Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabikide sen bana mucize gibi geldin :KK15:

Mide ufalıyo işte bide protein çok tok tutuyor ben bugün ekmek yedim meyve yedim et sebze yoğurt daha ne olsun keyfim yerinde:kahve:

Kesinlikle doğru ben dukan yapamam et yiyemem dedim Ayşecim önce benim menüleri bi eleştirdi düzeltti sonra ekspresi söyledi ve çok destek oldu gerçekten yapması bile zevkli hiç zorlamadım ay nası gitti nerdeyse 71 i görcem
Ayşeeee:KK200:
İnş cnm bende arada yemeği yaptim geldim :-) sen bana takıl biz beraber 55 gorecez daha

Ben tartı bozuldu sandım yap sende inanamayacaksın :)

Evet açlık yok :)

Hahaha keşke her zombi senin gibi olsa dicem sohbet başka yere gitcek kaç zombi tanıdıysam artık:KK70:
Kaç zombi tanidin gerçekten ama favorim
Ölümcül deney tüm seriyi özledim arada tvde oynuyor yine izliyorum :-)

Ortim sende tartıdann bi gün oncemi serbest takiliyorsun :-)

He ya sorma. Bırakmasam daha çok saldıracaktim. Iki gündür eşim çok yorgun ve durgun. Bildiğin adam ölü gibi dolaşıyor evde. Bu da haliyle beni etkiliyor. Çok yoğun çalışıyor. Ve hergün geceye gidiyor.perisanlar yani. Ona üzülüyorum haline.

Ayşe canım benim eşimde çok zayiflamişsin dedi. Kıyafetler bol gelince anlamiyordu pek geçen dar giyindim adam şok oldu.
Dukan Ekspres ele kaca inerim acaba

Ayşe canım benim eşimde çok zayiflamişsin dedi. Kıyafetler bol gelince anlamiyordu pek geçen dar giyindim adam şok oldu.
Dukan Ekspres ele kaca inerim acaba
Kişiden kişiye değişiyor 2-5 kilo arası seninde protein gününde çok gider belki sporuda aynen yaparsan iyi verirsin bence

Ayşe canım ben 3 öğün yemeyi düşünüyorum

sabah
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir

öğlen
1 kase yoğurt
1 Baget

akşam
ciğer
1 kase yoğurt

bu menu yarına uyar mi canim

sabah
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir
dükan krebi ekle 1.5 yulaf kepegi ister 1 yumurta daha ekle ister başlamayı azalt krep içinde yumurta

öğlen
1 kase yoğurt
1 Baget 2-3 te olur haşlama yap

akşam
ciğer
soğan salatA
1 kase küçük bir salatalık cacik yap naneli

bu menu düzeltme :-) nasil

sabah
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir
dükan krebi ekle 1.5 yulaf kepegi ister 1 yumurta daha ekle ister başlamayı azalt krep içinde yumurta

öğlen
1 kase yoğurt

akşam
ciğer
soğan salatA

bu daha iyiymiş :KK48:

sabah
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir

öğlen
1 kase yoğurt

akşam
ciğer
soğan salatA

Yulaf kepegı ni daha almadım. Yarın alabilirmiyim bilmiyorum .... alırsam eğer sabah la öğlen in yerini degistiririm. . Oy bir de yarın gezmeye gideceğim

Back
X