- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.161
O zman sizinle beraber izne ayrildigim kiloya duseyim sonrada listeye girerim kendimi tanitayimmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım önce izne ayrıldıgın kilona dönmen gerek. O kiloya ulasınca listemize girersin zaten, sıkıntı olmaz485.etapta ayrilmisim kizlar yalniz ayrildigim kilodan +1.8 fazlam var once onu verio sonra listeye girebilirim sanirim
Suan izinde oldugum icin transfer isleri olmuyo sanrm dimi
evet canım anlat bakalımO zman sizinle beraber izne ayrildigim kiloya duseyim sonrada listeye girerim kendimi tanitayimmi![]()
Hayir canim katilim oldukca fazla ben kaptanla anlasamdmtakımından neden ayrılmak istiyosun peki katılım mı az
Bence karatayın çok doğru noktaları da var abarttıgi yanları da var. Bence önemli olan hiç bir diyeti kopyala yapıştır yapamayacağımız. Benim yaptığım şey önce kendimi analiz etmek yani ne yersem kilo alıyorum hangi besinleri yiyince daha hızlı kilo veriyorum bunu belirleyip hoşuma giden kafama yatan diyet programlarını buna uyarlayarak yapmak. Örneğin ara öğünlerde kuru incir, erik, kayısı, 10 badem bunlar önerilen sağlıklı gıdalar ama ben ne zaman bu besinleri yesem kilo veremem bu sebeple tüketmiyorum. Karatayın bu kadar tepki almasının sebebi düşüncelerini çok agresif bir şekilde dile getirmesi olabilir. Sunucuları dahi azarlıyor bence bu bilim insanlarına yakışmıyor.
Evet canim 1 haftaya inerim yine yeterki motivasyon tavan yapsinEvet canım önce izne ayrıldıgın kilona dönmen gerek. O kiloya ulasınca listemize girersin zaten, sıkıntı olmaz
Simdi baktım 69,9 kg ile izne ayrılmıssın.
Ismim Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum varevet canım anlat bakalım
Yapar yapar burda merak etmeEvet canim 1 haftaya inerim yine yeterki motivasyon tavan yapsin![]()
Evet oyleyim onuda kaptan degistirir sanrmYapar yapar burda merak etme
Yalnız sen hala karar defteri'nde kaptan yardımcısı görünüyormussun simdi fark ettim![]()
çene yapmaktan kahve yapamadım bekleyin gelicem![]()
çok iyi vermişsin canım bende nilgün 2 çocuk annesiyim biri 8 kız biri 4erkek çocuklarım ev hanımıyım şuan 79,8 kiloyum kaptan yardımcısıyımIsmim Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var
Hem ev hanimiyim hem cocuk gelisimi unw.2sinif ogrensiyim
3 mayista 80.2 kilo ile basladim 9.takimla 69.6 kiloya kadar indim hedef suan 65
60 kilo oluncada 2.bebisi dusunuyom
Boyle iste sizlerde bana kendini taniturmisinz![]()
geldim yaptım mis tarçınlı yanındada yarım ekşi elma 3 cevizal da gel hadi, T tatlitambak da yok, @keremcemim de yok,btlbetul arada gelio,
toz-pembe bugün sessiz, kimsecikler kalmadı ayy..
Burda kaptan kim kac kisisinz![]()
Memnun oldum nilguncumçok iyi vermişsin canım bende nilgün 2 çocuk annesiyim biri 8 kız biri 4erkek çocuklarım ev hanımıyım şuan 79,8 kiloyum kaptan yardımcısıyım
özletiyonuz kendinizi arada ses versene bacımMerhaba kızlar bende bi selam vereyim dedim :) genelde yazılanları okuyorum ama katılamıyorum.Bu ara hastalıktı başka sıkıntılardı baya uğraştım.Biraz daha dinlenip sonra geleceğim.Şu an için herşey yoluna girdi gibi.Yeni gelen arkadaşlarda baya coşturmuş takımı iyi olmuş kan can gelmiş :)
Merhaba kızlar bende bi selam vereyim dedim :) genelde yazılanları okuyorum ama katılamıyorum.Bu ara hastalıktı başka sıkıntılardı baya uğraştım.Biraz daha dinlenip sonra geleceğim.Şu an için herşey yoluna girdi gibi.Yeni gelen arkadaşlarda baya coşturmuş takımı iyi olmuş kan can gelmiş :)