- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #209.581
Ay ben denemiyorum bile bu kiloyla..hepimizin öyle canım yaa deneme kabinlerinde mahsur kaldığımı bilirim o basenlerde takılıp kalır pantolon sinir oluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben denemiyorum bile bu kiloyla..hepimizin öyle canım yaa deneme kabinlerinde mahsur kaldığımı bilirim o basenlerde takılıp kalır pantolon sinir oluyorum
Genel mi :) 60 demistim girerken sanirim.. ama yılbaşı hedefine 61 dedim maksat memleket meselesi.. su 7den kurtulsam devami da gelecek ama...
Kiz 3gun yerim ben onu.. neyse yememissin sen de hepsini.. afiyet olsun ortime
Onun aldigi balik kötüydü herhalde gayet guzeldi 2haftadir pazardan aliyorum ben. Eti filan gayet dolgun lezzeti de guzel.. balik aslinda soguk yiyince yaglanir lezzetlenir ama fena degil simdi deKızlar palamut mevsimi sanırım şu an, balıkçılarda falan full palamut var, bi arkadaşım tadı ekşimsi dedi? güzel mi tadı ne dersiniz?inatettimolacak da palamut yapmışsın sanırım eline sağlık çok güzel görünüyor :) bi fikir verin :)
öyle deme canım bak 1 kilo 300 gr vermişsin bile yakında istediğimiz herşeyi giyicez inşallahAy ben denemiyorum bile bu kiloyla..![]()
Bekle beni geliiiiyyyooooooorrruuuuummmmmmmmm....Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM
![]()
Gel ortim gel sensiz kilo vermek haram oldu banaBekle beni geliiiiyyyooooooorrruuuuummmmmmmmm....![]()
Genel mi :) 60 demistim girerken sanirim.. ama yılbaşı hedefine 61 dedim maksat memleket meselesi.. su 7den kurtulsam devami da gelecek ama...
Bu arada sen de 8den kurtulmussun tebrikler ortimeee
Kiz 3gun yerim ben onu.. neyse yememissin sen de hepsini.. afiyet olsun ortime
Onun aldigi balik kötüydü herhalde gayet guzeldi 2haftadir pazardan aliyorum ben. Eti filan gayet dolgun lezzeti de guzel.. balik aslinda soguk yiyince yaglanir lezzetlenir ama fena degil simdi de![]()
Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM
![]()
biz kem gözlere mi geldik ne geçen hafta 1. olduk bu hafta 2. olduk nazar değdi bende +500 gr gördüm bugün şok oldum @keremcemim sordum hatta dün protein günü yapmıştım nasıl artı oldu diyeBir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM
![]()
canım mağzadan mağazaya değişebiliyor bedenler ya mesela ben H&M de 38 beden pantolon alıyorum bershka da 40 beden alıyorum .. kottada bedenler öyle oluyor diye biliyorum 40 beden giyiyorsan kotta 30 beden oluyor .. kotta ara bedenlerde var oyüzden öyle mesela 31 beden de var kotta
Küçük olmasin,orta boy alabilirsin buyugu fazla gelirse size diye.. canli parlak rengi olsun gözü cin gibi baksin :) ben kendim temizliyorum guzelce de yikiyorum.. hatta bi gece suzgecle dolaba atiyorum topluyo kendini iyice..ustune poset gecir ama dolabin kokusu gecmesin.ben 2hfta da firinda sebzeli yaptim ızgarası da guzel oluree en kısa sürede alıyorum o zaman, seçme de püf noktası var mı? büyük olsun küçük olsun?
çıldırma, anlık bunlar, kendinde demişsin wc sorunu diye, elmanı ye sen, elmanı o çözer bu işi :)
Sen bakma ona pantolon lar için güzel anıları yok..![]()
btlbetul dun 81.1'dim bu sabah 79.8 fark 1.3 haberin ola..
aaa olur mu öyle şey canım kiloluyuz diye napak ölek miayy ben gidip intihar ediciğim.....
Geliyorum kader arkadaşım yoldaşım ..:)Gel ortim gel sensiz kilo vermek haram oldu bana![]()
Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM
![]()
Su an biyolojik saat dersindeyim hoca herseyin bi ritmi var diyiiii.. soram mi hoca bu kilolarin ritmi nerde soyle gidip dagitalim agzini burnunu![]()
eee yediğin hurmalar gün gelir tırmalar (künefe)biz kem gözlere mi geldik ne geçen hafta 1. olduk bu hafta 2. olduk nazar değdi bende +500 gr gördüm bugün şok oldum @keremcemim sordum hatta dün protein günü yapmıştım nasıl artı oldu diye
benide al kız atalım kendimizi biryerden çarpmanın etkisi ile belki yağlar parçalanırayy ben gidip intihar ediciğim.....