Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım, diyet yapmaya karar verip dukana başladım 6,5 kilo vermişim işte, yaklaşık 1,5 ay oldu başlayalı.. ee yürüyüşte sıkılaşma etkisi yapınca 6'dan fazla gibi duruyo, millet hevesleniyo işte :)

sabret o zaman sonucu güzel olacak :)
Evet senin vereceğin kiloda azmis çabuk ulaşırsın sonuca dükan içinde arada değiştirmede iyi oluyo ben 2 gün sebze protein yapıp +5 protein yapacam sonrada 1+1 donerim bu yöntemi verecek kilosu çok olanlar yaiyo

medusa38 medusa38 canım ben bugün de protein günü yaptım pazar günü eşimle olduğum için börek falan yiyebilirim oyüzden bugünde protein günü olsun dengelerim biraz belki .. pazartesi de gene protein günü olcak inşallah ... şu basenlerden komple bi kurtulsam dua edicem sana :dua::KK45:
İnş cnm hadi hayırlısı olsun birkaç haftadan farketmeye baslar

evet canım, diyet yapmaya karar verip dukana başladım 6,5 kilo vermişim işte, yaklaşık 1,5 ay oldu başlayalı.. ee yürüyüşte sıkılaşma etkisi yapınca 6'dan fazla gibi duruyo, millet hevesleniyo işte :)

sabret o zaman sonucu güzel olacak :)
Senin kilo fazlan neredeydi cnm dukanla benim farkettiğinde önce fazla yer gidiyor sende de öyle oldumu :-)

Anam anam anam millet detoxlar yapıyıı tartı öncesi.. Biz daha oturalım :(
Neyse medusa38 medusa38 o kadar yoğunum ki canım 2gündür yapmadım spor maalesef. Ayrıca dukana niyetim var benim de ama öğle yemekleri cok buyuk sıkıntı oluyo..sabah erken kalksam kahvaltıyı hallediyom da hergun okula yemek tasımam lazım.dukan amcayla da yemeden olmuyo napsam bilemedim :110:
Bu hafta çok guzel spor yaptın tebrık edıyorum senı gercekten.. Bi de bişey rıca edıcektım senden bu spor listesi tutuyoduk ya benım haftaortası hayatıma bodoslama daldıgı ıcın kaybedıyorum kontrolumu.. Sen bana yardımcı olur musun listeyi kontrol etmede benden daha cok burda olabılıyosun..

Anam anam anam millet detoxlar yapıyıı tartı öncesi.. Biz daha oturalım :KK43:
Neyse medusa38 medusa38 o kadar yoğunum ki canım 2gündür yapmadım spor maalesef. Ayrıca dukana niyetim var benim de ama öğle yemekleri cok buyuk sıkıntı oluyo..sabah erken kalksam kahvaltıyı hallediyom da hergun okula yemek tasımam lazım.dukan amcayla da yemeden olmuyo napsam bilemedim :110:
Bu hafta çok guzel spor yaptın tebrık edıyorum senı gercekten.. Bi de bişey rıca edıcektım senden bu spor listesi tutuyoduk ya benım haftaortası hayatıma bodoslama daldıgı ıcın kaybedıyorum kontrolumu.. Sen bana yardımcı olur musun listeyi kontrol etmede benden daha cok burda olabılıyosun..
Olurum tabi cnm yarindan itibaren bakarım bende benim çok nette olmam işsiz olmadan galiba sadece eşim varken pek giremiyorum oda vardiyalı çalışıyor dükan ekspress bak cnm belki odaha yapılabilir normal dükan birakilmiyo ama ekspress birakabilirsin birde yeme secenekleri gün geçtikçe cogaliyo dükan amca kırar bu duraksamayi ben umutluyum

