- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #209.601
ay ben gelmem dayak yemeye niyetim yok siz öncü birli olarak önden gidinkavga varsa bende gelirim....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben gelmem dayak yemeye niyetim yok siz öncü birli olarak önden gidinkavga varsa bende gelirim....
heee yaaa ... off ben ceza istiyorum arkadaşlar pazar günü akşam künefe yedimmeee yediğin hurmalar gün gelir tırmalar (künefe)![]()
ay ben 15 günde 85 olurum istesemjelibon yer mesela... sonra pasta yer alır çok kolay bişi bence istiyosan hemen aliim bak :)))
ay ben 15 günde 85 olurum istesem![]()
hiç hatırlamıyorumsahi sen ne ara 81 oldun... en son bana çok yakındın....
ay ben 15 günde 85 olurum istesem![]()
ayy ama biraz insancıl cezalar olsun lütfeenn .. akşamları ders çalışıyorum sınavım var yazık banatamam bundan sonra ceza sitemini geri getirelim madem malum bu ara ördekim gelmiyor benyazarım cezaları o yazıyor diye ben yazmıyodum malum diyetede fena başladım kaçamak yapan korksun benden![]()
ben yemeden bile görüntüsünden anlarım diyo ya hani su içsem yarıyor bırak onu nefes alsam yarıyo banaonu biliyoruz da olma lütfen :) bende hiç anlamıyorum yiyip yiyip kilo alamayanları, ağızlarının tadı yok bence onların, bana her şey lezzetli gelir istersem :)
onu biliyoruz da olma lütfen :) bende hiç anlamıyorum yiyip yiyip kilo alamayanları, ağızlarının tadı yok bence onların, bana her şey lezzetli gelir istersem :)
ona göre kaçamak yok sabah çocuklarımı nutellalı ekmek sürdüm içim gitti ama ağzıma sürmedim yaaaaaaaayy ama biraz insancıl cezalar olsun lütfeenn .. akşamları ders çalışıyorum sınavım var yazık bana![]()
ayy ama biraz insancıl cezalar olsun lütfeenn .. akşamları ders çalışıyorum sınavım var yazık bana![]()
bu iyimi kötümü şimdi ben tatlımıyım yaniben istemesemde lezzetli geliyo ben nilsub ı da yerim mesela :)))
ben istemesemde lezzetli geliyo ben nilsub ı da yerim mesela :)))
kız hadi gösterelim bu hatunlara gücümüzü varmısın görsünler bizi yeni hatunlar perte çıkardı biziben istemesemde lezzetli geliyo ben nilsub ı da yerim mesela :)))
bu iyimi kötümü şimdi ben tatlımıyım yani![]()
he biliyoz senin çatalını bir inek takar yersinyok benim ki oburluktan :))) hani aç kalsam diyorum acımam takar çatalıma yerim :)))