Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepimiz irademize sahip çıkacaz, yemek yemeyi nelere değiştiğimizi gözden geçireceğiz. Örneğin ben o 95 kiloyken her ay yeni pantolon alıyordum bacak aralarım epriyordu. Ayakkabılarımı önüme eğilip bağlayamıyordum. Hayatımda ilk kez horlamaya, tıslamaya başlamıştım. Çok yorulup, aşırı terlıyordum. Her yerim korkunç bir şekilde çatlamıştı. Tatil fotograflarımda nişanlımın ablası gibi duruyordum çocuk yüzlü birisi olmama rağmen. Hatta fotoğraflardan kendimi kırpıyordum. İşte bu kadar acı bir durum fazla kilolu olmak. Hem sağlığını kaybedip hem de çevrenin aşırı baskısına maruz kalmak herşeyden öncesi kendini beğenmemek, giydiğin hiç birşeyin yakışmaması... Yaşlı başlı teyzelerin sana yok limonlu su iç kızım yok hareket et kızım diye akıl vermesi.Kayınvalide ve görümce baskısı... Çok sıkıntı....

Ay merak ettim özelden yaz kızz aşureden ötürü ne oldu...
Yazdim bi arkadasa daha gordunmu nilguncum
Bence burada anlayış çok önemli. Sana iyi gelen bir yöntem başkasına iyi gelmeyebilir ya da tam tersi. Bu sebeple öneride bulunulabilir ama sert çıkışmak da neymiş. Biz buraya motive olmaya eğlenerek, paylaşarak zayıflamaya geldik. Bence iyi yapmışsın.
Bende boyel dusunuyorum o yuzden uyusamadk canim

Canim 2 ayda 18 kilo verebilirsn ama saglikli olmaz bence 1 ayda 4kilo ideal diyorlar ama 6ya kadarida normal sayiliyor yani 2 ayda 12 kilo versen bile cok iyi bence
1 ayda verilmesi gereken idael kilo miktarı vucuttaki yag-kilo dengesiyle belirleniyor. Diyetisyenim bana 8 kiloya kadar verebilirsin demişti.

nilsub nilsub merak etmesen şaşardım:halay: Bence şöyle olmuştur. Kumralkraker: Kızlarrr bugün aşure geldi acaba bir kase yesem mi akşam yemeği yerine?? Kaptan: AAAA sen 100 kilo olmak istiyosun sanırım, grup kurallarına uy lütfen az yemek zorundasın:KK71:
3yk yemistim ogle yemegi yerine ama azar yedim canim :63:

Hepimiz irademize sahip çıkacaz, yemek yemeyi nelere değiştiğimizi gözden geçireceğiz. Örneğin ben o 95 kiloyken her ay yeni pantolon alıyordum bacak aralarım epriyordu. Ayakkabılarımı önüme eğilip bağlayamıyordum. Hayatımda ilk kez horlamaya, tıslamaya başlamıştım. Çok yorulup, aşırı terlıyordum. Her yerim korkunç bir şekilde çatlamıştı. Tatil fotograflarımda nişanlımın ablası gibi duruyordum çocuk yüzlü birisi olmama rağmen. Hatta fotoğraflardan kendimi kırpıyordum. İşte bu kadar acı bir durum fazla kilolu olmak. Hem sağlığını kaybedip hem de çevrenin aşırı baskısına maruz kalmak herşeyden öncesi kendini beğenmemek, giydiğin hiç birşeyin yakışmaması... Yaşlı başlı teyzelerin sana yok limonlu su iç kızım yok hareket et kızım diye akıl vermesi.Kayınvalide ve görümce baskısı... Çok sıkıntı....
Aynı şeyleri yaşadım bende

Back
X