Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok spor sonrası da artı çıkılabiliyor, ama bence sana bi ders olsun bu, yapma bu ara kaçamak, bak en güzel kilo verilecek dönemde artı çıkma.

canım kuşan silahları, bu kaptan yardımcısı nilsub nilsub hatun savaş baltalarını çıkardı :KK70::KK70:
yok anacım ben modern kadınım savaş baltam yok elektirikli testerem var :KK70::KK70::KK70::KK70:

ay kız burda her gün yemin ediyorum hayır oluyor eve hergün insan gelir teyzemin halamın mvlüdü var yemeğe buyrun her öğlen onu bırak haftada bir sırayla köyün ortasına hamurcular geliyor 1 çuval 50 kg undan bitene kadar kızartıp yoldan geçene dağıtıyorlar ço zor küçük yerde yedirme içirme çok canım taş fırının önünden geçerken ekmek yapan varsa hemen bölüp yalvarırlar böek pide al diye almazsan ayıp hemen fırının önünde 1 tepsisini dağıtırlar yaaa tam senlik burası :işsiz:
Aslında eski gelenekleri yaşatmak adına çok güzel uygulamalar. Artık öyle şeyler pek kalmadı. Hatta biz apartmandakileri bile tanımıyorduk. Annem çalıştığı için hiçkimseyle samimiyetimiz kalmamıştı. Hatta akrabaları bile tanımam.

Evet yapmaya çalışıyorum ağırlık ve yürüyüş ama her gün olmuyor malesef.
Bir gelinimiz daha vardı T toprak gibi bişeydi nicki
Bence zaten düğün hazırlıklarından dolayı zayıflayacaksın.Az daha dikkat etsen hedefe ulaşırsın.Bnde düğün zamnaı istemsiz olarak kilo vermiştim. 53'lere düşmüştüm.

Süper. Benim nişanlım çok tempolu çalıştığı için akşam çok geç saatlerde 9 10 yiyor bu yüzden bende onla geç saatte yemekten veremedim zaten kiloları. Yoksa akşama kadar gayet güzel besleniyorum hep akşam olan oluyordu geçen haftaya kadar. Kilolu gelin olmak hiç istemiyorum:KK12::KK76::KK42:

Back
X