Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Squat konusunda ben de positifim valla.. belim sakatlanmadan yapiyodum gunde 100 kadar. Tas gibiydi valla kalcam simdikinden daha kilolu olmama ragmen.. daha iyi hissediyorum son zamanlarda kendimi basladim o yuzden ufak ufak.gunde 2ye boluyorum 30ar yapiyorum.. normal olan da sumo da cok etkili hissediyorsun calisan heryeri gercekten :KK76: :)

Oldu mu simdi bu bacım yapilir mi bu bize :mad: ay coookk guzel görünüyo valla beni bu hamurisleri mahvetti :KK43: bogazliyim anam bogazli nolacak bu halimiz :KK51:
Neyseeee ben de birazdan cikicam labdan gidip miss gibi balik yapicam oohh :kk77: ben de aksama onu atarim size :KK66:
Afiyet olsun canım
Balığa bayılırım

Squat konusunda ben de positifim valla.. belim sakatlanmadan yapiyodum gunde 100 kadar. Tas gibiydi valla kalcam simdikinden daha kilolu olmama ragmen.. daha iyi hissediyorum son zamanlarda kendimi basladim o yuzden ufak ufak.gunde 2ye boluyorum 30ar yapiyorum.. normal olan da sumo da cok etkili hissediyorsun calisan heryeri gercekten :KK76: :)
çok yüklenmeden yap canım azar azar sonra fena oluyor yüklenince önemli olan sürekli yapmak zaten .. hergün yapınca baya faydası oluyor ilerleyen aşamalarda ağırlıkla beraber yapılıyor gerçi o aşamaya daha hiç gelemedim :KK45:

Gel canim buyur.. ya annem de dedk gelenler var gondereyim bizim kabaklardan yok dedim..yaparsam yerim guvenmiyom kendime :KK43: pek severim kabak tatlisini.. aksamdan sekere yatirip kendi suyuyla pisiriyorum ben canim. Sonra ustune findik hop firina. Sade ama cok lezzetli oluyo.. tahinli filan yapanlar da gördüm

Ayy canim pardon yanlis kalmis aklimda iyi olun masallah yarasin tatil :KK66: yaamazlik olmamasina cok sevindim tebrik ederim valla. Sporlara eklen sen de hadi :KK66:

Menulerimiz genelde aksam yazdigimiz icin o gunun spor listesini de baslatiyoruz canim.. girdiginde gecmisi okurken gorursun zaten son halini oraya eklersin kendi sporunu da dakika bazinda.. kaydediyorum ben sporlari haftalik birinciyi acikliycaz sonra :KK66:

Kaptanim kizlar soru yagmuruna tutmus zaten ama ben de sorayim iyi mi asli napiyomus??

Ben de kendi suyunda pişirdim fırına attım. Azciğini tahinle cevizli yapcam eşime yedircem ben yemem.... yarın bal kabagi var benim menüm de çok severim ben de

Kayseri yemeği mi?
Enfes görünüyor
Birde annenin çok güzel yaptığı tereyağlı kete var resmen işkence ediyorum kendime hamurisini niyetine dükan krebi yaptım bende :-)
images-1.webp

nilsub nilsub canım sen hala iyleşmedin mi?
yok kız alçak sürünme yapıyorum vallahi:hasta: şimdi balkonu yıkadım kaç makine çamaşır birikti dün kızım okulda üstüne ayran dökmüş bugun sivil gitti :anne:öğretmene annem çok hasta yıkayamadı kıyafetimi demiş öğretmende olsun iyileşsin yıkar demiş o derece fenaydım bugun halsizliğim hafifledi kalktım 3 makine çamaşır yıkadım balkonu yıkadım astım şimdi hava çok güzel

çok yüklenmeden yap canım azar azar sonra fena oluyor yüklenince önemli olan sürekli yapmak zaten .. hergün yapınca baya faydası oluyor ilerleyen aşamalarda ağırlıkla beraber yapılıyor gerçi o aşamaya daha hiç gelemedim :KK45:
Agirlikliya kadar bende gitmedim.ama bikac ay surekli yaptim. Simdi yeniden basladim iste totali 50-60 anca oluyo inu da tek sette yapmıyorum zaten. Spora da ara vermistim onlarin verdigi bi aci var bikac gundur ama zaten kafamin yogunlugundan onu hissedecek durumda degilim :D catlasam da patlasam da birakmicam bu sefer sporu dedim kendi kendime. Sporsuz duruyo vermem maalesef :110:

Back
X