- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #207.841
günaydın kızlar akşam uyuya kalmışım bu sabah tartıldım 80,5 çıktım
T
tatlitambak
canım ben bu kilomu baz alıcam hadi hayırlısı bakalım ay sonuna kadar kaç olucaz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar akşam uyuya kalmışım bu sabah tartıldım 80,5 çıktım T tatlitambak canım ben bu kilomu baz alıcam hadi hayırlısı bakalım ay sonuna kadar kaç olucaz![]()
Benimde 6-8 kg hedefimAma şimdi oğlum uyudu ben de uyuyayim biraz dinleneyim. Gelirim yine.
nilsub ekim ayı boyunca bize
ekmek yok
Şeker yok
kaçamak yok
sporsuz 1 gün bile gecmeyecek ..
hal böyle olunca kilolarda gidecek. En az 4 kilohedefim var benim
Senle 15:30-16:30 spor saatimi unutmaNe çalışkan hatunlarısiniz siz kızlar. Erkenden sporlar yapılmış. Hasta da olsam ben de yapıcam ulen
Senle 15:30-16:30 spor saatimi unutma
Benimde 6-8 kg hedefim
Bu sefer bayag kasacaz hedefe ulaşmak icinOoo hedef güzel canım. Inşallah yaparsın..Hedef 72 olmak
Ebru hsalli oğullarıyla yapıyordu ya pilatesini sende kizinla yap yapabildiği kadar sana katılır eğlenceli olurKızım uyuma yanim da dur diyor uyutmuyor
Ebru hsalli oğullarıyla yapıyordu ya pilatesini sende kizinla yap yapabildiği kadar sana katılır eğlenceli olur
Ortigim ben bu hafta bolbol soda ayran karışımı icecem yağ yakımını hizlandiriyomusZaten onları bişey yapamıyorum ki ben canım sağolsun lar.
Ortigim ben bu hafta bolbol soda ayran karışımı icecem yağ yakımını hizlandiriyomus
Cnm ama sebze detoksu yapma cansu dün yaptı sadece 100 Gr vermiş protein detoksu iyi oluyor yada 3 gün önce başlarsan lahana çorbası falan olabilirYaptığın şeyleri bana da şöyle canım . Netten bakayım B3n de yaparım canım. Ben de tartı günü öncesi yani perşembe günü detoks günü yapacam artık hafta da 1 gün iyi olur.
Deneye deneye hangi detoksun bize iyi geldiğini buluruz ortimYaptığın şeyleri bana da şöyle canım . Netten bakayım B3n de yaparım canım. Ben de tartı günü öncesi yani perşembe günü detoks günü yapacam artık hafta da 1 gün iyi olur.
Canım birde yoğurt kuru var bunu herkes bilir yatmadan 3 saat önce yeniyorYaptığın şeyleri bana da şöyle canım . Netten bakayım B3n de yaparım canım. Ben de tartı günü öncesi yani perşembe günü detoks günü yapacam artık hafta da 1 gün iyi olur.