Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkar kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size ;)
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda :P ;)

Kizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkar kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size :KK66:
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda :p :KK66:
zaten o işler beni çıldırtıyo :KK34:

Kizlar nilsub nilsub ve T tatlitambak siz bu chia tohuma baya sardiniz iyi de kullaniyosunuz.. bim de vardi bi ara hala var mo acep ben gormustum de sadce mas fasulyesini almıştım piyaz yapiyodum ondan da.. bulursam alayim bi dahakine.pek tatli askina dusmuyom ama regli iken icimden seytan cikiyo resmen volta atiyom evde bisey yememek icin :(
Afyet olsun size tariflerinizle hanimlar elleriniza saglik hamaratlik baska sey yahuu ;)
Bu arada yönetime bi ses daha verem -kudurdum bugun atmasalar beni :D - pasta yarışması yapıyolar saglikli yemekler diyet tatlılar salatalar yarismasi da yapsinlar hep süsko mu kalalim az motive edin bizi canimm üvey evlat miyiz biz :D

Kizlar nilsub nilsub ve T tatlitambak siz bu chia tohuma baya sardiniz iyi de kullaniyosunuz.. bim de vardi bi ara hala var mo acep ben gormustum de sadce mas fasulyesini almıştım piyaz yapiyodum ondan da.. bulursam alayim bi dahakine.pek tatli askina dusmuyom ama regli iken icimden seytan cikiyo resmen volta atiyom evde bisey yememek icin :KK43:
Afyet olsun size tariflerinizle hanimlar elleriniza saglik hamaratlik baska sey yahuu :KK66:
Bu arada yönetime bi ses daha verem -kudurdum bugun atmasalar beni :KK70: - pasta yarışması yapıyolar saglikli yemekler diyet tatlılar salatalar yarismasi da yapsinlar hep süsko mu kalalim az motive edin bizi canimm üvey evlat miyiz biz :KK70:
doğru valla diyet salatalar yemekler yarışmasıda olsun:) birde bimden aldım bende canım vardır galiba

Menüm kızlar inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Kahvaltı

1yk menemen 2yk et sote 1dilim koy ekmeği şekersiz çay

Öğlen
Sade turk kahvesi 2top yaptığım tatlı

Ara
1bardak tarçınlı süt 1top tatlı

Akşam
1tabak kıvırcık salata 3yk kuskus yağsız

Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Akşama bol yeşil çay içicem dükkanı 17.00 kapadım
Çok güzelmiş canım
Afiyet olsun
Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar:KK66:
Kolay gelsin.
Öğle
-2 dilim fırında kabak graten, sarımsaklı yoğurt
Akşam
-1 kase ezogelin çorbası, 80 gram acılı ton balığı
Su: 3 litre olur
Spor: -

inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek kollontai kollontai
Canım tatlı falan kaçırmasan bu satten sonra harika olmuş menün.
Sabah 8.30
chaili puding ( badem fındık süt 1 dilim şeftali tarcin)

Öğlen 11.30 eşim erken kalkınca kahvaltı saati biraz erken du
Bol yeşillikli salata
2 haşlanmış yumurta

Ara 13.30
Sade Türk kahvesi
5 tane antep fıstığı

Ara 16.00
1 bardak ayran

18.00
1 tabak bol maydanoz lu mantar sote.bol ppulbiberli ve karabiber var 1 tk da zeytin yağı.

Şu 3lt oldu bile
Spor hala yok. Ne zaman kıracam bu tembelliği acaba... belki de bugun kim bilir.

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Bana az geldi canım.Afiyet olsun.Çok iyisin.

Süt tozu kullanmıyorsun sanırım.
BEn şeker değilde süt tozu atıyorum.
Favori kahvem bu:KK200: 1 tane tatlandırıcı, 100 ml ya da 200 ml süt, sıcak ya da soğuk su. Hep bu şekilde tüketiyorum. Pınarındı galiba yağsız süttozunu görüyorum hep marketlerde. Kahvede güzel oluyosa alıp dememek isterim:KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 29
Favori kahvem bu:KK200: 1 tane tatlandırıcı, 100 ml ya da 200 ml süt, sıcak ya da soğuk su. Hep bu şekilde tüketiyorum. Pınarındı galiba yağsız süttozunu görüyorum hep marketlerde. Kahvede güzel oluyosa alıp dememek isterim:KK46:
Ben hertürlü kahve alıyorum. Özellikle karışık kahveleri çok severim.
Kervansayar kahvesi, dibek kahvesi çok seviyorum.
Birde netslenin caffe mate'i ve clasic'i güzel

Back
X