Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyo :D :D iyi geceler canım sana da ;)
Bu arada ekspresi unutmuştum ben kilosu az olanlara veriyolar genelde ama meyvesızlıge alısana kadar denenebilir.. 71de takıldım kaldım resmen..6yı gorsem dıyetı bırakıcam oyle sıkıldım artık :( neyse ben bıseyler daha arastırayım bulursam guzel bıseyler yazarım herkese.
İyi geceler kızlar :KK15:
Aman canım sıkılma bırakınca benim gibi feci saldırıyorsun sonra + patlaması yaşarsın benim gibi:(

dünkü menümü de yazayım

sabah yulaf kepekli yoğurt,1 haşlanmış yumurta biraz lıght beyaz peynir 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğlen 1,5 porsiyon tavuk şiş yoğurt

ara sütlü şekersiz türk kahvesi

akşam 1 bardak süt

işe gelirken 35-40 dk yürüdüm

30+40=70 sumo squat

senin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyo :KK70: :KK70: iyi geceler canım sana da :KK66:
Bu arada ekspresi unutmuştum ben kilosu az olanlara veriyolar genelde ama meyvesızlıge alısana kadar denenebilir.. 71de takıldım kaldım resmen..6yı gorsem dıyetı bırakıcam oyle sıkıldım artık :KK43: neyse ben bıseyler daha arastırayım bulursam guzel bıseyler yazarım herkese.
İyi geceler kızlar :KK15:

Kız aynı bıkkınlik bana da geldi 1 gün saldim kendimi bende. Ama bırakasim bile geliyor. Ama pes etmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...

Kız aynı bıkkınlik bana da geldi 1 gün saldim kendimi bende. Ama bırakasim bile geliyor. Ama pes etmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
Ay bıkmayın bacılar beni gözünüzün önünde getirin +7 ile geri geldim ben ettim siz etmeyin biraz gevşetmeye başlayınca ipin ucu kaçıyor..:'(

teşekkür ederim canım iltifatın için :KK19: ama ben baya rahatsız oluyorum :KK43: antalya da yaşıyorum kızlar bi giyiyor mini şortları çubuk gibi bacaklar basensiz falan onların yanında fena duruyor benimkiler :KK14:
Hahaha bizim gibiler olsa orda sen kendini civciv sanardın ama şansına küs..:D

Back
X