Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaçaklardan bi yoklama alalım bakalım :sopa:
Nanelibal Nanelibal nerdesin şekerim? Pazartesiden beri girmemissin. Kaçamak yapmıyorsun umarım?
@sekerkiz67 canım sen de bu hafta hic girmemissin, katılımın cok yetersiz. Bu sekilde listeye alamayız :KK43:
Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yine:KK43: tatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.o_O

Günaydın hanımlarr, mutlu günler olsunn, yine bir perşembeye geldik, çözün ödemleri bugün, yarın bol eksileri görelimm :)

ordekcik günaydın, toplight kaptanım yoğunum bu ara etiketlemeyin beni dedi, Özge de ordekcik de yoğun onları değil beni etiketleyin dedi, sanki kendi çok müsait ya :KK70::KK70:, yanlış anlaşılmayalım onda canım @inatettimolacak

yokluğun çoook belli canım, gel artık aramıza :KK48:

canım 1 tatlı kaşığı kadar mısın unu değil de mısır nişastası sınırlı izinli, yani hergün değil arada kullanmak şartıyla..

canım süper görünüyo, eline sağlık, zeytin olmayaydı tam dukan kahvaltıydı :KK70::KK70:
olsun karatay oldu...:kk77:
beni de yoll :))
ay sen eksik kal :KK70:
canım ben im kavbızlık tavan yaptı müshiller bile işe yaramıyor artık aslında abartmıyorum da ama bi ara bi kan tahlili falan mı yapsam ama wc ye çıkamadığım için problem dün eczaneden bi dünya ilaç aldım babama ve oğluma ingiliz tuzunu unutmuşum onların arasında

ben inanıyorum karatay a zannetmiyorum ceviz bahçeleri ile anlaştığına hem herkes gidip onun bahçesinden mi alacak yaw saçma sapan bişey bu

yok ördeğim yaaa hala nefes alamıyorum otrivine sprey kullanıyordum burnum için dr 5 günü geçmesin dedi ben de ne 5 günü 15 gündür kullanıyorum deyince kızdı ama ne yapayım bıraktım da iş işten geçti bu arada çocuk hasta olunca insan kendini düşünemiyor bile
bende inanmıyorum kadın ben profeserüm beni kimse susturamaz diyor..
sabah kalktım 50 tan iple ip atladım ama ben adriana lima gibi atlayamıyorum... iple güreş yapıyor gibi bir görüntüm var benim :KK43:(((
:KK70::KK70::KK70: benimde ip atlayan fil :KK70::KK70::KK70:
nilsub nilsub bunu da dövülcekler listesine yaz bacım.....
black list :KK62::KK62::KK62:
atlayamıyom ben yok ip dolanıyo yok ayağım takılıyo ip suratım çarptı yeaaa.... akşam zaten beceremedim sabah bidaha denedim.... bütün gece rüyamda ip atlamaya çalıitım...ip atlama hocası var kadının yeaa... hep fakirlikten bunlar ip bile atlayamıyom :)))
burnunda büyük değilki takılıyo desem :KK70::KK70::KK70:ip bile fakiri ayırıyo :KK70::KK70::KK70:
Bence karatayın çok doğru noktaları da var abarttıgi yanları da var. Bence önemli olan hiç bir diyeti kopyala yapıştır yapamayacağımız. Benim yaptığım şey önce kendimi analiz etmek yani ne yersem kilo alıyorum hangi besinleri yiyince daha hızlı kilo veriyorum bunu belirleyip hoşuma giden kafama yatan diyet programlarını buna uyarlayarak yapmak. Örneğin ara öğünlerde kuru incir, erik, kayısı, 10 badem bunlar önerilen sağlıklı gıdalar ama ben ne zaman bu besinleri yesem kilo veremem bu sebeple tüketmiyorum. Karatayın bu kadar tepki almasının sebebi düşüncelerini çok agresif bir şekilde dile getirmesi olabilir. Sunucuları dahi azarlıyor bence bu bilim insanlarına yakışmıyor.
kartay zayıf demek sağlıklı demek değil diyor karatayın diyeyinde yavaş kilo veriliyor uzun vadede mesela karataya başlayan 12 ayda 13 kilo veriyor kadın hep diyor ben diyetisyen değilim sağlıklı yiyin sağlıklı olun diye ay benim hoşuma gidiyor sinirli halleri onunda tarzı o...

Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yine:KK43: tatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.o_O

canım geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.

kız nilsub nilsub senin ekmekte mi bundan :KK70::KK70::KK70:
ben ekmek yemiyorum bir kere :63::63::63:
:KK70: :KK70: :KK70:
Onunki daha buyuk bile olabilir :p
hain vak vak :KK12::KK12::KK12:
geçmiş olsun iyi olur inşallah bir an önce..

Gecmis olsun canım insallah toparlar bir an once
Ben 1 lt bitki çayımı içtim bile.:KK73: Valla bu işi sevmeye başladım ben şişkinlik filan gitti ve kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi ben 2 hafta sonra mı listeye alınacağı. Uff çokmuş ya:oha:
Evet canım alışma dönemi oluyor 2 hafta :)

ya yeni uyandım kızlar ben herkesi yollayınca azcık uzanmıştım uyumuşum şimdi kalktım kahve yapayım kendime:kahve:

amaan, sensiz de sıkıcı oluyo takım, gel kaaveni al da :işsiz:

Neyse olsun 2 hafta sonra katılırım sanırım bir başlayıp hemen sıkılıp cayanlar için konmuş bu madde

aynen canım, hemencecik geçicek zaten bak 1 haftası geçti, 2 haftaya ne var ki :)

Merhaba hanımlar ben 9.takimdan Merve suan izindeyim takim degisikligi yapmak istiyorum araniza katilabilirmiyim :KK16:

canım hoşgeldin, kaptanlarımız değerlendirsin bi, çenemiz düşük haberin ola :KK48::KK48:

İnşallah sağolun.. Tansiyon çok önemliymiş meğer iyice anladım, tuzu azaltcam ben de mümkün olduğu kadar. :KK51: Çok kilolu hastalar var yoğun bakımda, yatakta hareket edemiyolardı :KK43: bu işin yaşlılığı da varmış, iştahım kesildi resmen bir haftadır:olamaz: aldıysam kilo ekmekten almışımdır:KK43:

Merhaba hanımlar ben 9.takimdan Merve suan izindeyim takim degisikligi yapmak istiyorum araniza katilabilirmiyim :KK16:
Hoşgeldin canım, bildigim kadarıyla izinden dönüste istedigin takımdan başlayabiliyorsun. Ne zaman izne ayrılmıstın? :)

aynen canım, hemencecik geçicek zaten bak 1 haftası geçti, 2 haftaya ne var ki :)

canım hoşgeldin, kaptanlarımız değerlendirsin bi, çenemiz düşük haberin ola :KK48::KK48:
gelmem mi bende duramıyorum yazmadan :) arada kalkıyorum hemen işlerimi yapıp geri oturuyorum :KK48:

Benimde cenem dusuk kiz merak etme :süslü:

Back
X