Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarr dünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah yulaf kepekli yoğurt biraz lıght beyaz peynir 3 dilim dana salam 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğle.. fırında tavuk 250-300 gr kadar

akşam kıymalı 1 yumurta yoğurt

@keremcemim canım ne kadar çok protein o kadar çok kilo dediniz diye akşam kıymalı yumurta yedim inşallah işe yarar :KK14:

sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm

inatettimolacak inatettimolacak orticiğim :KK66: senin hedef kilon kaçtı?
Genel mi :) 60 demistim girerken sanirim.. ama yılbaşı hedefine 61 dedim maksat memleket meselesi.. su 7den kurtulsam devami da gelecek ama...
Bu arada sen de 8den kurtulmussun tebrikler ortimeee :KK15:
Eki Görüntüle 1896031
Bu sabahki protein bombam :KK66:
Ay hepsini bitiremedim:)
Kiz 3gun yerim ben onu.. neyse yememissin sen de hepsini.. afiyet olsun ortime
Kızlar palamut mevsimi sanırım şu an, balıkçılarda falan full palamut var, bi arkadaşım tadı ekşimsi dedi? güzel mi tadı ne dersiniz? inatettimolacak inatettimolacak da palamut yapmışsın sanırım eline sağlık çok güzel görünüyor :) bi fikir verin :)
Onun aldigi balik kötüydü herhalde gayet guzeldi 2haftadir pazardan aliyorum ben. Eti filan gayet dolgun lezzeti de guzel.. balik aslinda soguk yiyince yaglanir lezzetlenir ama fena degil simdi de ;)

Genel mi :) 60 demistim girerken sanirim.. ama yılbaşı hedefine 61 dedim maksat memleket meselesi.. su 7den kurtulsam devami da gelecek ama...
Bu arada sen de 8den kurtulmussun tebrikler ortimeee :KK15:

Kiz 3gun yerim ben onu.. neyse yememissin sen de hepsini.. afiyet olsun ortime

Onun aldigi balik kötüydü herhalde gayet guzeldi 2haftadir pazardan aliyorum ben. Eti filan gayet dolgun lezzeti de guzel.. balik aslinda soguk yiyince yaglanir lezzetlenir ama fena degil simdi de :KK66:

ee en kısa sürede alıyorum o zaman, seçme de püf noktası var mı? büyük olsun küçük olsun?

Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın :KK43: 71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM :KK34:

çıldırma, anlık bunlar, kendinde demişsin wc sorunu diye, elmanı ye sen, elmanı o çözer bu işi :)

Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın :KK43: 71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM :KK34:
biz kem gözlere mi geldik ne geçen hafta 1. olduk bu hafta 2. olduk nazar değdi bende +500 gr gördüm bugün şok oldum @keremcemim sordum hatta dün protein günü yapmıştım nasıl artı oldu diye

canım mağzadan mağazaya değişebiliyor bedenler ya mesela ben H&M de 38 beden pantolon alıyorum bershka da 40 beden alıyorum .. kottada bedenler öyle oluyor diye biliyorum 40 beden giyiyorsan kotta 30 beden oluyor .. kotta ara bedenlerde var oyüzden öyle mesela 31 beden de var kotta

ayy ben gidip intihar ediciğim.....

ee en kısa sürede alıyorum o zaman, seçme de püf noktası var mı? büyük olsun küçük olsun?

çıldırma, anlık bunlar, kendinde demişsin wc sorunu diye, elmanı ye sen, elmanı o çözer bu işi :)
Küçük olmasin,orta boy alabilirsin buyugu fazla gelirse size diye.. canli parlak rengi olsun gözü cin gibi baksin :) ben kendim temizliyorum guzelce de yikiyorum.. hatta bi gece suzgecle dolaba atiyorum topluyo kendini iyice..ustune poset gecir ama dolabin kokusu gecmesin.ben 2hfta da firinda sebzeli yaptim ızgarası da guzel olur

Back
X