• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar, hepimize mutlu bi gün olsun :)

canım Allah kolaylık versin, halledersiniz hepsini de, merak etme hepsi de sana çook güzel anılar olacak ilerde, aklıma geldikçe mutlu olurum o eziyetli hallederimiz geldikçe :) sen arkadaşlarına uyma, yoğurt al yanına, meyve doğra içine onu ye en azından, o bisküviler cıs boşver :)

ay ne güzelmiş, bayıldım yaa, hakikaten organikmişsin :) bende küçük bi bahçem olsun ekim biçiyim istiyorum ama inek tavuk işini beceremem kesin :)

dukan ekmeği yulaf kepeğinden oluyo canım, dukanda biz mecburen yulaf kepeği tüketmek zorundayız, ekmekte yiyemeyince onu ekmek yapıyorum fena da olmuyo :)

canım bi cesaret edemedim ben ya, işte yapmam zor olur sanki, sen bi yap, hafta sonu 2 gün yaparım olmazsa :)

ortimm cıs'lı şeylere dokunma takımı getir gözünün önüne :) bak büyük laflar edioz yapıcaz edicez dioz, aman diyim :)
Ben burda yulaf ezmesini buluyorum ama kepeğini bulamadım

Ben burda yulaf ezmesini buluyorum ama kepeğini bulamadım

genelde migrosta falan oluyo, ama netten de alınabiliyo, ama tadı pek yulaf ezmesine benzemiyo, daha tatsız tuzsuz bişi, hatta at yemiymiş :) istersen yollarım sana ben.

genelde migrosta falan oluyo, ama netten de alınabiliyo, ama tadı pek yulaf ezmesine benzemiyo, daha tatsız tuzsuz bişi, hatta at yemiymiş :) istersen yollarım sana ben.
Ay canım düşünmen yeter yollamış kadar oldun :)
Yok dukan yapmadım daha yaparsam netten şipariş veririm bende..

Kızlar bu da benim öğlen yemeğim. Dışarı çıkacaktım Acele den bunu yedim veee regl olduğum için bana çok lezzetli geldi tatlı gibi.
Muz un içini oyup 1 tk tahin koydum Eki Görüntüle 1890247
cook lezzetlı gozukuyor cnm denıycem bende
Sabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada

Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandık :KK43: Bu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
cnm yakın zmanda cozersınız inşallah kuzum
günaydın herkese...

dünkü menüm

sabah: 1 küçük şişe kefir 2 adet kuru incir

öğlen
işyerine tabldot yemek söyledim
ezogelin çorba , ıspanak yemeği , bulgur pilavı ekmesiz

saat 4 gibi 2 kuru kayısı

akşam şekersiz kahve ve 1 avuçtan biraz az çekirdek

orti bugunki menunu cok begendım sen bıldıgın gıbı devam et sonucta daha once bu sekılde cok kılo vermıssın amac zayıflamak ve saglık bı sekılde hadı bakalım cumaya az kaldı.benım adetıme 4 gun var vucudumda cok odem var ya

orti bugunki menunu cok begendım sen bıldıgın gıbı devam et sonucta daha once bu sekılde cok kılo vermıssın amac zayıflamak ve saglık bı sekılde hadı bakalım cumaya az kaldı.benım adetıme 4 gun var vucudumda cok odem var ya
Yeşil çay iç ödem atarsın ..

gunaydın hepınıze canlar
dunkı menumu yazamadan uyuya kalmısım:)

sabah
2 dılım ekmek
slaatalık domates peynır sekersız cay

öğlen
ezogelın corba yarım kepçe
kıymalı patates yemegı

akşsam
ıspanak+sarımsaklı yogurt

su : cok ıcemedım 1,5lt anca olmuştur iş yerınde cok yogundum bugun
spor: yok yıne fırsatım olmadı:(

sağol canım inşallah .. vücudumu tanıdım nasıl kilo vereceğimi biliyorum guatr ve insülin direnci yüzünden ilk başta vücudum direnç göstericek ama sonra takır takır gidicek inşallah kilolar... bende bugün regl oldum karnım kocaman :KK43: cuma gününe tartıda fazla çıkıcam kesin ama olsun regl yüzünden sonuçta bakalımm :spor:

Sen nasıl oldun geçtimi halsizliğin..
soğuk algınlığı devam ediyor öksürük burun akıntısı falan :hasta: ama tansiyonum iyi gibi yarın doktora gidicem canım tansiyonum için bakalım ne diyecek .. bide regl olsum bugün üst üste geliyor bu hafta herşey :KK45:

Günaydın kızlar dün arkadaslara gitmiştim bayagi dir gorusmedim imiz. Duyduğum cümleleri yazacam.

seni böyle görünce yeni gelin olduğunda ki halin aklıma geldi.----- Valiz de duran Etekleri artık cikarttim giyiyorum 6 yıl önceki evlendigim kilom a döndüm de--

manken gibi olmuşsun

yasin daha da küçük göstermeye başladı kilo verince.

