Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul btlbetul betül olsaydı derdi karatayı açayımda azcık bağırsın bana :KK70::KK70::KK70:

Hahah, biz Betül'ün o dönemlerini kaçırmışız sanırım, sesi çıkmıyor artık hiç, probis mi yedi naaptıysa yok yine ortalıklarda :) aklıma karatayın capsleri geldi, alem kadın ya hu :) btlbetul btlbetul

Eklentiler

• IMG_2224.webp
    IMG_2224.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2225.webp
    IMG_2225.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 36
Hahah, biz Betül'ün o dönemlerini kaçırmışız sanırım, sesi çıkmıyor artık hiç, probis mi yedi naaptıysa yok yine ortalıklarda :) aklıma karatayın capsleri geldi, alem kadın ya hu :) btlbetul btlbetul
ay sorma bu ara uğramıyor çok alemdir biraz önce karatayın bi linkini beğenmiş dur oralardaysa çağırayım:)

kuru iftira yeşil çay içiyom bööğğkk... hala usluyum....

ay sorma bu ara uğramıyor çok alemdir biraz önce karatayın bi linkini beğenmiş dur oralardaysa çağırayım:)

karataya dönmeye çalışıyom ama pek zor geliyor şimdi :))

Kız ne 34 bedeni :KK57:
Sen en son 38 beden pantolonlar almıştın giremiyordun. Ona mı girecen :KK70:

kkıskaanç :)))

Kotta farklı oluyor ya canım 34 beden normal beden pantolonda 44 bedene denk geliyor kot bedeni olarak 34 yazmış sanırım betul

neeğğyy 44 mü pantalonlarda 40 bedene giriyom kotta niye öyle olmuş yawww....

Ben yanlış anlamışım ya
Kot bedenleri farklıydı demi

cahiiil şey :)))

lannnnnnnnnnnnnn yapılırmı bu bana :mad:
çok açım yaaaaaa elimde bir sürahi yeşil çay var tarçınlı limonlu:KK34:
Valla içmicem bugün yeşilçay :KK12: balığın tadını kaçıramam hiç de bile :63: yarın elma günü yapıcam ama ben de bu arada..iyi gelmişti o bana.. balıktan da geriye pek bişey kalmadı balığın kokusunu duyan öğrenci tayfası arkideşlerimiz sağolsun koca tepsi yalan oldu :D şaka bi tarafa helali hos olsun :dondurma::KK36:
ben de gelceeem :)))

afiyet olsun.....
gel benim tontik minnoş pisi pisim :KK25::KK74:

Valla içmicem bugün yeşilçay :KK12: balığın tadını kaçıramam hiç de bile :63: yarın elma günü yapıcam ama ben de bu arada..iyi gelmişti o bana.. balıktan da geriye pek bişey kalmadı balığın kokusunu duyan öğrenci tayfası arkideşlerimiz sağolsun koca tepsi yalan oldu :KK70: şaka bi tarafa helali hos olsun :dondurma::KK36:

sen bilmiyon dimi bu pantolon mevzusunu :KK70::KK70::KK70: sor betüşe anlatsın:KK70::KK70::KK70:

hakket ne oldu pantolonlar :KK70::KK70::KK70:
Kızaaammm ben bugün 40beden kotuma girdim en son aldığım 42idi.. oh yaa.. ;) ya sabahları aslında hazırlanıyom güzel güzel süsleniyom püsleniyom size resim çekicem tam sonra ya gec kaldım dıye fırlıyom evden :110: ama yapıcam bı ara söz ;) 6ları bı gorıym hatta before after yapcam sıze mezunıyet fotolarımdan..aha bu da benım totemım olsun ;)

gel kader arkadaşım bende yeşil çay içiyorum

içelim güzelleşelim :)

Valla içmicem bugün yeşilçay :KK12: balığın tadını kaçıramam hiç de bile :63: yarın elma günü yapıcam ama ben de bu arada..iyi gelmişti o bana.. balıktan da geriye pek bişey kalmadı balığın kokusunu duyan öğrenci tayfası arkideşlerimiz sağolsun koca tepsi yalan oldu :KK70: şaka bi tarafa helali hos olsun :dondurma::KK36:

:KK15:

hakket ne oldu pantolonlar :KK70::KK70::KK70:

suuss suuss hatırlatma mazi kalbimde yaradır :)))) seneye kesşn gircem ben onlara.... aaahhh ahhhh sevdim sevdim yerine kaldırdım bu sene anca :)))

sen bilmiyon dimi bu pantolon mevzusunu :KK70::KK70::KK70: sor betüşe anlatsın:KK70::KK70::KK70:
okudum bugün 34 vs 44 savası cıkıyomus bı ara az kalsın :-) valla o 34 filan yazan kotlara ben henuz gıremedıgımden normal bedenlerde kaça tekabül ediyo bilmiyom diye ses etmedım.. o kotların tuhaf bı beden sıralaması var 26-28 beden kot var.. küfür gibi resmen :D :D :D :D

okudum bugün 34 vs 44 savası cıkıyomus bı ara az kalsın :-) valla o 34 filan yazan kotlara ben henuz gıremedıgımden normal bedenlerde kaça tekabül ediyo bilmiyom diye ses etmedım.. o kotların tuhaf bı beden sıralaması var 26-28 beden kot var.. küfür gibi resmen :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
yok yok çok önceki mevzu bugünkü değil sen gelmemiştin galiba daha sor sor betüşe:KK70:

Back
X