• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahah zaten alaylı sayılırız o konuda, zorlanmayız muhtemelen :KK70:

Kaptanım 64 kg ile baslamıs, hedefi 56 kg, hesaplarıma göre 57.6'da mezun olabiliyor ve şu an tam da o kiloda. Mezun da edebiliriz bence.

Sen ne dersin tugce1325 tugce1325 ? Sonra gene takılmak istersen burada takılırsın :)
canim tugce de uygun gormus mezun edelim ama bize soz versin takimdan ayrilmasin

bu günkü menüm
sabah 2 kase şehriyeli çorba -- ayy az kalsın dondurma yazıyordum :)))
öğlen 1 dilim ekmek arasına bol lor
ara 3 mandalina
akşam
1 kase bulgur pilavı
1 kase salata

2 mandalina
2 kayısı
2 kuru incir

bunlar vitamin olsun diye yedim...

spor henüz yok saat 10 da başlıcam inşallah 500 zıplıcam 2 milde leslie..... düşünüyorum öyleyese varım üşeniyorum öyleyse yarın :)))

kaptan yardimcilarim cepten ekleyemedim ama diyet listesine aynen uydum tek tek yazmayayimnlisteyi eklemistim sadece aksamki corba ve ikindi ara ogunundeki peynir yok ha galeta da 1 adet
su 2,5 lt
spor aif ye kayit icin kosturmaca (oerisan etti beni halbuki bu ogle ne guzel yuruyecektim

Sabah
-Limonlu maydanoz suyu
Öğle
-4 kaşık saç kavurma, 3 kaşık taze fasulye, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
-2 büyük hurma, 8 çiğ badem, sütlü şekersiz neskafe
Akşam
-Sade türk kahvesi

Su: 2,5 litre
Spor: 100 squat, 300 zıplama

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Bende menümü paylaşayım inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek
Sabah:1 porsiyon menemen +1 dl tbe+1/2 kk peynir
Öğlen: 1 kase çorba+ yarım tabak kuru fasulye+1 kase cacık+azda turşu
Ara:1 armut
Akşam:1 tabak ciğer+1 tabak salata+2 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş

Bende menümü paylaşayım inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek
Sabah:1 porsiyon menemen +1 dl tbe+1/2 kk peynir
Öğlen: 1 kase çorba+ yarım tabak kuru fasulye+1 kase cacık+azda turşu
Ara:1 armut
Akşam:1 tabak ciğer+1 tabak salata+2 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
ahanda menü yazmış benim kuymakçı başım :KK70:

Ben de menulere baslayayim:

Bugun aksam saat 18.00 : yarim ayran asi corba, keci peynirli salata, 1 dilim kepekli ekmek.
gunduz yemedim kahve disinda bir sey; if devam bende. spor yok, hala jetlag var bende malesef; gorusuruz :D

Ben de menulere baslayayim:

Bugun aksam saat 18.00 : yarim ayran asi corba, keci peynirli salata, 1 dilim kepekli ekmek.
gunduz yemedim kahve disinda bir sey; if devam bende. spor yok, hala jetlag var bende malesef; gorusuruz :KK70:
ya bide menü yazıyo de getttt zayıf seni :sopa:

neden miş o her yerden fırlayıp kuymak diyen sensin :KK70::KK70::KK70:
Sen azmettiriyosun çünkü :) aklıma sen soktun düşünce suçı azmettiricisi olarak en büyük cezayı sana vermeleri lazım.Karadeniz dedin tereyağlı dedin kuymak dedin böyleeee uzadıkça uzuyo dedin :( çok canım çektiki benim.

Sen azmettiriyosun çünkü :) aklıma sen soktun düşünce suçı azmettiricisi olarak en büyük cezayı sana vermeleri lazım.Karadeniz dedin tereyağlı dedin kuymak dedin böyleeee uzadıkça uzuyo dedin :KK43: çok canım çektiki benim.
yalan ben bir kuymak dedim kalanını sen eklemişsin geçmiş msj okunmasını talep ediyorum :KK70::KK70::KK70:

Back
X