çok zayiflamissin

herkes bişeler söyledi yani. Ben de sistim diyebilirim. 62 olana kadar devam kızlar. Bozulma bile pes etmeden ayaga kalkıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. Arkamıza bile bakmadan hemde...

istediğim bir cümle var onu duyan kadar devam.
aaa 2 çocuğun mu var inamam. masaallah
bunu duyan kadar devam

sizleri seviyorum. Sağlıklı beslen ve spor yap.der yoluna devam ederim
Ahahah kız sen ne tatlısın :-) onuda duyacaksın inşallah. Ama insan hakikaten motive oluyor güzel şeyler duyunca.Banada görenler çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun , daha zayıflama filan diyorlar anam ne mutlu oluyorum ne mutlu oluyorum :) bide kilo verince insanın yaşı hakikaten küçülüyor ya ben otomatik 5 yaş daha genç gösterdiğime inanıyorum kilo verdiğimden beri :-) yada kiloluyken yaşlı duruyordum artık bilemiycem :-) hepimiz istediğimiz kilolara ulaşcaz , istediklerimizi giycez.Benim hedefim önümüzdeki yaza fit bir vücutla bikini giyebilmek.Spora başlayabilsem bi olacakta bu seferde sırtı tutuldu onla uğraşıyorum galiba yaşlandım :KK70:

Günaydın kızlar, hepimize mutlu bi gün olsun :)

canım Allah kolaylık versin, halledersiniz hepsini de, merak etme hepsi de sana çook güzel anılar olacak ilerde, aklıma geldikçe mutlu olurum o eziyetli hallederimiz geldikçe :) sen arkadaşlarına uyma, yoğurt al yanına, meyve doğra içine onu ye en azından, o bisküviler cıs boşver :)

ay ne güzelmiş, bayıldım yaa, hakikaten organikmişsin :) bende küçük bi bahçem olsun ekim biçiyim istiyorum ama inek tavuk işini beceremem kesin :)

dukan ekmeği yulaf kepeğinden oluyo canım, dukanda biz mecburen yulaf kepeği tüketmek zorundayız, ekmekte yiyemeyince onu ekmek yapıyorum fena da olmuyo :)

canım bi cesaret edemedim ben ya, işte yapmam zor olur sanki, sen bi yap, hafta sonu 2 gün yaparım olmazsa :)

ortimm cıs'lı şeylere dokunma takımı getir gözünün önüne :) bak büyük laflar edioz yapıcaz edicez dioz, aman diyim :)
haklısın canım dün aşırı stresliydim ondan yedim galiba :olamaz: birdaha yapmicimmm

sağol canım inşallah .. vücudumu tanıdım nasıl kilo vereceğimi biliyorum guatr ve insülin direnci yüzünden ilk başta vücudum direnç göstericek ama sonra takır takır gidicek inşallah kilolar... bende bugün regl oldum karnım kocaman :KK43: cuma gününe tartıda fazla çıkıcam kesin ama olsun regl yüzünden sonuçta bakalımm :spor:

HADI BBAKALIM INSALLAH CNM OLSUN ONUMUZDEKI HAFAT DAHA COK EKSI OLUCAKSIN BENIMD EREGL OLUCAGIM ICIN SISIM ISTE.ADET ZAMANI DIRENC DUSUYO DIKKAT ET KENDINE

hiiii ladiesss;)
nörürsünüz inşaallah iyisiniz iyisiniz maşşallah :D

27.09.2016

sabah:
uno denge chialı tam buğday ekmeği 2 dilim
salatalık domates 25gr.torku süzme peynir,3 dilim ince hindi sallam şekersiz çay

öğlen:
bulgurlu domates sulusu salata yoğurt

akşam:
tarhana çorbası erişteli yeşil mercimek salata yoğurt

,
2 litre su

Daha kavaltim yapamadım yaaa.. Oğlum sağolsun sanki krize girmiş gibi ağlıyor. Kızımı şimdi servise indirecem benim kahvaltı 12 de olur galiba buhun neyse sağlam yaparım artik

Back
X