Bu arada aklıma gelenlere yazayım.Özledim herkesle muhabbetı valla :(

morordek morordek gardasımm kader arkadasım sorma ölüm gibi bişey oluyo ama kimse ölmüyo :KK42: Ben lisansımı yaptıgım okulda yüksek lisans yapıyorum su anda,farklı dersler almam gerekiyo.Lisans da secmeli yerine master derslerını yedıgım ıcın sımdı doktora derslerı patladı elıme :( vıcdansızlar 4dersı salı carsambaya paketlemısler cok afedersınız a... s.. resmen :( Bi de bıldgınız uzere sevgılı hucrelerım labım ve danısmanım hep benımle :KK34: senı cok ıyı anlıyorum cırkın ördekımın annesi gel sarılıp aglayalım bacım gel :KK74: alkol kullanmıyorum ama oyle efkarlıyım kı su emojıklerın üzgün hali gibiyim su an :KK50: :(

toplight toplight kaptanım sizin evde durumlar düzeldi mi iyi mi eşin yavrusların??

nilsub nilsub ortimm düzeldin mi özledin mi beni..nerde bizim o ihtişamlı günlerimiz.. hürrem bile bizim gibi çökmedi valla :D :D

medusa38 medusa38 @w e n d y ve matilda34 matilda34 kızlar muhtesemsınız dukan kralıcelerı sızı :KK15: bu arada ben özge matıldacım senle tanısamadık sanırım :)

parkbyull parkbyull canım hakkında hayırlısı olur inşallah çözebılırsınız sorunlarınızı umarım

ebrusonmez ebrusonmez ebrusumm napaann ;)

toz-pembe toz-pembe canım sen de geçen resim atmışsın maşallah cok guzel hatunsun :nazar: hemi de yenı gelın allah mutlulugunuzu bozmasın.. bana da pek iyi geldi fiziğin ama anlıyorum senı oyle mutlu degılsen kendını ıyı hıssetmemenı. calısıyosun ama ders filan dıyosun aksamları.acıkoğretım fılan mı yoksa sınava mı hazırlanıyosun kpps vs.??

Nanelibal Nanelibal canım annene cok gecmıs olsun..daha ıyısınızdır ıkınızde umarım? sen gittin mi dr?

Bi de bugun kahvaltıdan sonra canım bısey ıstemedı eksı elmaya sardım ben de :KK72: bugun yarın elma detosu mu yapsam dıye gectı ıcımden bakalım ne kadaryaparım..
Bi de bızden bırı 5/5 dıyetı yapıyodu hanı su patatesli meyveli olan kımdı o yaa?? ebrusonmez ebrusonmez ebrusum sen mıydın yoksa bzıım savurgan mıydı savurgan savurgan ?? sahı napıyon sen bacım non-stop calısıyon mu,tasındınız mı,deli musallat oldu mu yıne..ugrasana arada kıızzzz

Olurum tabi cnm yarindan itibaren bakarım bende benim çok nette olmam işsiz olmadan galiba sadece eşim varken pek giremiyorum oda vardiyalı çalışıyor dükan ekspress bak cnm belki odaha yapılabilir normal dükan birakilmiyo ama ekspress birakabilirsin birde yeme secenekleri gün geçtikçe cogaliyo dükan amca kırar bu duraksamayi ben umutluyum
Ben sana yazarım özelden canım konusuruz ;)
Est işsiz demeyelim vakti bol diyelim biz ona ;) Bakalım olmadı deneyecem ben de 7kabusu yasıyorum resmen :(

Ben sana yazarım özelden canım konusuruz :KK66:
Est işsiz demeyelim vakti bol diyelim biz ona :KK66: Bakalım olmadı deneyecem ben de 7kabusu yasıyorum resmen :KK43:
Walla matilda34 10.takim kaptan yardımcısı nick değiştirdi oda 72 73 takildim diyodu dukanda da vereceğine pek inanmıyorum sonra bi cesaret baslDi özel den günlerdir dükan yazisiyoz yaşam koçu gibi en ufak yemeğini bana sordu sonuç daha 4 gün oldu ama 1.7 verdi azmin zaferi:-)

Bu arada aklıma gelenlere yazayım.Özledim herkesle muhabbetı valla :KK43:

toplight toplight kaptanım sizin evde durumlar düzeldi mi iyi mi eşin yavrusların??
canım allaha şükür eşimde çocuklarda iyi ama ufaklıkla ben gribi başımızdan savmak için uğraşıyoruz vitamin vs onlarla ayaktayız

