- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.741
Ortim çoştu vallaYazin sicak basiyo bana ya canim almiyo icim bisey..bi de küçüldü midem iyice biri hatirlatmasa yemeyi unutabilirim yakinda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortim çoştu vallaYazin sicak basiyo bana ya canim almiyo icim bisey..bi de küçüldü midem iyice biri hatirlatmasa yemeyi unutabilirim yakinda![]()
Tatlım bu chia tatlı bişeymi normalde yoksa içine ne koyuyorsunuz tatlı olması için meyve dışında?
1bardak süte ne kadar chia koyuyorsun çok katı olsun istemiyorum sen ne kadar koyuyorsun?Tatlı değil canim sadece süte girdiği zaman jöle gibi kıvamı alıyor. Tatlı olmasi için meyve ya da 1 tatlı kaşığı bal ekliyorum.Eklemezsen pek hoş tadı olmuyor yani ama çok faydaları var araştırması tavsiye ederim özellikle omega 3 yönünden çok zengin. Ve tok tutma özelliği var.
Sen o tatlı krizlerine yenik düşmeseydin sen daha fazla verirdin :) ah ahh
1bardak süte ne kadar chia koyuyorsun çok katı olsun istemiyorum sen ne kadar koyuyorsun?
Ben nişasta koymadan yapıcam atarım fotoCanim 1 bardak süte 1 yk chai ve 1 tk nişasta koyup ocakta katılanlara kadar pişirdim. Soğuyunca bal ekledim. Sonra susleme si sana kalmış.. kıvamı çok kati olmuyor zaten tam ayarında yani
Aaa ben nişasta da koymuyorum pişirmiyorum da. Süte chia atıp dolaba koyuyorum 1 tane tatlandırıcı koyuyorum çoğu zaman. Arada karıştırıyorum 4 saate puding oluyo.Canim 1 bardak süte 1 yk chai ve 1 tk nişasta koyup ocakta katılanlara kadar pişirdim. Soğuyunca bal ekledim. Sonra susleme si sana kalmış.. kıvamı çok kati olmuyor zaten tam ayarında yani
Olursın olursun ne kaldı şurda 75 e bayrama bu gazla gidersen olur :)Evet canım yaa. Emzirdim için deli gibi tatlı atakları oluyordu. Çok emdiği için. Ama şimdi hiç canım istemiyor tatlı vs. Hatta sabah eşime yağlı ekmek yaptım peynirli. Yemedim bile canım.. Emzirmedim kestiğim için daha sıkı sarıldı diyete... 75 kilo olsam ah ah 1 valiz neredeyse hiç kullanmamis kiyafetlerim var.
Hedef 75 bayrama
Kizzbtlbetul bana niye cevap vermiyon sen kiz.. o kadar merak ettim seni gel pisi pisi dedim hic cevap yokl.. darildin mi cicim bana hic bakmiyorsun bu yana darildiysan barisalim kumru gibi koklasalimmmm
ay tutamıyorum kendimi acayim da dinleyeyim :)
Tatlandırıcı yerine kuru meyveler kullansana ben şimdi yapıyorum 1.5 bardak sute 1kuru incir 1kuru hurma 1kuru kayısı koydumAaa ben nişasta da koymuyorum pişirmiyorum da. Süte chia atıp dolaba koyuyorum 1 tane tatlandırıcı koyuyorum çoğu zaman. Arada karıştırıyorum 4 saate puding oluyo.
Kız çok sıkmasaydın zehirler gerçekten kötü kokuyor zatentııı takımda normal yok cidden :)))
görmemiş olabilirem beybi çok bakmadım elli bin kere etmizlik yaptım davul fırınla boğuştum ayyy temizlenmiyo bu meret porçözledim şimdide zehirlenirim korkusuna kullanamıyorumhep mutfaktaydım yane ::) en sevdiğim yer sonuçta :)))
Kız çok sıkmasaydın zehirler gerçekten kötü kokuyor zaten
Yok kız sana bir şey olmasın yoksa ben kiminle uğraşırımiyi işte kesin çözüm kurtulursun benden :)))
yaa içi korkunç gözüküyor soğudum valla fırından tenekesi paslanmış....
fırın almam lazım nasıl bişi alsam ki.... bana marka önerin mini fırın olmalı.......
