- Emoji Skoru
- 45.342
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #206.341
Heh bak o ilk yazdıgın benim kv ama kendi bize gelince de ben hizmet edecegim, ona gidince de... Bekledigi o yani. Ama yok yani pışık, kendi anama hizmet etmemisim ben, gidip ona mı hizmet edecegimKizz herhalde ben de olay cikaririm.. ben suna da karşıyım bayramustu cok okudum gitti kv temizlik yapti tum bayram da hizmet etti gelene gidene.. buyuk konusmak gibi olmasin ama ben evime gelen kimseye is yaptirmak elini bi yere sürdürmem kimsenin evine de gidip oyle deli gibi is yapmak istemem.. yasli olur eli kolu tutmaz eyv gerekirse bi yardimci tutariz ama gelini köle gormek anlayisi deli ediyo beni..her h.sonu kv de gecirmeler filan gelirler bana yani..
Ay.simdi hatrladim bi tane de tatile giden gelinle ogluna zorla kendini eklemeye calisan bi kv vardibirisi demisti ki sizin yaninizda mi sevisicez deyin gelmez.. baya kopmuştum o yoruma
hakkaten bi gidin ya bi basbasa birakin milleti
bizim bi arkadasi ilk evlendiklerinde kv telle taciz ediyo saat basi yuz saat kitliyodu bunlari. Bigun malum vakitte sanki biri ölmüş gib bin kere aramis... bizimki de yemis saf kocisini o patlamis anasina.. anne torun istemiyonuz siz herhalde diye koymus lafi
ben de derim oyle bisey olunca valla yoksa geri basmiyolar gerceken
![]()
Bizim de o konuda bi tartısmamız oldu kendisiyle, söyledim fikrimi artık beklemiyor dogal olarak. Söylemezsen gelin=hizmetci onların gözünde