Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

485.etapta ayrilmisim kizlar yalniz ayrildigim kilodan +1.8 fazlam var once onu verio sonra listeye girebilirim sanirim
Suan izinde oldugum icin transfer isleri olmuyo sanrm dimi
Evet canım önce izne ayrıldıgın kilona dönmen gerek. O kiloya ulasınca listemize girersin zaten, sıkıntı olmaz ;)
Simdi baktım 69,9 kg ile izne ayrılmıssın.

Bence karatayın çok doğru noktaları da var abarttıgi yanları da var. Bence önemli olan hiç bir diyeti kopyala yapıştır yapamayacağımız. Benim yaptığım şey önce kendimi analiz etmek yani ne yersem kilo alıyorum hangi besinleri yiyince daha hızlı kilo veriyorum bunu belirleyip hoşuma giden kafama yatan diyet programlarını buna uyarlayarak yapmak. Örneğin ara öğünlerde kuru incir, erik, kayısı, 10 badem bunlar önerilen sağlıklı gıdalar ama ben ne zaman bu besinleri yesem kilo veremem bu sebeple tüketmiyorum. Karatayın bu kadar tepki almasının sebebi düşüncelerini çok agresif bir şekilde dile getirmesi olabilir. Sunucuları dahi azarlıyor bence bu bilim insanlarına yakışmıyor.

yaaa insanlarda saçma sapan sorular soruyor kızdırmak ve şov amaçlı soruyorlar...o şovmen değil insanları eylendirmek değil onun amacı bilgilendirmek.... biri çıkmış programda soruyor ee ceviz çok pahalı nasıl alıcaz... kadın bütçeden sorumlu devlet bakanı mı... o diyor ki sağlıklı şifalı yiyin.... kadına sorulan soruya vak.... o da dedi ki saçına röfle yapmışsan ceviz de alabilirsin. çok mantıklı.... bir sunucu kalkmış soruyor ben makarna yedim şişkinlik yaptı ne cevap bekliyorsun ki.... bazı sunucular şov amaçlı kadını kızdırmaya çalışıyorlar ki olay olsun gündeme gelsinler.....

tepki almasının sebebi bazılarının tekerine çomak sokması :) kahvenin bile lobisi varmış... kahve için diye gaza getirmek maksatlı.... hep katışıklı şeyler bunlar....

evet canım anlat bakalım
Ismim Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var :nazar:

Hem ev hanimiyim hem cocuk gelisimi unw.2sinif ogrensiyim

3 mayista 80.2 kilo ile basladim 9.takimla 69.6 kiloya kadar indim hedef suan 65 :dua:

60 kilo oluncada 2.bebisi dusunuyom:KK46:

Boyle iste sizlerde bana kendini taniturmisinz:KK16:

Ismim Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var :nazar:

Hem ev hanimiyim hem cocuk gelisimi unw.2sinif ogrensiyim

3 mayista 80.2 kilo ile basladim 9.takimla 69.6 kiloya kadar indim hedef suan 65 :dua:

60 kilo oluncada 2.bebisi dusunuyom:KK46:

Boyle iste sizlerde bana kendini taniturmisinz:KK16:
çok iyi vermişsin canım bende nilgün 2 çocuk annesiyim biri 8 kız biri 4erkek çocuklarım ev hanımıyım şuan 79,8 kiloyum kaptan yardımcısıyım

Merhaba kızlar bende bi selam vereyim dedim :) genelde yazılanları okuyorum ama katılamıyorum.Bu ara hastalıktı başka sıkıntılardı baya uğraştım.Biraz daha dinlenip sonra geleceğim.Şu an için herşey yoluna girdi gibi.Yeni gelen arkadaşlarda baya coşturmuş takımı iyi olmuş kan can gelmiş :)

çok iyi vermişsin canım bende nilgün 2 çocuk annesiyim biri 8 kız biri 4erkek çocuklarım ev hanımıyım şuan 79,8 kiloyum kaptan yardımcısıyım
Memnun oldum nilguncum :KK19:
Allah bagislasin kuzucuklarini benim oglanla ayniymis yasi senin oglanin:anne:

Merhaba kızlar bende bi selam vereyim dedim :) genelde yazılanları okuyorum ama katılamıyorum.Bu ara hastalıktı başka sıkıntılardı baya uğraştım.Biraz daha dinlenip sonra geleceğim.Şu an için herşey yoluna girdi gibi.Yeni gelen arkadaşlarda baya coşturmuş takımı iyi olmuş kan can gelmiş :)
özletiyonuz kendinizi arada ses versene bacım :sopa:

arada ses ver canım nerelerdesin böyle, iyileşebildin mi? dinlen de dön aramıza bomba gibi :)

Back
X