Ayy siz bugün sözleştiniz hadi herkesi çıldırtalım mı diyonuz.. Ne demek çıkmıcamm !! Bayram da püskevitleri gömerken düşüneektiniz onu küçük hanım.. sabah aç aç tartılıyor bekliyorum en geç 10da yaz !! Hele bi çıkma o tartıya söyleme o bayram sana neler etti diye bak napıyorum ben sana.. Yok anacım yok bayram gelmedi bu kıza ne güzel accık yola gelmişti toptan çıkmış zıvanadan

Hala saldırıp yemek diyo.. kız noldu okullar açılacaktı herkes naptın bu yaz dicekti,hani emeklerin hani yaptığın sporların karşılığı?? Her koşulda kendine verdiğin söze ve diyetine sadık kalmalısın hedefine ulaşana kadar! Böyle hayal kırıklıkları normal sonra.. Şimdi mızmızlanmayı bırakıyosun ve sana yardımcı olmak isteyen bu kadar insana da kulak verip silkelenip kendine geliyosun küçük hanım !! Sömestra kadar en az 1beden küçülme görevi veriyorum sana!!
Ayrıca yarın okul açıldı sen yemek işini napıcaksın düşün taşın.. Her akşam bi mazeretle görmek istemiyorum seni. Lütfen kendini toparla artık. Bu yaşta bu enerjiyle ulaşabileceğin çokça imkanın elindeyken kendin için bunu yapmalısın!!