• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam yapabildinmi mi acaba 500 Gr gitmiş ama kilo az senin ya da hatalı bir şeyler mi yedin ikinciye duzeltiriz hatalari
Keşke menümü yazsaydım.İnceleme şansımız olurdu.
1 kase yoğurt dukan krep yumurta ve sebze yemeği yedim dün.

Kızımı okula gönderdim ve hergün arkasından abla abla diye ağlayan oglumla kaldım başbaşa. Uyuyorum sonra öğlen yemeği yiyeceğim .
sabah 1 kase Den az yoğurt ve 1 kk peynir yedim. Oglene lorlu omlet aksama da balik yiyeceğim. Şimdilik plan bu saf protein günüm için.
Öğlen sonu kızıma kışlık alışverişine çıkacağım.

Kızımı okula gönderdim ve hergün arkasından abla abla diye ağlayan oglumla kaldım başbaşa. Uyuyorum sonra öğlen yemeği yiyeceğim .
sabah 1 kase Den az yoğurt ve 1 kk peynir yedim. Oglene lorlu omlet aksama da balik yiyeceğim. Şimdilik plan bu saf protein günüm için.
Öğlen sonu kızıma kışlık alışverişine çıkacağım.
Afiyet olsun.

Izgara tarzı bulabileceğin biryer yok mu?
Öğlen arası güzel doyur karnını
Simit dünyası, pideci, popeyes, burger king, pizzacı, suadiye marmaris diye bi tostcu, balıkcı. Seçenekler bunlar ne yazık ki. Balığı perşembe denicez, güzelse oraya takılırız bi süre

evet hadi bakalım yarışalım seninle medusa38 medusa38 bendeki cesarete bak yürek yedim kahvaltıda :KK70::KK70::KK70:
Yarisalim mi bu hafta mefkuremlede yarisiyorum wallA ölü bir menüm olacak 77 falan olabilirim sen bilirsin ama istersen senle bi dahaki hafta yarisalim :-)

Back
X