- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.841
Aynen katılıyorumBende tatile gidince fena gaza geliyorumah bende bir 20 ye tamamlasam süper olacakta.senin boy uzun hakikaten zayıf görünüyorsun baya hiç 70 kg demen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorumBende tatile gidince fena gaza geliyorumah bende bir 20 ye tamamlasam süper olacakta.senin boy uzun hakikaten zayıf görünüyorsun baya hiç 70 kg demen
Süpersin valla baya işe yaramış :)Harika cnm bende 71.9 oldum partesi 73.6 ile başladık bugün 5. Günüm yani 4 günde 1.7 vermişim çok teşekkür ederim
Biyoistatistik bizim enstitüde de var az cok tahmin edebiliyorum, onda ise yarar belki aldıgın programlama dersleri :) Ama haklısın tabi senin daha cok calısman gerekebilir, ay ne diyeyim valla Allah hepimize kolaylık versinÖyle valla ördekcim. Bizde ökaryot çalışan kadar prokaryot çalışan da var, almadığım bi bakteri dersleri kaldı onları da alıp napacamKız ben bi ara programlama dersleri aldım C diyom Matlab diyom Python diyom sana
![]()
Az deli değilmişim ben de
al hunilisini de buldum
![]()
simdi de biyoistatistik ve sistem biyolojisi alıyom mühendislerle
benim onlardan fazla emek vermem geriyo su anda cunku bizim programımız o kadar matemetik agırlıklı degıldı unutmusum herseyı
benimki laf sokmalı çalışıyo hhm ok pki modunda ahdagsg
![]()
![]()
Yoookk yoookk tövbeBiyoistatistik bizim enstitüde de var az cok tahmin edebiliyorum, onda ise yarar belki aldıgın programlama dersleri :) Ama haklısın tabi senin daha cok calısman gerekebilir, ay ne diyeyim valla Allah hepimize kolaylık versinBak diyorum simdiden yüksek lisanstan sonra bidaha düsün doktora falan akıl kârı degilmis meger, aynen bu moda baglıyosun sonunda
![]()
T tatlitambak sen cnm proteinde ne kadar verebildiğini anlamak için sabah tartilirmisin sonra bir daha tartışma istersen
Son bahar sendromu çocuğun 2 yaş sendromu sarstı seni galiba cnm kendini hazır hissettiğinde yaparsın okadar takma kafayaCanim ya ben yulaf kepegi taa saliya kadar alamayacagim. O yüzden yapamıcam galiba bunu... 3 gündür aşırı stres var ben de. Her tarafim şişti hissediyorum. Cumaya kadar tartilmayacagim. Motivasyonum çok düştü. Garip bir haldeyim durduk yere aglayasim geliyor. Ay hamile de değilim ki noldu bana.
Felaket baş ağrısı çekiyorum anlatamam. Pazartesi ye kadar toparlanirim inşaallah .
Senin kilo fazlan neredeydi cnm dukanla benim farkettiğinde önce fazla yer gidiyor sende de öyle oldumu![]()
Bugünkü menüm
Sabah
Eşim evdeydi erken yedim
Büyük başarı bu
Bir sutle yumurta
Bir domates çay
Ara kahve
Öğle
Eşim çiğ köfte yaptı çocuklarla bir güzel yediler
Bende yarım pancar ve az marul yedim yoğurtla pancarın kalanida akşam yemeği yaparken elma niyetine yedim
Akşam
Hamsi balığı çorbası ( soğan sarımsak domatesli )
Yanında bir domates
Yulafi geç yatiyorum yoğurtla yerim evde bitti gidip alinacak
Dün 2 mi yazdım su ama 4 litre icmisim
Bugün 2.5 lt içerim
Spor bugün yok kendime tatil verdim
T tatlitambak @@inatettimolacaktoplight
morordek
Bu arada 5+5 dün bitti bu hafta 2+5 yapıyorum 2 sebze 5 protein olacak gazamiz mübarek olsun
Bende tatile gidince fena gaza geliyorumah bende bir 20 ye tamamlasam süper olacakta.senin boy uzun hakikaten zayıf görünüyorsun baya hiç 70 kg demen
Yine çok az yemisinBugünkü menümü yazayım;
Sabah 2 yumurta
Ara şekersiz Türk kahvesi
Öğle yoğurt, haşlanmış göğüs
Akşam dukan krebi yicem birazdan,
Su 1,5 üstü
Spor 45-50 dk tempolu yürüyüş
Saf protein 2. Günüm bugünmedusa38
nilsub
morordek
inatettimolacak
toplight
5+2 kilosu çok olanlar için benimde kilom daha çok gobekteydi walla sanki 7-8 kg ordan gittiCanım benim genel olarak üstte vardı kilo, ilkte ordan verdim, göbek falan az kaldı, ama hala var bişiler, belli bi bölgede değil sadecegidicek ama azmettik :)
Anam buda yeni mi çıktı 5+2 :) ay bende yaparım da korkuyorum sonra normale döndüğümde hemen Verdiğimi alırsam diyepancar dediğin ne bu arada? Kırmızı olan mı?
