Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde sabah komuşum getirdi.Bi nefisti sorma Betüşüm. Şekeri çok çok azdı. Allahtan 3 kaşıkla yetindim.

Bana da dün geldi iki kase. Sadece badem lerini aldım yedim o kadar. Çokta güzeldi ama yemem ki ben. 5 günlük şu diyetim bitsin hele bi duruma göre ödül verecem kendime

yaşındayım canist: 4841çalışı: 790793" .!.:
Bu açocuğum varyanlar:KK49: ayıptır sorması kaç yasindasiniz ne işle uğraşıyorsunuz.

Ben 29 yasindayim. Ebeyim ama calısmıyorum
2 tane cocugumvar . Onlara bakiyorum....
ev hhanımların terfi ettum:)))

öyle vallaöğlen kızım okuldan yemeğe geliyor patates köfte kızarttımbiraz önce onlar yedi 1 tane bile ağzıma sürmedim haş ıspanağa talim yaaa :eğlence:
helall sana beee :halay:
Oooo sen bu menu yle beni gecersin ama yaaaa....
akşam kocana künefe yap kiz yazık adama
hahahah yok kız yaparmıyım hiççç yapmicam yapsam da yemicemm yasak cısss :KK49:
Çok geçmiş olsun canım.Neden oldu ki apse
sağolasınn :KK19: oturmaktan oldu neden olcak :KK45: masabaşı iş benimki çok oturmaktan oluyormuş genelse canım durum vahim valla
Bana da dün geldi iki kase. Sadece badem lerini aldım yedim o kadar. Çokta güzeldi ama yemem ki ben. 5 günlük şu diyetim bitsin hele bi duruma göre ödül verecem kendime
ye kız yee bişeycik olmaz :KK45: nolcak 1 kaseden şifa niyetine ye gitsin :KK45:

Ben 29 yasindayim. Ebeyim ama calısmıyorum
2 tane cocugumvar . Onlara bakiyorum....
ev hhanımların terfi ettum:)))
Memnun oldum. :KK54: Ben daha öncede 2012 2013 yıllarında üye olmuştum kadınlar kulübüne ama o zamanlar kimse yeni geleni takmıyordu paylaşım yapıyordun ediyordun kimse oralı olmuyordu. Şuan baya gelişmiş eskiden yazıya smile koymak ya da bir yazıyı alıntılamak ciddi uğraş istiyodu.

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee canım hoşgeldinn :eğlence:bende stajyer mali müşavirim stajım bu ay bitiyor martta sınavım var ankarada :KK14: onu geçersem mali müşavirlik belgemi alcam inşallahh...:dua: 25 yaşındayım evliyim geçen sene evlendim antalya da yaşıyorum ..
evlenince kilo aldım biraz :KK45: 173 boyum 69,700 geçen haftaki kilom bende yeni sayılırım burda bu hafta 3. haftam olcak

canım çok spor sonrası da artı çıkılabiliyor, ama bence sana bi ders olsun bu, yapma bu ara kaçamak, bak en güzel kilo verilecek dönemde artı çıkma.

canım kuşan silahları, bu kaptan yardımcısı nilsub nilsub hatun savaş baltalarını çıkardı :KK70::KK70:

Dogru diyosun canm ama bgun spor yapamadim olculerimizi aldo hoca tartti fln haftaya baslicakmisiz ama okula 4 sefer gidip geldim kizimi gtrdum braktim bidaha gttim almaya tekrar eve ectm fln 25 dkika garanti yurudum yani bide o arda evi fln spurdum temzlik yaptm yani misafirim var oyuzden bgunden itibaren seyor evresine geciyorum zaten wc skntim var belki bgun sebzeyle beslenirsem iyi gelir

sağolasınn :KK19: oturmaktan oldu neden olcak :KK45: masabaşı iş benimki çok oturmaktan oluyormuş genelse canım durum vahim valla

ye kız yee bişeycik olmaz :KK45: nolcak 1 kaseden şifa niyetine ye gitsin :KK45:

Ay bana da ciss yemem dün 1 kasesini eşim yedi. Diğer kase de akşama onu bekliyor:)

Memnun oldum. :KK54: Ben daha öncede 2012 2013 yıllarında üye olmuştum kadınlar kulübüne ama o zamanlar kimse yeni geleni takmıyordu paylaşım yapıyordun ediyordun kimse oralı olmuyordu. Şuan baya gelişmiş eskiden yazıya smile koymak ya da bir yazıyı alıntılamak ciddi uğraş istiyodu.

Bizim grubumuz çoook sıcak kanlıdir canım. Hemen kaynasiverir zayıflatıriz içecek gelin de yaparız seni

tabi sende künefeyi şifa niyetinemi yediydin:KK48:

ay ben sana ne dedim çok gevezeyizdir biz herkesi yeni eski yok severiz:KK15::KK19::KK19:

Back
X