Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlaaar

Kizlar gordugum kadariyla hep ayni kisiler menusunu yaziyor, muhabbet ediyor. Spor listesi desen 3 kisiden ibaret, biz bu kadarcik miyiz yahu? Digerlerinin kilo vermeye niyeti kalmadi mi? Bi bilgisayara gecince yoklama alayim teker teker, nerdesiniz eyyy takimin hatunlari? :)
cnm bu ara cok yogunum ara ara okuyorum yazamasamda ama takıpedıyorum

aynen canım vucüdumu tanıyorum akşam yemeklerini bıraktığım zaman kilo verebiliyorum .. bende motivasyon amaçlı geldim buraya tabiki yanlış yaptığımız şeyler olacak tabiki birbirimizi uyarıcaz mesela 1 haftadır special K yemiyorum sabahları burdakileri dikkate aldım önemli olan yediklerimizi dengelemek ağır bişey yediysem çok hareket ediyorum ve akşam yemiyorum .. inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :KK19:
ortım nereye ya hiç bı yere gıtmek yok hedefe ulasmadan herkesın kendıne has bı yapısı varkı onuda sen bılıyosunudr ona gore dengelersın amacımız bellı bol eksılerde bulusalım

ortım nereye ya hiç bı yere gıtmek yok hedefe ulasmadan herkesın kendıne has bı yapısı varkı onuda sen bılıyosunudr ona gore dengelersın amacımız bellı bol eksılerde bulusalım
Yok canım burdayım daha :KK19: takım kurallarına uymuyorum sandım bi an :stop: ama kendime uygun diyet şeklim olabileceğini söyledi arkadaşlar o yüzden hala burdayım hedefime ulaşana kadar azimle devam edicem ... mutlu olduğum kiloya ulaşıcam inanıyorum ... :KK69:

canım kesinliklee sumo squat türk kadınları için daha iyi malum basen sorunu var çoğumuzda bende yapıyorum ama yavaş yavaş arttırarak yapıcam tek set 40 adet yapıyorum şuan süper bi hareket daha öncede yapmıştım dümdüz popom vardı artık kavisli kalkık bi popom var iç bacaklarda bi erise süper olacak :KK73:

ay zaten aynada bacaklarim ve totom dikkatimi cekiyor cok. Kalca kavislenmeye basladi. Basenlerden de toparlanmaya basladi sukur. Ben de 50 yapiyorum ama arttiracam zamanla

günaydınlarrrrr
kızlar dün @kollontai ile buluştuk keyifli bir öğle tatili idi kısa ama güzel geçti
bu arada T tatlitambak canım chia tohumunu senmi kullanıyordun
bende acaip gaz ve şişlik yaptı açlık otundan diyordum ama chia nın yan etkisi imiş sende de oldu mu?

Ben de chai nin öyle etkisi hiç olmadı. Bi de ben 1 yk kullanıyorum fazlasını kullanmıyorum ne kadar kullandin fazla mi acaba

sabahtan beri 1 lt limonlu su 2 fincan nane rezene çayı içtim şimdide 3 kupalık yeşil çay demledim :)

Ay dün yatmaya yakın yesilcay içtim uykusuzluk yaptı. Uyuyamadim. Ben de gündüz içtim bugün

Cnm bende bikac kez tartildim acaba yanlismi diye 82.2 kg

Ooo masallah canım... alnından öperim geldi kiz öpüşme say. Ha gayet bireysel de 1. Ci olabilirsin yani.... Sen beni yakalamadan benim kaçmak lazım yahu.

medusa38 medusa38 ben guya buhun protein günü yapacaktım. Unuttum ara yaptım ceviz bademtyedim. Iki gün güzel bişey ayarladim kafam da onu yapcam. Ay ben artık 75 görmeden direk 74 olmak istiyorum:)))

Yok canım burdayım daha :KK19: takım kurallarına uymuyorum sandım bi an :stop: ama kendime uygun diyet şeklim olabileceğini söyledi arkadaşlar o yüzden hala burdayım hedefime ulaşana kadar azimle devam edicem ... mutlu olduğum kiloya ulaşıcam inanıyorum ... :KK69:
HADI BAKALIM DURMAK YOK YOLA DEVAM:)

ay zaten aynada bacaklarim ve totom dikkatimi cekiyor cok. Kalca kavislenmeye basladi. Basenlerden de toparlanmaya basladi sukur. Ben de 50 yapiyorum ama arttiracam zamanla
Ben en son yaptığımda günde 250 yapıyordum arttıra arttıra baya bi faydasını gördüm gözle gözüküyordu fark kilo vermiyordum ama acayip sıkılaşmıştım sen çok zayıfladın diyorlardı halbuki kilom sabitti çok güzel sıkılaştırıyor canım ya devam edelim birden yüklenmeyelim ama ozamanlar başlarda günde 10 arttırıyordum sonra benim bacaklar bi kitlendi valla yolda zor yürüyordum :KK45: yavaş yavaş arttıralım incecik bacaklar sıkı bir popomuz olsun inşallahh :KK59:

Benim basen bacak kilolu değil benim kiloda gobekte o yüzden pilates karın egzersizi yapıyorum böyle giderse 3 kg hedefini tutturacam galibA :-)

Back
X