Walla matilda34 10.takim kaptan yardımcısı nick değiştirdi oda 72 73 takildim diyodu dukanda da vereceğine pek inanmıyorum sonra bi cesaret baslDi özel den günlerdir dükan yazisiyoz yaşam koçu gibi en ufak yemeğini bana sordu sonuç daha 4 gün oldu ama 1.7 verdi azmin zaferi:-)
gördüm gördüm ses35 olan yardımcı nick degıstrıdı dımı?? ya dıyorum ya bıkac ay once aldım kıtapları var bende de yapsam güzel olur ama bi vakıtsızlık soz konusu :( bı ara dukan basarı hıkayelerı okuyodum 40-50 verenler fılan var aklım cıkmıstı. bı de meyve sorunu tabıı. yazın hıc dayanamazdım da sımdı portakal ve elmadan vazgecebılırım sanırım ;) bu hafta da son bı sans verıyorum yoksa bı de dukan amcamıza selam verıcem.. gecen hafta lahana suyu deneyeyım dedım aman ya rabbı mahvettı benı kabızlık gerı geldı sagolsun :63:

gördüm gördüm ses35 olan yardımcı nick degıstrıdı dımı?? ya dıyorum ya bıkac ay once aldım kıtapları var bende de yapsam güzel olur ama bi vakıtsızlık soz konusu :KK43: bı ara dukan basarı hıkayelerı okuyodum 40-50 verenler fılan var aklım cıkmıstı. bı de meyve sorunu tabıı. yazın hıc dayanamazdım da sımdı portakal ve elmadan vazgecebılırım sanırım :KK66: bu hafta da son bı sans verıyorum yoksa bı de dukan amcamıza selam verıcem.. gecen hafta lahana suyu deneyeyım dedım aman ya rabbı mahvettı benı kabızlık gerı geldı sagolsun :63:
Cnm dükan ekspress te sadece 2 gün yok meyve 5 gün 2 Ogün meyve hakkın var ses35 evet oda kabız olmuştu onada İngiliz karbonatıni onerdim içince geçti cansu kaptan da İngiliz tuzu içmiş ama biraz fazla kaçırmış ishal olmuş :-)
Bence diyette hazır olmak ve inanmK önemli kendini güçlü hissettiğinde yaparsın benim huyum bu çok ayrinticiyim buda başak burcunun özelliği olmuyor benim kullanacağım son kelime okuldada bütün öğrencilerimize tanırım bir ayda meb nasıl bi öğretmen kaybettiğini farkında değil :-)

morordek morordek gardasımm kader arkadasım sorma ölüm gibi bişey oluyo ama kimse ölmüyo :KK42: Ben lisansımı yaptıgım okulda yüksek lisans yapıyorum su anda,farklı dersler almam gerekiyo.Lisans da secmeli yerine master derslerını yedıgım ıcın sımdı doktora derslerı patladı elıme :KK43: vıcdansızlar 4dersı salı carsambaya paketlemısler cok afedersınız a... s.. resmen :KK43: Bi de bıldgınız uzere sevgılı hucrelerım labım ve danısmanım hep benımle :KK34: senı cok ıyı anlıyorum cırkın ördekımın annesi gel sarılıp aglayalım bacım gel :KK74: alkol kullanmıyorum ama oyle efkarlıyım kı su emojıklerın üzgün hali gibiyim su an :KK50: :KK43:
Y.Lisans derslerini lisanstan bitirirsen tabi ders kalmaz bacım neettin :) Doktoraya da devam etmeye kalksan ne alcaksın, artık başka bölümlere falan mı açılman gerekecek :(
Danışmanım beni çıldırtmak üzere. Mail atıyor, sonra whatsapp'tan mail attım diye yazıyor, düsün yani ne haldeyim :kızgın: Az önce asistan görevlerini acıkladılar sonunda, onla ugrasıyordum artık dedim hocaya "hocam şu an başka bi şeyle meşgulüm sonra dönecegim size" diye. Sabrımı deniyor kadın.
Asistan görevlerinde de almadıgım dersin asistanı olmusum Allahım ne şen bir dönem beni bekliyor ya tey tey tey şu moddayım bi kafamda huni eksik: :KK53:

