Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okudum bugün 34 vs 44 savası cıkıyomus bı ara az kalsın :-) valla o 34 filan yazan kotlara ben henuz gıremedıgımden normal bedenlerde kaça tekabül ediyo bilmiyom diye ses etmedım.. o kotların tuhaf bı beden sıralaması var 26-28 beden kot var.. küfür gibi resmen :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ayy bi de böyle paçaya doğru iyice inceliyo kotlar normal pça bulcam diye efor sarfettim resmen.... şişmansan o dar paçalar iğrenç duruyo bence kornet külahına girmiş gibi ığğğyykk.....

Canım yarısmaya ilk girisindeki hedef kilon 55'mis, yukarı cekmemiz mumkun olur mu bilmiyorum. Genelde asagı cekmekte sıkıntı olmuyor ama yukarı cekmemiz mumkun olmayabilir.

Normalde listeye girebilirsin eski yarısmacı oldugun icin ama takımda devamlı olur musun bilemiyoruz ki :)
@toplight kaptanım karar versin bence buna :KK66:

Ben devamlilikta sknti yasicagimizi sanmiyorum aslinda bende bgun hedef kilom arasnda gidip gelmistim 58mi 55 olsa dye dukan yapiorum dukan amc 58.5 dedi diye birazda 58 yazmistim eger yukari cekilmiyosa 55 de hedef kilom olabilir sorun yok ;)

Herkese hayirli geceler
Bgunku menumu paylasmamisim onu paylasim dedim ;)

Sabah
Kibrit kutusu kadar kahvaltilik lor
1 tane dukan krep
1 haslanmus yumrta

Ara bolsu

Ogle yulaf kepekli 1 kase yogurt
Arada bol su kiraz sapi cayi

Aksam 1 ince dilim tavada yagsiz pismis et
1 kase yogurt

Arada bol su kiraz sapi cayi 2 tane lorlu dukan kurabiye ( hic begenmedim tadini oysaki me umutlarla yapmistim bide piserken ole leziz kokuyoduki oldu bu kesin dedm ama tadi hic gzel degil gene midem kaznmisti yedm ;) )

Saat 10 gibi 1 kase yogurt su

Bugunluk sporum ev isleri olsun yarin spora devm ;)

WP_20161011_001.webp

Haha bu sabah çok mutlu oldum ayyyy sonunda bir daha 80'li rakamları görmek istemiyorum :) dun sabah 81.1'di -1.300 kg ohhh oh oh şuan oynamak istiyorum :D

Eki Görüntüle 1896020
Haha bu sabah çok mutlu oldum ayyyy sonunda bir daha 80'li rakamları görmek istemiyorum :) dun sabah 81.1'di -1.300 kg ohhh oh oh şuan oynamak istiyorum :KK70:

Tebrikler canım.ben hala aynıyim ya artık pes ediyorum. Sağlıklı beslenecem ve spora devamartik ne zaman kilo dusmeye baslar bilemem

Back
X