Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 34 yaşıdnayım boyum 1,58 leyleklere gcığım var ayiriyetten evde kaldım........ zayıflarıda hiç sevmem.... :))
Leylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyom :KK31:nite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin

Kızlar Merhaba bugün hastahaneye gittim ufak bi cerrahi işlem uygulandı şimdi biraz daha iyiyim anneme geldim bugün protein günü yapıyorum bakalım yarın tartıda işe yarar umarım nilsub nilsub canım tartı günümüz yarın değil mi ? Ben bide dün kalan cezamı tamamlayamadim çok ağrım vardı bi kaç günde yapamicam inşallah iyileşince devam ederim T tatlitambak beni yenerse onun 500 ip atlama borcumuda iyileşince yaparım Neyse Yarın tartilabilirim bugün annemdeyim yarın bildiririm İnşallah kilomu

geçmiş olsun canım, kurtuldun inşallah o sıkıntıdan.

Eki Görüntüle 1897156
Kızlar yulaf kepegiyle yaptım süper oldu pof pof sünger gibi şekersiz biraz vanilyalı ve tarçınlı 2 yumurta 2 yk yulaf kepegi yarım pk kabartma tozu biraz vanilya biraz tarçın kıvam alacak kadar süt çırptım fincanları fırçayla hafif yagladim içine yarısına gelecek kadar paylastirdim tencereye biraz su koyup fincanları da içine yerleştirip kapağını havluyla beraber kapattım kaynayınca 15 dakka pişirdim böyle oldu tavsiye ederim @keremcemim

gayet güzel görünüyor, eline sağlık. afiyet olsun.

bu hafta nanay... olmadı beceremedim haftaya belki fark eder..... yok yaaa ben yiceğimi yedim her şeye doydum tam diyet modundayım çok şükür.... ama tartıda oynasa insan accık mutlu olur yane ayıp ama.... çok ayıp....

ben çakma sarışınım :)))
Bende orjinal degilim yahu
Yarin zati kumrala donus yapcam

Eki Görüntüle 1897156
Kızlar yulaf kepegiyle yaptım süper oldu pof pof sünger gibi şekersiz biraz vanilyalı ve tarçınlı 2 yumurta 2 yk yulaf kepegi yarım pk kabartma tozu biraz vanilya biraz tarçın kıvam alacak kadar süt çırptım fincanları fırçayla hafif yagladim içine yarısına gelecek kadar paylastirdim tencereye biraz su koyup fincanları da içine yerleştirip kapağını havluyla beraber kapattım kaynayınca 15 dakka pişirdim böyle oldu tavsiye ederim @keremcemim
Super gozukuyo ellerine saglik :super:

Eki Görüntüle 1897156
Çok harika gözüküyor eve gidince deneyeceğim. Bu yulaf kepeginin tam buğday unundan farkı ne ?

atlayamıyom ben yok ip dolanıyo yok ayağım takılıyo ip suratım çarptı yeaaa.... akşam zaten beceremedim sabah bidaha denedim.... bütün gece rüyamda ip atlamaya çalıitım...ip atlama hocası var kadının yeaa... hep fakirlikten bunlar ip bile atlayamıyom :)))

Kız tek ayakla atlama çalışmalarına başladım ben yaaaa

Kız tek ayakla atlama çalışmalarına başladım ben yaaaa

bende bu sabah başladım ama kendime 0 verdim bu konuda :))) çocukken yapıyodum ama nasıl yapıyomuştum yaaa çapraz mapraz atlardım valla... şimdi maşallah yürüdüğüme şükretcem :)))

Uzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmis :D aciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana :110:

Yazilari begeni yapip yorumsuz birakanlar huu Merhaba :63:
Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benim :63: okhuuyom ben yeaa diyom o kadar..neyseeee.. :KK12:
Adim ozge 25yasindayim gecen sene mezuniyette 95 kiloydum :olamaz:,nisan ayinda 91ile bu delilerin arasina katildim :KK48: aslen trabzonluyum -canim memleketim :KK36:- neyse dedigim gibi yuksek yuksek lisanslarda okuyom istanbuldayim.. haliyle bekarim,hayirsiz vakvak bir yarim var 6yildir niyeyse onu bekliyom deli miyim neyim :deli::KK51:
Boy 1.65 kilom 80di 69.6 olduydu simdi71.4:confused: yasim 28 yarismaya Duzceden katiliyorum
Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammm :KK34:

ben 34 yaşıdnayım boyum 1,58 leyleklere gcığım var ayiriyetten evde kaldım........ zayıflarıda hiç sevmem.... :))
En cok beni sever betusummm :KK36:

Eki Görüntüle 1897156
Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beni :110:
Leylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyom :KK31:nite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin
Ahahaha yılın sorusunu sordun tatlim :-)
Betusum begenmedi tabiiki kimseyi,hih :KK30:
Bende orjinal degilim yahu
Yarin zati kumrala donus yapcam
Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalarda :D :D kumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel :p
Bende an itibariyle 1 buçuk saat toplantı ve 4 bireysel danışmadan sonra pert bir halde roka ve tonla balığını yiyorum.:bicak::KK72:
Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktan :( ben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa :sopa:

Uzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmis :KK70: aciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana :110:

Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benim :63: okhuuyom ben yeaa diyom o kadar..neyseeee.. :KK12:
Adim ozge 25yasindayim gecen sene mezuniyette 95 kiloydum :olamaz:,nisan ayinda 91ile bu delilerin arasina katildim :KK48: aslen trabzonluyum -canim memleketim :KK36:- neyse dedigim gibi yuksek yuksek lisanslarda okuyom istanbuldayim.. haliyle bekarim,hayirsiz vakvak bir yarim var 6yildir niyeyse onu bekliyom deli miyim neyim :deli::KK51:

Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammm :KK34:

Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beni :110:

Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalarda :KK70: :KK70: kumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel :p

Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktan :KK43: ben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa :sopa:

:KK37: deme öyle nazar ederler :))

Dün gece Kızımla beraber yattım. Yatmak denilir tabi. Yarım saatte bir alarm kurdum ateşine baktım. Bu sefer ilaçsız mudahalesiz geçsin istiyorum hastalığı. Önümüzdeki kış bağışıklık güçlensin dimi biraz.
Soğuk uygulama yaptım bol bol su meyve suyu falan içindir. 39.2 yi gördüm ama ilaçla müdahale etmedim. Şimdi de 37 38 arası git Gel lerde....

Uzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmis :KK70: aciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana :110:

Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalarda :KK70: :KK70: kumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel :p

Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktan :KK43: ben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa :sopa:
Hosbuldum canim kiz benimde memleket trabzon :KK8:
Bende 5yil cikip 6.yilimda evlendiydim ama benim zorumla oldu sende artk bastr bakem :KK71:
Ben 7lerden tamamen kurtulmak ve birdaha asla gormek bile istemiyorum:KK62:
Aslinda kumralla bakir arasinda gidip geliyom avatardaki kizda tipki ben:rolleyes:

Back
X