Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sonra neden 80 kiloyum :olamaz:

Aslinda benim eşime de kalsa 1 tane yer ama ben yiyemem diyince malum o da kendini frenliyor. Hep kilo alma sebebi bu kocalar zaten ya ben de evlendikten sonra ona uyup kilo almistim :)

Arada oluyor oyle sislikler ya, iner bence birkac gune. Menülerin iyi cunkum :KK66:

A aa iki gun ust uste guzel menuler. Neler oluyor kiz taş mı dustu kafana :KK45:

Senin bu ekmek olayi da sigarayı birakmaya calismak gibi hep "bu sondu" diyosun :KK70:
hemen laf bırakıcaz ne yapayım çocuklar eşim yiyip duruyor dün fırından almış nasıl çıtır çıtır yanında yiyin oldumu zor oluyor gerçekten :KK59:
yok taş düşmedi yalancıktan orti olduk betüşle söz verdi bana hergün gelicek artık :işsiz:

Menün güzel canım ama aksama protein eklesen iyi olurdu bence.
ya canım bendekide huy bir şeyi çok üst üste yiyince tiksiniyorum malesef evdeyken canım birşeyi çok istedimi tabağıma doldururdum annem kızardı çok yeme tiksiniyosun sonra diye :kusmuk:
Sabah 6.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates roka
5 yesil zeytin

Ara 10
2 minik mandalina
10 fındık
1 kaşık ta un helvasi

öğlen 13.
1 kase yoğurt
2 salatalık ile cacik

Akşam 17. 30
1 kase yoğurt
2 salatalık ile cacik
2 haşlama baget

spor 30 dk yürüyüş.
Gündüz ayrı gezme akşam ayrı gezme olunca.spora vakit kalmadı yeni girdim eve. Çocukları uyutuyorum.
baaak o kadar gezdim ama kaçamak yapmadım hiç afferin bağa dimi

@morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak @keremcemim
bitmedimi daha un helvası :KK48:

Yulaftan krep ha süpersiniz. Bu arada ben geçen hafta çarşambadan bu yana 1.7 kilo vermişim pek bi mutluyum. Dikkat edince işte veriliyor demekki bu arada günde 1 adet Activia kilo kaybını durdurmadı onu söyleyim dedim hatta bu en son çıkan cevizli incirli olanı bir kutu 99 kalori. Glikoz fruktoz şurubu yok şeker oranı ideal. Çalışan ve araogununü yanında çalışanlara duyurulur. Bu arada kesinlikle akşam 6 dan sonra yememek ise yariyor!
yulaf ezmesini robattan çekip un gibi yaptım ama çok güzel oldu her sabah yapıcağım artık

günaydınlarr
nilgünüm nasıl oldun ben hala toparlanamadım nefes alamıyorum sabaha karşı nefessizlikten ölecektim resmen burunlar felaket tıkalı ufaklığında boğazım acıyo anne yutamıyorum dedi kreş doktoruna söyledim muayene edip haber verecekler eğer gerçekten şiştiyse bademcikleri çocuk dr una götüreceğim nasıl geçecek yaa kurban bayramından beri toparlanamadım

ee neler yedin sabah yol arkadaşım göstericez bu dukancılara :KK56::KK48:

deme öyle iddialı konuşma..... çarpılıyoz sonra :)))

sabah gene 67 geldim moralmanım bozuldu valla :)

1 yumurta
2 parça peynir
1 dilim kepek ekmeği üzerine az tereyağı bal
1 kakaolu süt içtim.....

şimdikde nescafe içiyorum........

