- Konu Sahibi Cherry Mom
- #203.141
Yahu ben de guya hurma orucundayim; saat daha 3 ben 11 tane hurma yedim bravo bana. Neyse bugun dukkani kapiyorum ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok bu senecok az yemissin baabinda demistim :)
o 10 eylul olmasin, yoksa seneye 10 temmuz mu ahaha
Benim de 56.5 olsun, 4.1 kilo yani :)
Biraz erken kapatıyorsun.Nasıl geçecen akşam.Yahu ben de guya hurma orucundayim; saat daha 3 ben 11 tane hurma yedim bravo bana. Neyse bugun dukkani kapiyorum ama :)
10 temmuz ne yahu geriye mi gidiyoruz :)
Canim 91 olmadan listeye giremezsin ama bence buralarda takıl artik ki liste moduna gir bir an önce
gelim mi gelim mi tamam mı iznim bitti mi
91,6 kg yim profesyonel yardıma başladım bu arada izne ayrıldıktan sonra gene kilo aldım bu yüzden başladım zaten hedef haftada 1 doktora göre tahlillerimde bir problem yok![]()
bence ben bu cuma listeye girerim10 temmuz ne yahu geriye mi gidiyoruz :)
10 eylul mu hedef. Ay ben cok hedefsizim :) ama hedefine ulasana ödül veririm :)
Canim 91 olmadan listeye giremezsin ama bence buralarda takıl artik ki liste moduna gir bir an önce![]()
Istikrarli kilo verecegim dersen alirizbence ben bu cuma listeye girerimha alırlarsa girerim zira 91 olurum gibi hissediyorum
![]()
İyiki bi yanlış yazmışız yaaa10 temmuz ne yahu geriye mi gidiyoruz :)
10 eylul mu hedef? Ay ben cok hedefsizim :) ama hedefine ulasana ödül veririm :)
Ördek hanım sizin hedefiniz nedir??? 10 EYLÜL'eIstikrarli kilo verecegim dersen alirizbak bastan uyariyorum ona gore :)) tambagi da uyardim o soz verdi senden de ayni azmi bekliyorum :)
ben artık profesyonel takılıyorum bebişim ne çıkarsa bahtımıza ben hep azimliydim de gel şu bedene anlatIstikrarli kilo verecegim dersen alirizbak bastan uyariyorum ona gore :)) tambagi da uyardim o soz verdi senden de ayni azmi bekliyorum :)
Hedefsizim dedim yaÖrdek hanım sizin hedefiniz nedir??? 10 EYLÜL'e
Azimli olmak demek 1 kilo kanat yemek demek degildirben artık profesyonel takılıyorum bebişim ne çıkarsa bahtımıza ben hep azimliydim de gel şu bedene anlat![]()
Kötü bir hedef hedefsizlikten iyidir diye sıkıştırıyorum seniHedefsizim dedim ya
59 diyelim. Sanirim 1.3 kilo oluyor.
2 kilo yemeğe çalışmaktırr.Azimli olmak demek 1 kilo kanat yemek demek degildir![]()
59 kotu bir hedef mi askolsunKötü bir hedef hedefsizlikten iyidir diye sıkıştırıyorum seni![]()
59 kötü değil ama 58.5 çok daha iyi bi hedef59 kotu bir hedef mi askolsun![]()
58'ler bana ayran aşını hatirlatiyor rakibem59 kötü değil ama 58.5 çok daha iyi bi hedef![]()
3 gün yemiştin demi58'ler bana ayran aşını hatirlatiyor rakibem![]()
Ay evet3 gün yemiştin demi