepimizden önce mezun olursun sen

Bu arada ödül neydi? Ne yiyoduk neyi özlüyoduk en son?? Ne yesem de ödüle saysam? Ödül emek miydi?? Yok lan sevgiydi o sanirim :D iyice yandi benim beynim :D belki dondurma yerim bilemedim dur bi karar vereyim ben

Bu arada benim yarim iddiada havlu atti :D ugrasmam ben ac kalinca kafam calismiyo moduna girdi :D bende didim yimezlerrr bırakacan o takimi :D ya da kendine ayni zorlukta baska bi görev secicen sen de ona ugrasican bakalim dusunme asamasindayiz ;) tekliflere acigiz kizlar ne gorev verem ben bu yarime ;)

Bu arada ödül neydi? Ne yiyoduk neyi özlüyoduk en son?? Ne yesem de ödüle saysam? Ödül emek miydi?? Yok lan sevgiydi o sanirim :D iyice yandi benim beynim :D belki dondurma yerim bilemedim dur bi karar vereyim ben

Bu arada benim yarim iddiada havlu atti :D ugrasmam ben ac kalinca kafam calismiyo moduna girdi :D bende didim yimezlerrr bırakacan o takimi :D ya da kendine ayni zorlukta baska bi görev secicen sen de ona ugrasican bakalim dusunme asamasindayiz ;) tekliflere acigiz kizlar ne gorev verem ben bu yarime ;)
Çok yüklenme enişteye senin gibi deliyle uğraşıcak kadar kara gözlü :)

Daha ne yapcan :) yakında hiçbişey yemeyeceksin.Maşallah sıfır kaçama süper gidiyosun.Hepimizden önce mezun olursun sen
Yazin sicak basiyo bana ya canim almiyo icim bisey..bi de küçüldü midem iyice biri hatirlatmasa yemeyi unutabilirim yakinda :D

Back
X