öğlen gene yoğurtlu yulaf ezmesi yicem

ara 1 nescafe daha içeerim

akşama elma yicem

plan bu....
akşamları azaltınca ertesi güne daha az çıkıyorum...

günaydınlarr
nilgünüm nasıl oldun ben hala toparlanamadım nefes alamıyorum sabaha karşı nefessizlikten ölecektim resmen burunlar felaket tıkalı ufaklığında boğazım acıyo anne yutamıyorum dedi kreş doktoruna söyledim muayene edip haber verecekler eğer gerçekten şiştiyse bademcikleri çocuk dr una götüreceğim nasıl geçecek yaa kurban bayramından beri toparlanamadım

geçmiş olsuuun.......... aman pek zor valla hastalık olayı....

Dünkü menümü yazayım bende;

sabah; yoğurt

ara; dukan ekmeği, yarım dukan keki

öğle; yoğurt, fırın tavuk göğüs

ara; dukan ekmeği

akşam; 1 çatal et dürümün eti

yatmadan; 2 minik salatalık (misafirlikteydik, herşeye hayır dedim, bari meyve ye dediler, onda da salatalığı görünce salatalık yerim onu yiyim dedim, 1 tane daha verdi kıramadım artık)

su;2 lt üstü
Spor; 45-50 dk tempolu yürüyüş

inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub @keremcemim azaydidem azaydidem

canımm sen niye atlıyon ben size bişeymi dedim :oops:
ben pisiyi gaza getireyim dediydim:işsiz::KK70::KK70::KK70:

hahah hem göstericez dukancılara de, sonra size bişi mi dedim de, pisiciği gaza getirecem derken savaş baltalarını çıkarttın ortaya :KK48::KK48::KK48:

@keremcemim azaydidem azaydidem kızlar nerdesiniz, kalkın sabah oldu..

Dünkü menümü yazayım bende;

sabah; yoğurt

ara; dukan ekmeği, yarım dukan keki

öğle; yoğurt, fırın tavuk göğüs

ara; dukan ekmeği

akşam; 1 çatal et dürümün eti

yatmadan; 2 minik salatalık (misafirlikteydik, herşeye hayır dedim, bari meyve ye dediler, onda da salatalığı görünce salatalık yerim onu yiyim dedim, 1 tane daha verdi kıramadım artık)

su;2 lt üstü
Spor; 45-50 dk tempolu yürüyüş

inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub @keremcemim azaydidem azaydidem

ahh bu insanların yersiz ısrarları.... akşamda ablanın teki dayadı bana şekerli nescafeyi içemeidm valla ayıp olduysa bilmem soğudu orda kendi kendine..... ravak gibiydi bir yudum aldım bıraktım....

günaydınlarr
kaptanıım dk sonradan verdiği 1000 mg antibiyotik işe yarıyor gibi ama hafifi tıkanıklığım var hala ay kuzucuğada geçmiş olsun ben bu yaşıma kadar bademciklerim bu hale gelmemişti çok fenaydım

ahh bu insanların yersiz ısrarları.... akşamda ablanın teki dayadı bana şekerli nescafeyi içemeidm valla ayıp olduysa bilmem soğudu orda kendi kendine..... ravak gibiydi bir yudum aldım bıraktım....

ay aynen öyle, diyetteyken misafirliğe hele büyüklere hiç gitmiceksin, hele annemi bi görseniz, 5 kilo verdim daha 64 kilo insanım kaşık kadar kaldı yüzün, bu ne zayıfladın diyip duruyo, hay Allahım ya, benim gördüğümü onlar nası görmüyo ya da analık yüreği mi bilemiyorum :cry::cry:

ayyy aşure ayıymış, misafirlikte, komşularım saolsun aşure yollayıp duruyolar, çoook severim, bakıp bakıp duruyorum ki :KK61::KK61::KK61::KK61:

hahah hem göstericez dukancılara de, sonra size bişi mi dedim de, pisiciği gaza getirecem derken savaş baltalarını çıkarttın ortaya :KK48::KK48::KK48:

@keremcemim azaydidem azaydidem kızlar nerdesiniz, kalkın sabah oldu..
kız kızdırma beni aaaa baltaymış hıhhhh benimde elektirikli testerem var ona göre:KK70::KK70::KK70:

Back
X