Ortim nerdesin sen kaç gündür? Toparladın mı nasılsın? Herkesi dukan exprese başlatıyoruz sende bi baksana netten? Meyve sebze var onda :) seninde kiloyu kırarız inşallah :)
Son bahar sendromu çocuğun 2 yaş sendromu sarstı seni galiba cnm kendini hazır hissettiğinde yaparsın okadar takma kafayabiraz relax ol stres tabiikide odem yapabilir kendini dinle biraz tekrar toplanır benim ortim
5+2 kilosu çok olanlar için benimde kilom daha çok gobekteydi walla sanki 7-8 kg ordan gitti
Ay ne yesen ki acabainatettimolacak kaptanım ben bi ödül yemeği hakettim mi yani ne yesem dukani delerim de ne yesem bulamadım
izin varmi
Walla ben dukanda yok ama sonrasında 2-5 yapacağım için dengeler dedim kuruyemiş düşündüm fazla yağlı olmayan leblebi bir iki fıstık badem falan oluyo içinde dışarı çıkıp yulaf kepeği alacamda karasiz kaldım sana danisim dedimAy ne yesen ki acabavardır sen zaten bılınclı hatunsun ne yapman ve sonrası nasıl davranman gerektıgını bılırsın
helali hos olsun zaten 1.sen de sanırım tepe tepe kullan ödülünü
![]()
Saol cnm inş böyle devam eder ama bu takımın katkısı çok bana iyiki varsinizMaşallah canım, nazar değmesin :)
Proteinimi aldım, yeşilçayımı suyumu içtim, sporumu yapıyorum şu an, canım da bişi istemiyo, zorlayım mı kendimi bilemedim![]()
ayy ben ödülümü hep dondurmadan yana kullanmıstım bu zamana kadar malum yaz oluncaWalla ben dukanda yok ama sonrasında 2-5 yapacağım için dengeler dedim kuruyemiş düşündüm fazla yağlı olmayan leblebi bir iki fıstık badem falan oluyo içinde dışarı çıkıp yulaf kepeği alacamda karasiz kaldım sana danisim dedim![]()
Berilceeeyi ve mefkuremi gecemem diyordumya nasıl gıcık olmuşlardır bana şimdi haftaya takımımızda birinci olacak insAy ne yesen ki acabavardır sen zaten bılınclı hatunsun ne yapman ve sonrası nasıl davranman gerektıgını bılırsın
helali hos olsun zaten 1.sen de sanırım tepe tepe kullan ödülünü
![]()
Ben ekmek 37 gündür yemiyorum ya o tarafa hiç yanasmayim dedim dükan amca kızar sonraayy ben ödülümü hep dondurmadan yana kullanmıstım bu zamana kadar malum yaz oluncaben hamurcuyumdur genelde sen ne seversın bılemedım..hatunun ödülü bile masum kuruyemıs yıyem mı dıyo
![]()
![]()