Betül o kadar sarmsağı ne yapıcan kuzum yaaarkandan pis kadın diye ne konuşmuşlardır![]()
hee kııız demişlerdir dimi... sarımsak pis değil ama nimet şifa.... hafta içi uğraşamıyorum hepsini topptan hazırlıyim dedim... ne biliym üst katlara kadar kokunun gideceğini....
O zamn seni takipteyim. Sıkı yönetimine dahil oluyorum.Tartıda +1.6 gördümbenim hemen toparlanıp yeniden menü yazmam lazım. İnsan bi günde bu kadar kilo alır mı ya
ama napıcam cumaya eksi gelicem
![]()
Ben nişasta koymadan yapıcam atarım foto
Aaa ben nişasta da koymuyorum pişirmiyorum da. Süte chia atıp dolaba koyuyorum 1 tane tatlandırıcı koyuyorum çoğu zaman. Arada karıştırıyorum 4 saate puding oluyo.
Olursın olursun ne kaldı şurda 75 e bayrama bu gazla gidersen olur :)
Bugün benim yaptığım toplarda harikaydı dene kesinNişasta koymadan da olur. Canim bekliyorum foto
Ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum. Şimdi değişik tariflerle damak tadım uyani bulmaya çalışıyorum
Kedicik çok şekermiş.
Amin.Ne kadar sukretsek az evlatlarimiz saglikli.
hasta olanlara Rabbim sifa versin
Maşallah sana canım.A
sen muzlu sutlu detoks yap sonrada hesapsizca ye tabiki alirsin kilo.odem de olur. O yedigin abur cuburlar cok zararli.
bak bende 3 gunluk detoks yaptim. Kilom ayni hala. 1 hafta kilo koruma yapacagim.sonra da tekrar 1 haftalik diyetine baslayacagim ya da 10 gunluk karar vermedim daha
Organiğim çok nefis görünüyor.Eki Görüntüle 1873376
Kızlar buda benim tatlım :)@tatlitambak
Akşamı bekleme canım.Hemen başla
Abur cubur yok bana uzun süreay sinir oldum akşam spor aletlerine kaçayım hemen
![]()
Vayy bu bir meydan okuma mı??Kaç kaç tabi ama beslenme ile birlikte ise yarıyor o sporlar canım. Bugün kaçamak yaptın mi bakim. Yoksa uslu mu durdun. Yarın kontrol tartsi var biliyorsun. Bol su ve bitki çayı iç ve hafif geçir gününü. Cumaya iyi bir rakamla gel. Kız Beni yakala ki rakip olalım seninle
Afiyet olsun canım. Yapımı da kolay4 hurma
2kuru incir
2kuru gün kurusu kayısı birkaç damla suda çok kısık ateşte pişirdim biraz ezici bir aletim bar onunla ezdim zaten çok yumuşamışlardı içine azcık tarçın 2çk chia tohumu attım karıştırıp kaşıkla yuvarlayıp yulaf ezmesine buladım üzerinede fındık batırdım buzdolabına koydum soğusun öğlen bir bardak süt ile öğle yemeği yapıcam :)
Bu dediklerine göre bence kilon iyiTek tatlı olsa keşke. Geçen sene okulda her arada burger king e gittik. Abartısız her gün ama arada da popeyes falan. Vücudum onları da çok istiyodu bağımlısı olmuştum, bi nebze de olsa bıraktım. Dışarda artık çiğ köfte ya da tavuk dürüm tercih ediyorum.
Tatlıdan ziyade hamburger, pizza tarzı şeylere de zaafım var. 10 yılın alışkanlığı işte. Bi de ben yiyip çok kilo almıyodum 60larda geziyodum. Badmcik ameliyatından sonra 15 kilo aldım toparlanamadım sonra da![]()