Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar gecmis coook uzundu okuyamadım neettiniz yahu :)

Kız bu benim boyuma 73 kiloya kadar yolun var diyor :oha:

Selam canım hosgeldin. Durumuna baktım ocak ayında izne ayrılmıssın 449. etapta. İstedigin takımdan geri dönebilirsin tabi ki. Su anda kac kilosun? İzne ayrıldıgın kilo 65 kg imis ama 6 aydan uzun süre gectigi icin %5 ve üzerindeysen hemen listeye dönebiliyorsun kurallar geregi ama takıma alısman icin belki 1-2 hafta bizle takılırsın :KK66:
Hosbuldummm sevindim geri donebilicegime ben 2.takimdaydim ama bu takimda suan mutluyum orda pekde mutlu degildim burasi gzel benim icin :KK66:

Suanki kilom 73.6 ama dun size yazdigimda 74.1 kiloydum hedef kilo 58 boyum 1.60 :KK66:

Selam kızlar gecmis coook uzundu okuyamadım neettiniz yahu :)

Kız bu benim boyuma 73 kiloya kadar yolun var diyor :oha:

Selam canım hosgeldin. Durumuna baktım ocak ayında izne ayrılmıssın 449. etapta. İstedigin takımdan geri dönebilirsin tabi ki. Su anda kac kilosun? İzne ayrıldıgın kilo 65 kg imis ama 6 aydan uzun süre gectigi icin %5 ve üzerindeysen hemen listeye dönebiliyorsun kurallar geregi ama takıma alısman icin belki 1-2 hafta bizle takılırsın :KK66:
Kaptanım bu sefer bütün takım konuştu sadece ben degil yani

Tünaydinlar herkese :KK66:
@w e n d y ben evdeyim calismiyorum haftada iki gun spora basladim kizimla ilgileniyorum onceden leslie yada zumba yapiodum dun gece eksi cikamamktan korktum ve saat 12 leslie yaptim 25 dkika zaten dukan 20 dkika yuruyus veriyodu onu yapmis oldum bide dukanin egzersizlerini yaptim veeee sabah 73.6 kiloydum 500 gr gitmis :KK49:
:KK73::KK73:
Benide bari simdilik pazartesi gunku listeye ekleyeblirsniz :KK66:

süpersin canım, maşallah, gidicek kilolar :)

Bu arada dukanda ayni seyleri ust uste yiyemicegimizi bilmiyodum ögrendigim iyi oldu medusa38 medusa38 5+5 le 10 gunde 4 kilo cok gzel masallah sana peki bende yapsam sonra 1+1 mi donsem yoksa 2+2 de oluyomu yada 3+3 bolede gzel kilo verilir gibi geliyo ama ben hemn geri almktan biktim verdigm kilolari oyuzden braz tirsiyorum butun dukancilara soruyorum ne yapmaliyim 6 gun atakdan sonra bi yontem soleyin bana :KK35:

bence önce 1+1 yap bi, sebzeler girsin ufaktan, ilk hafta öyle devam et, sonra pazartesi 5+5 e geç derim, 5+5 güzel sonuç veriyor gerçekten :)

Bilmem tok olduğum için ondan yiyesim yok bakalım akşama ne olucak:)

canım proteini çok al tokum deme, inan eksileri göreceksin :)

bende kaymağını ayırıp yiyiyorum canım

valla bende normal ev yoğurdunu kaymağını yemeden yiyorum, bi sıkıntısını görmedim, zaten yemekleri falan da sıfır yağ yaptığımdan bari ordan alayım azıcık yağ hakkımı :)

süpersin canım, maşallah, gidicek kilolar :)

bence önce 1+1 yap bi, sebzeler girsin ufaktan, ilk hafta öyle devam et, sonra pazartesi 5+5 e geç derim, 5+5 güzel sonuç veriyor gerçekten :)

canım proteini çok al tokum deme, inan eksileri göreceksin :)

valla bende normal ev yoğurdunu kaymağını yemeden yiyorum, bi sıkıntısını görmedim, zaten yemekleri falan da sıfır yağ yaptığımdan bari ordan alayım azıcık yağ hakkımı :)

Benim vermem gereken kilo toplamda dukana baslarken 18.1 kiloydu 2.5 kilosu gitti 73.6 kiloyum geriye 15.6 kilo kaldi aslinda suanda fazla kiloluyum oyuzden 5+5 yapmam sakinca olmaz heralde ya benim tek korkum hizli verip tekrar alirmiyim kokusu oyuzden ama medusa38 medusa38 takipteyim 5+5 gecene kadr kilo alimi olmaz vermeye devm ederse kesin pazartesi 5+5 baslicam ;)

Benim vermem gereken kilo toplamda dukana baslarken 18.1 kiloydu 2.5 kilosu gitti 73.6 kiloyum geriye 15.6 kilo kaldi aslinda suanda fazla kiloluyum oyuzden 5+5 yapmam sakinca olmaz heralde ya benim tek korkum hizli verip tekrar alirmiyim kokusu oyuzden ama medusa38 medusa38 takipteyim 5+5 gecene kadr kilo alimi olmaz vermeye devm ederse kesin pazartesi 5+5 baslicam :KK66:

merak etme 1+1 de de gidiyo kilolar, ben yaparken onda da gidiyodu, 5+5 te daha hızlı ve güzel gidiyo ama dukan amca da toplamda aynı gidicek merak etmeyin diyo :)

Back
X