Uzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmis

aciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana
Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benim

okhuuyom ben yeaa diyom o kadar..neyseeee..

Adim ozge 25yasindayim gecen sene mezuniyette 95 kiloydum

,nisan ayinda 91ile bu delilerin arasina katildim

aslen trabzonluyum -canim memleketim

- neyse dedigim gibi yuksek yuksek lisanslarda okuyom istanbuldayim.. haliyle bekarim,hayirsiz vakvak bir yarim var 6yildir niyeyse onu bekliyom deli miyim neyim

Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammm
En cok beni sever betusummm
Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beni
Ahahaha yılın sorusunu sordun tatlim

Betusum begenmedi tabiiki kimseyi,hih
Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalarda

kumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel
Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktan

ben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa