bugun bende aldım boğaz spreyi birde karışık pastil bendede gıcık bir öksürük

kaptanım dün mercimekleri yıkayıp suya koydum bu sabah erkenci olduğum için 06,00 da suyunu süzüp tencere koydum haşladım mercimekleri çok eritmedim dikkatli haşladım :)
soğuyunca benimki çok oldu ağzını kapatıp dolaba koydum 4-5 gün çıkartıp çıkartıp salatasını yapıcam
salata yapıcağın kadarının içine maydanoz isteğe bağlı dere otu yeşil soğan yoksa kuru soğan bol limon zeytinyağı çok çok lezzetli oluyor ist annemler altın günlerinde bile çeşit olsun diye yapıyorlar:)
ben içine sumakta atıyorum pul biber üzerine isteğe bağlı hangisini seviyorsan o şekilde tatlandırabilirsin
@sekerkiz67 canım tarifini sende istemişsin :)
türk kahvesi en sağlıklısı canım sade nescafenin bile %70 yabancı kimyasal %30 kahve çekirdeği imiş
geçmiş olsun sanada canım..
bende bende emzirirken kilo alıyodum pis boğazlıktan :)
evet canım kocaman bir bahçem var ist geldim buraya eşimin memleketi balıkesirin bir kasabası bildiğin yayla buralar tabi öle kimsenin yaşamadığı bir yer değil belediyeyiz sağlık ocağı ana okulu ilk okul marketler internet cafeler ama bol yeşillik ohh mis herkes bahçesini ekiyor yaşlılar büyük taş fırınlarda ekmek yapıyorlar bahçede tavuklarım var aşağı yol boyundada bir buyuk bahçem daha var her sabah her akşam hem yürüyüş yapıp hem ineklerime bakmaya gidiyorum
sütüm yoğurdumu kendim yapıyorum :) elde sağmıyorum inekleri makine takıyorum 3 dk sağılıyor :) ben alıcağım sütü alıyorum her gün mandıra var orada çalışanlar gelip kalan sütü para ile alıyorlar :) hem organik yaşam hem ticaret :)
ailem annemler abim ablamlar hepsi ist da kızlar o yüzden organik derler bana :)
evet çarşı ya araba ile gidiliyor merkeze yani orasıda 7 km kadar