Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar, dünkü menümü de yazayım;

sabah; 2 yumurta, 1 kk yağsız peynir

ara şekersiz türk kahvesi

öğle; 2 kaşık yoğurt, 2 yk kavurma

ara bir havuç

akşam; 3-4 yk bol kıymalı ıspanak, 2 yk yoğurt

su; 1,5 lt kadar su
spor; havalr erken kararınca yapamadım :KK43: ya leslie'leri indirmem lazım ya da hava kararmadan yemek falan yapmadan yürüyüşümü yapıp gelicem :KK43:

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub medusa38 medusa38

T tatlitambak benimki de 2 yaş sendromunda, merak etme yalnız değilsin :KK43:
Bugün saf protein gününde misin yarın tartı için iyi olur nasıl durumlar odemi atabildinmi 4 _5 gün sebze yediysen bi okadar da protein yapıp dengeleseydin

Eki Görüntüle 1894233
Geldim kızlar ben doktor ilaçlar işe yaramamış çok fena boğazın dedi 2tane iğne yazdı birde bu ilaçları has. Çıkmadan acilde vurdurdum iğneyi bunlara başlıcam şimdide antibiyotik mg yükseltti bacım @btlbetul ilaçtan zehirlenicem:KK43: birde krem yazdı ağzım burnum uçuk oldu ay kızlar dikkat edin kendinize bu seneki mikroplar çok fenaymış
canım büyük geçmiş olsun benimde burnumda yaralar var vitaminlerşe ayakta duruyorum öğleyinde işyeri,nde başımı koyup yarım saat uyumaya çalıştım toparlayamadım bi türlü

canım büyük geçmiş olsun benimde burnumda yaralar var vitaminlerşe ayakta duruyorum öğleyinde işyeri,nde başımı koyup yarım saat uyumaya çalıştım toparlayamadım bi türlü
Ay sanada geçmiş olsun anlıyorum halinden:(
Birde sen çalışıyosun daha zor ben istediğim zaman uzanıyorum Allah kolaylık versin canım..
Bugün krem verdi bana fotosunu da attım hemen yumuşattı uçuklarımı

Arada kacamaklar olmasa daha süper olacaktı dükan toz tatlandırıcı kullanabiliyorsunuz bi kaşık mısır unu da serbest o yüzden puding dukanda kaçamak olmaz ben daha hiç yapmadım ama wendy yapıyordu galiba :-)

1 kere yapmıştım ben, regl dönemi tatlı krizimde, fena olmuyo tadı krizlerde tavsiye ederim :) ama pek süt tüketmiyorum artık, içinde süt şekeri var dedin soğuttun beni :(

Bugün saf protein gününde misin yarın tartı için iyi olur nasıl durumlar odemi atabildinmi 4 _5 gün sebze yediysen bi okadar da protein yapıp dengeleseydin

canım kabızlık için arkadaşımda magnezyum sülfat dedi, şu ingiliz tuzu olanı, bugün yeşil çay, kiraz sapı içiyorum bakalım, ödemde kabızlıkta giderse görücem ne olduğumu. ama bi şaşırtmaca yapıp 5+5 yapmayı planlıyorum bende :)

Salona düzenli gidenler taş oluyo taşşşş....:)

ay ben zamanında gitmiştim de öle taş olunmuyo, hem diyet hemde sağlam spor yapmak lazım ama ter atmalı olanından kandırmalı değil :)

Buralarda salon yok malesef ben evde devam...:)
Siz gidinde olun hadi bakalım...

en güzeli seninki yaa, inekler tavuklar, bahçe etrafı yürüyüş, meyve toplama falan, organiksin işte, temiz hava da var, senin yürüyüş bizden çok kalori yaktırır :)

bugünkü menümü de paylaşayım;

sabah; 2 yumurta, 1 kk yağsız beyaz peynir, şekersiz çay, yarım havuç (tatlı krizi için :( )

ara; şekersiz türk kahvesi

öğle; bir parça fırın tavuk gögsü, 2-3 yk yoğurt

ara; kiraz sapı çayı

akşam; bol kıymalı ıspanağımın kalanını yicem, yanında yoğurt ile

su; 1,5 lt üstü

spor; 1 saat yürüyüş inşallah

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub toplight toplight

medusa38 medusa38 ben yarın başlayım bari 5+5'e, ıspanak bozulmasın diye akşam yicem, bugün de saf protein olmadı :(

1 kere yapmıştım ben, regl dönemi tatlı krizimde, fena olmuyo tadı krizlerde tavsiye ederim :) ama pek süt tüketmiyorum artık, içinde süt şekeri var dedin soğuttun beni :KK43:

canım kabızlık için arkadaşımda magnezyum sülfat dedi, şu ingiliz tuzu olanı, bugün yeşil çay, kiraz sapı içiyorum bakalım, ödemde kabızlıkta giderse görücem ne olduğumu. ama bi şaşırtmaca yapıp 5+5 yapmayı planlıyorum bende :)

ay ben zamanında gitmiştim de öle taş olunmuyo, hem diyet hemde sağlam spor yapmak lazım ama ter atmalı olanından kandırmalı değil :)

en güzeli seninki yaa, inekler tavuklar, bahçe etrafı yürüyüş, meyve toplama falan, organiksin işte, temiz hava da var, senin yürüyüş bizden çok kalori yaktırır :)
1 bardak iç sütü cnm fazla içme dedim
5+5 benim bugün son gün 4.4 kg verdim on günde tavsiye ederim

Back
X