Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kü menüm

Sabah 1 dukn krep
Lor peynirli 2 yumrta
Arada bol su yesil cay
Ogle liht ton balikli 1kucuk kornison ve 1 ince dilim domatesli pita sandvic
Arada bol su 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam firinda bahartli 4 kucuk tavuk baget yaninda 1 koca bardak ayran

Ara kiraz sapi cayi ve bol suuu

bgunku menum bu kadr acikirsam yogurt yiyeblirim :KK66:
Pita sandviç nedir içeriği ne protein günün mu

Screenshot_20161009-214928.webp Screenshot_20161009-214920.webp
Screenshot_20161009-214928.webp

Kaç gün çıkmıştı atak 1.5 yemek kaşığını geçme atakta yulaf kepeği de sınırlı izinli

6 gun cikti canim atak bgun 3. Gundu bitti dyebiliriz ;)
Sabah 3 yk yulaf kepegiyle krep yaptim 4 tane cikti sadece 1 tane yedim yani 1 kasigin %75 ni yemis oldum oglende pita ekmegine 1 kasik yulaf kepegi koydum 4 tane dilim cikiyo tarfteki gibi 2 sini yedim buda yarim kasik demek 1 cay kasigi kadr hakkim var daha ;)

6 gun cikti canim atak bgun 3. Gundu bitti dyebiliriz :KK66:
Sabah 3 yk yulaf kepegiyle krep yaptim 4 tane cikti sadece 1 tane yedim yani 1 kasigin %75 ni yemis oldum oglende pita ekmegine 1 kasik yulaf kepegi koydum 4 tane dilim cikiyo tarfteki gibi 2 sini yedim buda yarim kasik demek 1 cay kasigi kadr hakkim var daha :KK66:
Tamam ince hesap o siteyi biliyorum cnm dukanda güzel tarifler var diyete bağlı kalıp çay saati menusu bile yaparsın kek poğaça etimek tatlısı

6 gun cikti canim atak bgun 3. Gundu bitti dyebiliriz :KK66:
Sabah 3 yk yulaf kepegiyle krep yaptim 4 tane cikti sadece 1 tane yedim yani 1 kasigin %75 ni yemis oldum oglende pita ekmegine 1 kasik yulaf kepegi koydum 4 tane dilim cikiyo tarfteki gibi 2 sini yedim buda yarim kasik demek 1 cay kasigi kadr hakkim var daha :KK66:
Ben taze yapmayı seviyorum o yüzden bi seferlik yapıyorum krebi

Tamam ince hesap o siteyi biliyorum cnm dukanda güzel tarifler var diyete bağlı kalıp çay saati menusu bile yaparsın kek poğaça etimek tatlısı

Aynen cnim ama zorda kalmadikca tatlandirici kullnmak istemiyorum doyurucu seyler yapmayi planliyorum canim cok tatli seyler cekiyo suan bile zor tutuyorum kendimi ama seyire gecip sadece sebze+protein gunlerinde yapmayi dusunuyorum bakalim planladigim gbi gider insallah :)

Aynen cnim ama zorda kalmadikca tatlandirici kullnmak istemiyorum doyurucu seyler yapmayi planliyorum canim cok tatli seyler cekiyo suan bile zor tutuyorum kendimi ama seyire gecip sadece sebze+protein gunlerinde yapmayi dusunuyorum bakalim planladigim gbi gider insallah :)
Ben daha hiç tatlandırıcılı tarif yapmadım tatlı ihtiyacınızı tarçın ve zeroyla giderdim tatlıyı öyle güne ayirmana gerek yok içinde zaten protein var dengelemeye çalış menüleri olması gerekenden de az yeme

Bir seferlik nasil ölcüde yapiosun canim tarfni vereblirmisin
Bi kaşık kepeğe bir yumurta çok az kabartma tozu 3 kaşık sut koyuyorum iyice çırpıp beş dakika bekletiyorum yaglayip sildiğim tavaya dokuyorum bazen içine peynir nane pul biber katıyorum her tavada güzel olmuyo ince taban tavada yapısmiyor

Bir seferlik nasil ölcüde yapiosun canim tarfni vereblirmisin
Kan grubun neydi canım eğer kabızlık sorunu yasarsam önce akşam ogunlerinde cacık Yemeni bitki çayları ve bol su içmeyi öneririm bunlar çözüm olmazsa İngiliz karbonatın icebilirsin arkadaşımdan bayag ise yaradı :-)

Canim bende zeroyla gecstrdim hep tatli ihtiyacimi benim tavm ince insallah gzel olur denedigimde solerim kan grubum a r negatif sanki bgun rahatsiz olmaya basladim kira sapi iciyrum belki ise yarar yramazsa senin dedklerini yaparm canm cok saol

Canim bende zeroyla gecstrdim hep tatli ihtiyacimi benim tavm ince insallah gzel olur denedigimde solerim kan grubum a r negatif sanki bgun rahatsiz olmaya basladim kira sapi iciyrum belki ise yarar yramazsa senin dedklerini yaparm canm cok saol
Cnm A grubuna domates pek iyi gelmez birde kırmızı et tercihlerinde tavuk balık hindi ağırlıklı olsun kabızlık dukanda kaçınılmaz oluyo ama sebzeye geçince rahatlarsin

Back
X