- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.521
Grup kaptanı beni hangi gün alacaksınız listeyee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen hafta : 69,700
bu hafta : 69,400
fark : 0,300 gr
yüzde : 0,43 canım bana yazmış toz pembe bu şekilde
canım 3. cuma listeye giriyorsun başlangıç tarihin 11 ekim görünüyorGrup kaptanı beni hangi gün alacaksınız listeyee
çok şükür bizde bir sorun yok geçmiş olsun ay hepsi üst üste geldi inşallah geçer bir an öncede hepiniz iyi olursunuzgünaydınlar arkadaşlar bu hafta gerek babamın rahatsızlığı gerek oğlumun rahatsızlığı gerekse kendi rahatsızlığım sebebiyle takıma pek uğrayamadım mesela bu sabah sayfayı açınca da 300 tane okunmamış mesaj vardı geçmişi okumaya çalışacağım bilmem gereken bişeyler var mı
öğleye kadar işyerindeyim öğleden sonra gene oğlumun yanına geçeceğim bildirimler öğleye kadar olursa iyi olur
Gecen haftaki bildirimin öyleymis canım, 100 gr 100 gr.dır dedigin gibiaaa vermiş miyim ben, sabitim sanmıştım, 0,1 ama olsun![]()
Hıı tamam daha çok varmış ya neyse olsun eskiden bu kadar uzun sürede değildi takıma girmek değiştirmişler herhalde kuralları.canım 3. cuma listeye giriyorsun başlangıç tarihin 11 ekim görünüyor
28 ekimde listedesin tatlım
kurallar gecen sene değişti sen eskiden takımlarda bulunmuşmuydun tatlımHıı tamam daha çok varmış ya neyse olsun eskiden bu kadar uzun sürede değildi takıma girmek değiştirmişler herhalde kuralları.
![]()
Siz özelden paralel yarısma mı düzenliyosunuz yaaKız hani ben de yazacaktım birincisi aciklayacaktin
Siz özelden paralel yarısma mı düzenliyosunuz yaa![]()
Ben 2012 yılında 1 2 ay gibi bir süre bulunmuştum. Kullanıcı ismim farklıydı ne olduğunu bile hatırlayamıyorum Allen sanırım 70-79 kilo agirliginndakiler zayifliyor grubundaydim.ama o zamanlar grupta kimse kimseyi takmıyordu gruplasma vardı. Bende hoşlanmadığım için çıkmıştım.kurallar gecen sene değişti sen eskiden takımlarda bulunmuşmuydun tatlım
Nasil diyetler mesela kiz benide alin araniza bende yapim sizlen ayniEvet birde bizde gruplar aynı diyeti yapanlar var birbirimizi de etiketliyoruz
Biliyorum canim seni mefkuremi cok severimBende 9. Takımdan mefkuremlede yarisiyorum ordan girmiştim ismini buraya mi geldin hoşgeldin bende çok buralarda olurumda bi iki gündür giremedimm