- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımOldu mu simdi bu bacım yapilir mi bu bizeay coookk guzel görünüyo valla beni bu hamurisleri mahvetti
bogazliyim anam bogazli nolacak bu halimiz
Neyseeee ben de birazdan cikicam labdan gidip miss gibi balik yapicam oohhben de aksama onu atarim size
![]()
PetiKopma bebisim topla gel..bak biz toplarsak fena olur![]()
Kayseri yemeği mi?Ah ah cnm çekti ya anneme gidince yaparız artık şimdi diyetteyim bizİm kayserinin yemeklerinde çok güzel ama yiyincede kilo alıyoruz sen nerde yedin kaptanım![]()
çok yüklenmeden yap canım azar azar sonra fena oluyor yüklenince önemli olan sürekli yapmak zaten .. hergün yapınca baya faydası oluyor ilerleyen aşamalarda ağırlıkla beraber yapılıyor gerçi o aşamaya daha hiç gelemedimSquat konusunda ben de positifim valla.. belim sakatlanmadan yapiyodum gunde 100 kadar. Tas gibiydi valla kalcam simdikinden daha kilolu olmama ragmen.. daha iyi hissediyorum son zamanlarda kendimi basladim o yuzden ufak ufak.gunde 2ye boluyorum 30ar yapiyorum.. normal olan da sumo da cok etkili hissediyorsun calisan heryeri gercekten:)
Gel canim buyur.. ya annem de dedk gelenler var gondereyim bizim kabaklardan yok dedim..yaparsam yerim guvenmiyom kendimepek severim kabak tatlisini.. aksamdan sekere yatirip kendi suyuyla pisiriyorum ben canim. Sonra ustune findik hop firina. Sade ama cok lezzetli oluyo.. tahinli filan yapanlar da gördüm
Ayy canim pardon yanlis kalmis aklimda iyi olun masallah yarasin tatilyaamazlik olmamasina cok sevindim tebrik ederim valla. Sporlara eklen sen de hadi
Menulerimiz genelde aksam yazdigimiz icin o gunun spor listesini de baslatiyoruz canim.. girdiginde gecmisi okurken gorursun zaten son halini oraya eklersin kendi sporunu da dakika bazinda.. kaydediyorum ben sporlari haftalik birinciyi acikliycaz sonra
Kaptanim kizlar soru yagmuruna tutmus zaten ama ben de sorayim iyi mi asli napiyomus??
Ben teflon tavada yapıyorumBen de kendi suyunda pişirdim fırına attım. Azciğini tahinle cevizli yapcam eşime yedircem ben yemem.... yarın bal kabagi var benim menüm de çok severim ben de
Buda güzel olmuş bizimki ev sebitinden o yüzden sıcak sıcak koyunca yumuşuyor daha farklı oluyo sen isitmismiydin lavaslari anam bizde ne yemekler var şimdi burda saydam ne diyet kalır ne bisi
Birde annenin çok güzel yaptığı tereyağlı kete var resmen işkence ediyorum kendime hamurisini niyetine dükan krebi yaptım bendeKayseri yemeği mi?
Enfes görünüyor
yok kız alçak sürünme yapıyorum vallahinilsub canım sen hala iyleşmedin mi?
ay hiç sevmem ketesi annemde yapar çokda sever ama ben sevmiyorum hamur işinin içine un ığğğğğğBirde annenin çok güzel yaptığı tereyağlı kete var resmen işkence ediyorum kendime hamurisini niyetine dükan krebi yaptım bendeEki Görüntüle 1893404
ama tahinli cevizli gerçekten enfes oluyorBen de kendi suyunda pişirdim fırına attım. Azciğini tahinle cevizli yapcam eşime yedircem ben yemem.... yarın bal kabagi var benim menüm de çok severim ben de
Agirlikliya kadar bende gitmedim.ama bikac ay surekli yaptim. Simdi yeniden basladim iste totali 50-60 anca oluyo inu da tek sette yapmıyorum zaten. Spora da ara vermistim onlarin verdigi bi aci var bikac gundur ama zaten kafamin yogunlugundan onu hissedecek durumda degilimçok yüklenmeden yap canım azar azar sonra fena oluyor yüklenince önemli olan sürekli yapmak zaten .. hergün yapınca baya faydası oluyor ilerleyen aşamalarda ağırlıkla beraber yapılıyor gerçi o aşamaya daha hiç gelemedim![]()
Ben bunu icsiz yaptırırım anneme bende içinde un sevmiyorumay hiç sevmem ketesi annemde yapar çokda sever ama ben sevmiyorum hamur işinin içine un ığğğğğğ
o zaman olduBen bunu icsiz yaptırırım anneme bende içinde un sevmiyorum
Ama bu cok yenmiyo bunu yapana kadar oturur küçük mantilarimizdan küçük yaprak sarma kızdan yapariz anemle bizim orda fırın işi de çok işin ilginci ben evdeyken kilolu değildimo zaman oldu![]()
Sen yap yemeğini afiyet olsun bende yürüyüşe çıkıyorum oglumla gorusuruzkızlar ben yemek yapıcam anca ayaklandım akşama görüşürüz artık![]()