- Emoji Skoru
- 11.686
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #206.361
Ayy ben sokk.. senin o kv söylenecek baska soz de var da neyse bozmiym terbiyemi.. lazim degil böylesine incelik.. ben boylesine allah herkese hem kiz hem gelin versin,ikisine de ayni hayat versin diyorum.. ama anlayana tabii.. bosver en.iyisini yapiyosun biricik kizi alsin ona ne istiyosa.. saygisiz kadin ya yemek pisicek onda oyle mi denir gunah gunah.. yazik valla böylesine cok yazikKendi kızlarına öyle değiller canım. Gorumcemin bu yaz evlendi kiz -gelin arasındaki fark bariz belli yani. Ah ah bana neler demedi ki...
ilk hamileliğim de kızımız olacak deyince bizde kızlar pek sevilmez dedi. Tabi ben şok..
Inşallah 3 tane kızım olur dedim ama tutmadı tabi oğlum da oldu.
Bir kere hediye götürdüm. Karnı yarık tenceresi idi. Gorumcem de çok begendi annem benim ceyzimdekini kullandı bun da ben alir ceyzimE koyarim dedi. Kayin validenin dedigi laf aynen bu. Kizim boyle b.k püsürun ceyizinde ne isi var. Ben de madem oyle dedim bir daha asla bisey almam sana . O gunden sonra biseyde almadim. Gorumceme her aldigim da hani bana yok mu gelin dedi. Ben de herseferinde o sozunu hatirlatirim.
dugunumuz biteli 3 ya da 4 yil olmus bana annen ddugunde dana ne takmisti diye soruyor. Ben de dedim ki tum altin takti. E ben gormedikten sonra ne yapayim dedi. Ben de senin gormene bilmene gerek yok zaten .benle oglun biliyoruz yeter dedim. Sonradan da ben boyle bisey demedim diye siyriliyor. Cok cahiller hayatta kavga bile etmem boyle insanlarla. Nasil olduklarini bildigim icin lafimi soyler gecerim.kafaya takip uzulmeme de .. ama arada ki mesafemi acarim