Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı :-)
Herkese iyi haftasonları

Rakipcim senin küçük bebişinmi vardı emziriyonmu yoksa

Inşallah pazar gününü değerlendirip mükellef bi kahvaltı yapmışındır zaten daha cumaya çok var :-)

Herkese iyi haftasonları

Rakipcim senin küçük bebişinmi vardı emziriyonmu yoksa

Inşallah pazar gününü değerlendirip mükellef bi kahvaltı yapmışındır zaten daha cumaya çok var :-)
Küçük bebis 15 aylık ama emzirmiyorum uzun hikaye ne kahvaltisi benim ki dükan kahvaltı yulaf kepekli krep ve peynir o mükellef kahvaltıyı 55 kg olunca yaparım inş sana da iyi hafta sonları:-)

Bulgur beni rahatsız ediyor. O yüzden elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum hep
canım beni rahatsız etmiyor bulgur ama 1 tabaktan fazla yiyemem
Ben bugun 76.9 çıktım kizlaaarr yarına ne olur
Bilmem. Artık cuma ya kadar tartilmam ben. Ayna da görünce mutlu oluyorum ama tatlı sinirlerimi bozup beni mutfağa itiyor. Bir şeyler ye ye diye
darısı 66 lara :)
Dünkü menümü paylaşayım bende;

Sabah dukan krep, kk peynir, domates

Ara bi havuç

Öğle; bol kıymalı ıspanak 3 yk, üstü bollca yoğurt

Akşam; fırın tavuk göğüs çok az ama, biraz acı sos, 1-2 yudum zero.

1 tane kızımın zorla ağzıma sokuşturduğu haribo azıcık yedim, @tatlitambak senin kocan gibi benim sıpa da, zorla bişiler yedirmeye çalışıyo bakıyo bi de çıkarmayım diye, yut anne diyo :)

Su; 1,5 lt üstü
Spor; tüm gün ayaktaydım, ev işi, halıları serme, yemek. Bide regl oldum spor yap aya tekrar fırsat kalmadı :KK43:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub medusa38 medusa38
geçende gördüm ama havuç yiyiyorsun havuçta şeker fazla olduğu için kan şekerini birden yüseltip acıktıryormuş geçen tv de anlattılar

Tünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı :-)
ay tatlım Allah kolaylık versin ben geçirdim çok şükür o günleri :anne:
Slm hanimlarr :KK54: bende araniza katilmak istyorum @w e n d y nin davetiyle buraya geldim :) ben gectigimiz subat aylarinda 2. Takimdan 65 kiloyla ayrildim suanda 74.1 kiloyum takim degisikligi yapabiliyomuyum bide bu fazla kilolarla geri donebilme sansim varmi?
hoş geldin canım bakalım bir duruma olsun yinede gel katıl bize :eğlence:

kızlar sabahtan beri uğraşıyorum yoğurt mayaladım peynir yaptım ondan gelemedim bu gece çok güzel uyumuşum tıkanıklığım geçmiş çok iyi hissediyorum kendimi yarın sabah tartılıp buraya yazıcam ve canavar gibi dönücem nasipse:spor::spor::spor:rakiplerimiz savulun:KK62::KK62::KK62: tabi sen hariç medusa38 medusa38 :KK19:daha sana meydan okumaya sıkıyo :KK70::KK70::KK70:

boy-kilo-endeksi-hesaplama.webp

kızlar tabloya göre boyunuza göre yeşil alan en az ve en azla hangi kiloda olmanızı gösteriyor turuncu ve kırmızı alan kilolu malesef:( ben kırmızı alandayım şuan

canım beni rahatsız etmiyor bulgur ama 1 tabaktan fazla yiyemem

darısı 66 lara :)

geçende gördüm ama havuç yiyiyorsun havuçta şeker fazla olduğu için kan şekerini birden yüseltip acıktıryormuş geçen tv de anlattılar

Canım tatlı krizim var bu ara, tatlı sebze bi aklıma havuç geliyo, varsa söyleyin tatlı sebze :KK48: yine de çok tüketmemeye çalışıyorum, günde 1 max. 2

Canım tatli krizin varsa al tatlandırıcılı dukenalla yap en azından yasak degil

Zararlı tatlandırıcı yemektense bi havuç yiyeyim ya, daha masum değil mi? Çok zorda kalmazsam yemiyorum tatlandırıcı :(

Sen 5+5 yapmıyomusun sebzeye gecmisin

Sebzeye geçtim denmez aslında ama evde saf protein çok zor oluyo :( ufak tefek sebzeler var, hafta içi saf proteini daha iyi yapıyorum :(

Eki Görüntüle 1895391
kızlar tabloya göre boyunuza göre yeşil alan en az ve en azla hangi kiloda olmanızı gösteriyor turuncu ve kırmızı alan kilolu malesef:KK43: ben kırmızı alandayım şuan
Aa çok sevindim, koyu yeşil alana geçmişim :halay::halay:vucüt kitle endeksine göre de normal sınırın en sonundayım şu an zaten, darısı hepimize ideal kilolara inşallahhhh..

Back
X