Y.Lisans derslerini lisanstan bitirirsen tabi ders kalmaz bacım neettin :) Doktoraya da devam etmeye kalksan ne alcaksın, artık başka bölümlere falan mı açılman gerekecek :KK43:
Danışmanım beni çıldırtmak üzere. Mail atıyor, sonra whatsapp'tan mail attım diye yazıyor, düsün yani ne haldeyim :kızgın: Az önce asistan görevlerini acıkladılar sonunda, onla ugrasıyordum artık dedim hocaya "hocam şu an başka bi şeyle meşgulüm sonra dönecegim size" diye. Sabrımı deniyor kadın.
Asistan görevlerinde de almadıgım dersin asistanı olmusum Allahım ne şen bir dönem beni bekliyor ya tey tey tey şu moddayım bi kafamda huni eksik: :KK53:
Öyle valla ördekcim. Bizde ökaryot çalışan kadar prokaryot çalışan da var, almadığım bi bakteri dersleri kaldı onları da alıp napacam :63: Kız ben bi ara programlama dersleri aldım C diyom Matlab diyom Python diyom sana :KK70: :KK70: Az deli değilmişim ben de :deli: al hunilisini de buldum :KK70: :KK70: simdi de biyoistatistik ve sistem biyolojisi alıyom mühendislerle :olamaz: benim onlardan fazla emek vermem geriyo su anda cunku bizim programımız o kadar matemetik agırlıklı degıldı unutmusum herseyı :110: benimki laf sokmalı çalışıyo hhm ok pki modunda ahdagsg :KK70: :KK70:

Bugünkü menüm
Sabah
Eşim evdeydi erken yedim
Büyük başarı bu :-)
Bir sutle yumurta
Bir domates çay
Ara kahve

Öğle
Eşim çiğ köfte yaptı çocuklarla bir güzel yediler
Bende yarım pancar ve az marul yedim yoğurtla pancarın kalanida akşam yemeği yaparken elma niyetine yedim :-)
Akşam
Hamsi balığı çorbası ( soğan sarımsak domatesli )
Yanında bir domates
Yulafi geç yatiyorum yoğurtla yerim evde bitti gidip alinacak
Dün 2 mi yazdım su ama 4 litre icmisim
Bugün 2.5 lt içerim
Spor bugün yok kendime tatil verdim
T tatlitambak @@inatettimolacak toplight toplight morordek morordek
Bu arada 5+5 dün bitti bu hafta 2+5 yapıyorum 2 sebze 5 protein olacak gazamiz mübarek olsun

Bugünkü menüm
Sabah
Eşim evdeydi erken yedim
Büyük başarı bu :-)
Bir sutle yumurta
Bir domates çay
Ara kahve

Öğle
Eşim çiğ köfte yaptı çocuklarla bir güzel yediler
Bende yarım pancar ve az marul yedim yoğurtla pancarın kalanida akşam yemeği yaparken elma niyetine yedim :-)
Akşam
Hamsi balığı çorbası ( soğan sarımsak domatesli )
Yanında bir domates
Yulafi geç yatiyorum yoğurtla yerim evde bitti gidip alinacak
Dün 2 mi yazdım su ama 4 litre icmisim
Bugün 2.5 lt içerim
Spor bugün yok kendime tatil verdim
T tatlitambak @@inatettimolacak toplight toplight morordek morordek
Bu arada 5+5 dün bitti bu hafta 2+5 yapıyorum 2 sebze 5 protein olacak gazamiz mübarek olsun
Bu sefer kendi rekorunu olan 5 kg yu kirarim belki :-) şaka şaka bu hafta az verecen başkası birinci olsun ama haftaya sporda eşim 7-3 yuruyuslerle bomba günü donecem

morordek morordek gardasımm kader arkadasım sorma ölüm gibi bişey oluyo ama kimse ölmüyo :KK42: Ben lisansımı yaptıgım okulda yüksek lisans yapıyorum su anda,farklı dersler almam gerekiyo.Lisans da secmeli yerine master derslerını yedıgım ıcın sımdı doktora derslerı patladı elıme :KK43: vıcdansızlar 4dersı salı carsambaya paketlemısler cok afedersınız a... s.. resmen :KK43: Bi de bıldgınız uzere sevgılı hucrelerım labım ve danısmanım hep benımle :KK34: senı cok ıyı anlıyorum cırkın ördekımın annesi gel sarılıp aglayalım bacım gel :KK74: alkol kullanmıyorum ama oyle efkarlıyım kı su emojıklerın üzgün hali gibiyim su an :KK50: :KK43:

nilsub nilsub ortimm düzeldin mi özledin mi beni..nerde bizim o ihtişamlı günlerimiz.. hürrem bile bizim gibi çökmedi valla :KK70: :KK70:

medusa38 medusa38 @w e n d y ve matilda34 matilda34 kızlar muhtesemsınız dukan kralıcelerı sızı :KK15: bu arada ben özge matıldacım senle tanısamadık sanırım :)

parkbyull parkbyull canım hakkında hayırlısı olur inşallah çözebılırsınız sorunlarınızı umarım

ebrusonmez ebrusonmez ebrusumm napaann :KK66:

toz-pembe toz-pembe canım sen de geçen resim atmışsın maşallah cok guzel hatunsun :nazar: hemi de yenı gelın allah mutlulugunuzu bozmasın.. bana da pek iyi geldi fiziğin ama anlıyorum senı oyle mutlu degılsen kendını ıyı hıssetmemenı. calısıyosun ama ders filan dıyosun aksamları.acıkoğretım fılan mı yoksa sınava mı hazırlanıyosun kpps vs.??

Nanelibal Nanelibal canım annene cok gecmıs olsun..daha ıyısınızdır ıkınızde umarım? sen gittin mi dr?

Bi de bugun kahvaltıdan sonra canım bısey ıstemedı eksı elmaya sardım ben de :KK72: bugun yarın elma detosu mu yapsam dıye gectı ıcımden bakalım ne kadaryaparım..
Bi de bızden bırı 5/5 dıyetı yapıyodu hanı su patatesli meyveli olan kımdı o yaa?? ebrusonmez ebrusonmez ebrusum sen mıydın yoksa bzıım savurgan mıydı savurgan savurgan ?? sahı napıyon sen bacım non-stop calısıyon mu,tasındınız mı,deli musallat oldu mu yıne..ugrasana arada kıızzzz
çok sağol canım o senin kalbinin güzelliği :KK19: amin inşallah alışmaya çalışıyorum daha evliliğe :temizlik: çok bi kilo fazlam yok aslında ama basenlerim var beni rahatsız ediyor kendimi iyi hissetmiyorum özgüvenimi geri kazanmam lazım kilo vermek istiyorum oyüzden canım mutlu değilim böyle:KK43: mart ayında mali müşavirlik bitirme sınavım var ankarada :rolleyes: ona çalışıyorum baya zor bi sınav yılsınunda işten ayrılıcam hatta sınava hazırlanabilmek için böyle olmuyor hem iş hem ders hem koca :KK70:

çok sağol canım o senin kalbinin güzelliği :KK19: amin inşallah alışmaya çalışıyorum daha evliliğe :temizlik: çok bi kilo fazlam yok aslında ama basenlerim var beni rahatsız ediyor kendimi iyi hissetmiyorum özgüvenimi geri kazanmam lazım kilo vermek istiyorum oyüzden canım mutlu değilim böyle:KK43: mart ayında mali müşavirlik bitirme sınavım var ankarada :rolleyes: ona çalışıyorum baya zor bi sınav yılsınunda işten ayrılıcam hatta sınava hazırlanabilmek için böyle olmuyor hem iş hem ders hem koca :KK70:
Cnm aslında anlıyorum seni bende 57 kg iken diyet yapmıştım göbeğinden şikayetçiydim 5 kg verdim lahana diyeti ile gobekte gitti senin boyda var o kadar güvensiz olma çünkü bu halinlede gayet güzelsin sen motivasyonunu koru belki 60 bile olursun

önceden daha kiloluydum ozaman ki psikolojim daha fenaydı :KK70:ciddi anlamda karar verdim 20 kilo verdm insanın kendine özgüveni geliyor ya ... deniz mevsimi de kapanmak üzere burda allahtan... yazın daha fena oluyor kızlar çıtır bikinili falan plajlarda yanlış memlekette yaşıyorum ben yaa :KK70:
Bende tatile gidince fena gaza geliyorum :KK70:ah bende bir 20 ye tamamlasam süper olacakta.senin boy uzun hakikaten zayıf görünüyorsun baya hiç 70 kg demen

Back
X