Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim odaya da sürekli getiriyor arkadaşlar. Ama 1 kaşık bilem yemedim ne de olsa 79.4 lük arkadaşımızı geçmem lazım 1 2 güne. O yesin ama 1 2 kase bişey olmaz.:KK48:
Aşure çok güzel tatlı ama mesir macunu gibi içinde herşey var k alori bombası gibi kh yasak diyetler için hiç uygun degil

Gitmesin cnm misafir kv olunca giremedim net pakette bitti bende bugün yeniledim yani burdayim bu hafta telafi ederiz uzulme

atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diyen kadir inanır gibiyim şu an, dukan'a da diyete de nalet olsun, bırakıp aşure yiyesim geldi şu an, hepsini yanlış yapmışım ya ben :KK61::KK61::KK61::KK61:

image.webp
Sevgılı sahurum ve gruptakı hanımlar
Ikı gündür adım gecıyormus sertmısım falanmışım fılanmısım
Haaaa bırde meşhur aşure olayımız var
Bahsı olunan sert cevap budur
Smili konsa yumuşatacaktı ama kullanma huyum yok
Kumral kraker adımı kullanmazsam sevınırım. Bır sorunun varsa watsaptan yada özelden halledelim
Ama takımlar arası karma karalaman yeter
4 yıldır buralardayım ve çoğu kışı tanır benı

Herkese hayırlı cumalar

ne o kız herkezi özeline çekiyon :))) tenhalarda buluşuyonuz :)))
sende gel bacım :KK8::KK8::KK8::KK70::KK70::KK70:
Ben boş durmadımki 95 dim ben. 2 buçuk ayda 78 e indim sonra sıkılıp bırakmıştım 82.5 la yeniden başladım. Ben çok azimliyimdir hiç öyle dayanamadım yedim olayları olmaz bende. Diyete bir başlayim silah dayasalar yediremezler. Ben zaten hayatım boyunca hep 60-65 arası bir insadım o yüzden kolay adapte olabiliyorum az yemeğe.:21::21::sampiyon:
olsun olsun 18 olmassa 15 olur olur yani srn bırakma yeter :sampiyon:

Eki Görüntüle 1897656 Sevgılı sahurum ve gruptakı hanımlar
Ikı gündür adım gecıyormus sertmısım falanmışım fılanmısım
Haaaa bırde meşhur aşure olayımız var
Bahsı olunan sert cevap budur
Smili konsa yumuşatacaktı ama kullanma huyum yok
Kumral kraker adımı kullanmazsam sevınırım. Bır sorunun varsa watsaptan yada özelden halledelim
Ama takımlar arası karma karalaman yeter
4 yıldır buralardayım ve çoğu kışı tanır benı

Herkese hayırlı cumalar
bir sorun yok kimsenin lafı ile kimseyi karşımıza almayız sadece anlaşamadığınızı söyledi olabilir kimse kimse ile uyum içinde olmak zorunda değil tabiki sadece rahat edemedim buraya gelmek istedim dedi bundan sonra daha dikkatli oluruz konuşurken....sizede hayırlı cumalar
kaptan yardımcısı olduğum için msj cevaplamak istedim

iyice paralelci oldu bu.

beni de çek özele, klasörlerimi alır gelirim. zaten mutsuzum diyeti bırakıom diom, sen dalga geç haylaaa :KK61::KK61::KK61:
anacım ben aylar yıllar oldu burada diyete başlayalı arada oluyor bırakmak istemek ciddiye almıyorum o yüzden seni :KK70::KK70: olsun bazen haftalarda durakladığımız oluyor sen yine 100 gr verdin :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

ne olcak vucut savaş açtı bacım bize oyuncak ettin lan beni diye ne bo... yaptığını kendinde bilmiyon bırak yakamı diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hahaayytt görcek o gününü... bir zamanlar bir 72 vardı o da aylarca gitmediydi sonra noooldu ben kazandım been..... eyyy 67 inine giricem :))

bir sorun yok kimsenin lafı ile kimseyi karşımıza almayız sadece anlaşamadığınızı söyledi olabilir kimse kimse ile uyum içinde olmak zorunda değil tabiki sadece rahat edemedim buraya gelmek istedim dedi bundan sonra daha dikkatli oluruz konuşurken....sizede hayırlı cumalar
kaptan yardımcısı olduğum için msj cevaplamak istedim
Teşekkür ederım anlayışınız ıcın
Sanalda hepimiz yazdıklarımız kadarız o nedenle sert olmam benı baglar
Sıze gelmesı ınan sorun degıl toplıghtle uzun yıllardır tanışırız buranında en eksı kaptanlarındanım
Kulagıma gelınce sert etıketı yedıgım mesajı yazma geregı duydum kaptanım
Tekrar hayırlı günler

Back
X