Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar haftasonu menümü yazayım

cumartesi

sabah yarım dilim ev yapımı kek 1 bardak süt

ara 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğlen birazcık taze fasülye 1 tavuk göğsü tavada yağsız kızarmış.. 1 dilim tt ekmek

akşam 1 bardak süt

sabah 35-40 dk yürüdüm
öğlen iş çıkışı çarşıda biraz işim vardı 30 dk yürüdüm

pazar
eşim hastaydı bütün gün çıkmadık evden börek yemedim bu sayede :halay:

sabah tavada az yağlı yumurta 1,5 , biraz beyaz peynir zeytin domates salam 2 dilim .. 2 dilimde tt ekmek

öğlen 4 adet küçük biber dolması yoğurt

akşam yememiştim son dakka bombayı patlattım künefe yedim :KK43:

55 mi??
Bir muska'' da sen mişsin ya :KK57::KK9:
Maşşalah diyelim.Allah bozmasın.
Sağolasın bitanem
Zaten muskaylada benim günlüğümde beraberdik

Ne yazıkki ben bazı nedenlrrden 20 kilosunu geri aldım ama yılbaşına kadar hallederim sorun değil benim için 4 kilosu gitti bile
5 kiloda bu hafta verirsem:KK70: yolu yarılarım

Tünaydinlar herkese ;)
@w e n d y ben evdeyim calismiyorum haftada iki gun spora basladim kizimla ilgileniyorum onceden leslie yada zumba yapiodum dun gece eksi cikamamktan korktum ve saat 12 leslie yaptim 25 dkika zaten dukan 20 dkika yuruyus veriyodu onu yapmis oldum bide dukanin egzersizlerini yaptim veeee sabah 73.6 kiloydum 500 gr gitmis :KK49:
:KK73::KK73:
Benide bari simdilik pazartesi gunku listeye ekleyeblirsniz :KK66:

Sağolasın bitanem

Ne yazıkki ben bazı nedenlrrden 20 kilosunu geri aldım ama yılbaşına kadar hallederim sorun değil benim için 4 kilosu gitti bile

maşallah, harikasınız :)

ne kolay diyosunuz 5 kilo vermek diye, ölüyoruz biz, bi maşallah daha :)

Sen cissslari yiyosun ekşi gelecem seni gececen diyorsun ben inanıyorum da sen niye inanmıyorum ben daha önce hafta da 5 kg da verdim hemde 57 iken şimdi 80ler bakalım göreceğiz tartı resmini atalım istersen:-) olmazsa da ucunda ölüm yokyA
Hodri meydan bebek
Iyi olan kazansın ne diyelim
Benimde haftada 6-7 kilo vermişliğim vardır

Resim tabiki çekerimde cnm geçen hafta yüklşyemedim. Yükleme olursa tabiki atarım

ay maşallah kaç kiloydun kaç kilo oldun ?
Ben 3 sene öncesinde 123 leri görmüştüm cnm 10 kilosunu kendim verdim önceden
Geçen senede takımla 45 kilo verip 68 le mezun oldum
Boyum 170 yaşım 45
3 çocuk var aynı zamanda babaanneyim

Bu arada dukanda ayni seyleri ust uste yiyemicegimizi bilmiyodum ögrendigim iyi oldu medusa38 medusa38 5+5 le 10 gunde 4 kilo cok gzel masallah sana peki bende yapsam sonra 1+1 mi donsem yoksa 2+2 de oluyomu yada 3+3 bolede gzel kilo verilir gibi geliyo ama ben hemn geri almktan biktim verdigm kilolari oyuzden braz tirsiyorum butun dukancilara soruyorum ne yapmaliyim 6 gun atakdan sonra bi yontem soleyin bana :KK35:

Ben 3 sene öncesinde 123 leri görmüştüm cnm 10 kilosunu kendim verdim önceden
Geçen senede takımla 45 kilo verip 68 le mezun oldum
Boyum 170 yaşım 45
3 çocuk var aynı zamanda babaanneyim
Ve bizim Kilo verip ortalama yükseltme makinamizsin

Bu arada dukanda ayni seyleri ust uste yiyemicegimizi bilmiyodum ögrendigim iyi oldu medusa38 medusa38 5+5 le 10 gunde 4 kilo cok gzel masallah sana peki bende yapsam sonra 1+1 mi donsem yoksa 2+2 de oluyomu yada 3+3 bolede gzel kilo verilir gibi geliyo ama ben hemn geri almktan biktim verdigm kilolari oyuzden braz tirsiyorum butun dukancilara soruyorum ne yapmaliyim 6 gun atakdan sonra bi yontem soleyin bana :KK35:
Cnm 5+5 ve 1+1 var 5+5 kilo fazlası çok olanlar için önce 1+1 le başla duraklama yasarsam arada 5+5 yaparsın sürekli yaparsan sikabilir

Sağolasın bitanem

Senle yaristigima takımım adına memnun oldum Sonic ne olursa olsun ben kazandım takımım hikayenin okudu ve herkes motive olur inş tesekkur ederim

medusa38 medusa38 akşam sadece yoğurt yesem olurmu?

Bence yogurdun icine yulaf kepegi katip tuketeblirsin dogalsanin yulaf kepegi cok gzel oluyo yogurtla bazilari begenmiyo ama ben cok begeniyorum yada haslanmis yumrta tavuk yulaf kepegyle yapilmis kfte flnda yiyeblirsn bana sormadn ama olsun bunlarda benim fkrim :)

Bence yogurdun icine yulaf kepegi katip tuketeblirsin dogalsanin yulaf kepegi cok gzel oluyo yogurtla bazilari begenmiyo ama ben cok begeniyorum yada haslanmis yumrta tavuk yulaf kepegyle yapilmis kfte flnda yiyeblirsn bana sormadn ama olsun bunlarda benim fkrim :)
Ay olurmu memnun olurum cevap vermene ama ben başka birşey yemek istemiyorum sadece yoğurt evde yeni mayaladım çok güzel olmuş :)

Back
X